Charlie st. cloud

Har just sett klart Charlie st. cloud och som vanligt vid romantiska/sorgliga filmer så börjar jag storgråta. Frågan är ju också varför man ser sånna filmer ensam haha... Men bra var den! Speciellt om ni är på "gråt humör" :D
Nu ska jag göra mig iordning sedan kanske lägga mig i sängen och se ett avsnitt av PLL, ska upp nio imorgon för att fara och träna med mamma och anton, trevligt! Ni får sova så gott, kram!♥
 

Dag 15: En speciell person

Jag är omringade av väldigt många speciella personer och en av  dom är Elina, du finns alltid där för mig och förstår mig, tack finis! ♥ 


♥♥♥
 
 

Bredängstil- Malcolm

Slutade vid två och var hemma vid kvart över. Sen jag kom hem har jag gått igenom franska glosorna och skrivit klart instuderingsfrågorna till samhälls provet nästa vecka. Maja gjorde nyss en smoothie till mig, inte äckligt! Ha en bra kväll, för det ska jag!
 
 

Mästerkocken!

Mormor och morfar är på besök för att dom ska ta hand om Alvin medans mamma är i Växsjö och Mattias i Canada. Jag tvungen att agera kock eftersom att då hade inte mormor och morfar kommit och Maja var på teater, jag skulle laga pyttipanna med ägg. Inte så svårt jag vet! Men måste säga att jag tyckte det gick väldigt bra om man tänker på hur dålig jag är på att laga mat. Äggen var inte en så fin syn men gott var det iaf! Nu har jag pluggat klart för ikväll och ska bara ta det lugnt tills det är läggdags! hejdå!
 

Dag 14: Dåliga vanor

Några dåliga vanor jag har är att bita på naglarna, äta för mycket gosaker under veckodagarna plus helgerna, plugga oeffektivt, gå och lägga mig för sent och glömma bort saker ibland.

Årets första

Sitter och ser pretty little liars och dricker årets första glas med julmust! Eller man kanske drack det någon gång i januari? I vilket fall var det efterlängtat!


Dag 13: Ett roligt minne

När jag tänker på ett roligt minne tänker jag självklart på när jag åkte till turkiet med min mamma och syster. Vi tillbringade en vecka där med sol och bad. Sen får man inte heller glömma alla gånger jag fick agera bodyguard till elina då hon var något lite extra för alla killar haha. Vi längtar så mycket tillbaka och har bestämt oss för att vi ska göra detta till en tradition, dock åker vi inte till turkiet varje gång isåfall, som sagt så finns det många ställen man vill se!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 13: ett roligt minne

Ett roligt minne är sommaren 2009, det var en perfekt sommar! Jag, Josefin och Amelia hittade på så många och roliga saker tillsammans som tex. att spela in en hemskt bra film och att fara till Amelias stuga. Älskar er!❤


Dag 11 och 12 (tydligen)

Jag trodde inte det var dag 12 idag så jag hade tydligen missat en till så jag skriver båda idag.. hehe
 
Dag 11: En av mina favoritbilder.
hahahah jag skrattar varje gång jag ser den här bilden. Det var nämligen så att just då jag skulle ta kort på Alvin så ramlar Maja ner i badkaret..Det är helt klar en av mina favorit bilder! 
 
Dag 12: Något som har ändrat mig: När jag var liten så tappade jag bort mina föräldrar på Liseberg, Jag hade lyckats fastna i nån kaninshow eller nått och dom hade fortsatt gå. Eftersom de var proppfullt med folk överallt så var jag omringad av främlingar. Jag började tokgråta och skrika allt vad jag hade MAMMA om och om igen. Jag klättrade upp på en bänkt för att se om jag såg dom längre bort men jag såg dom ingen stans. Då börjar jag (så osmart som jag är) gå samma väg som dom hade gått. Man har ju fått lära sig: Om du tappar bort mig så ska du stanna kvar där du är osvosv.. Aja så tur som jag hade, så hade dom märkt att jag var borta och börjat gå tillbaka och leta efter mig. Jag stötte ihop med dem mitt i folkmassan.. TACK för det! Nu idag kan man ju säga att jag inte släpper mina småbröder ur sikte, och om jag kommer få barn någon gång så är det typ koppel som gäller.. nämen typ. Jag kommer iaf ha riktigt bra koll!

Gör som amanda

Gör som amanda och sätter ihop dagarna jag missat vilket är dag 10, 11 och 12
 
Dag 10: Något jag är beroende av
Något jag är beroende av är nog försvarets hudsalva. Iallafall bara något mjukgörande för läpparna och just nu är det försvarets jag använder. Är helt beroende av det, kan stå och he på mig det för länge än det normala. Och som emma sagt, jag ska inte titta på någon när jag gör det för hon säger att jag kan ha en ganska läskig blick när jag her på mig det men det är för att jag blir så himla koncentrerad haha! Nackdel: Luktar inte gott...
 
Dag 11: En av mina favoritbilder
Den här är svår då det kan vara svårt att välja endast en favoritbild då man har många! 
En av mina favoritbilder är helt klart den här! Mamma hade absolut ingen aning hur man räknade, hon trodde att hon förlorade för att hon fick 21 då det var jag som fick det och då vann. Jag vet inte hur mycket roliga saker som hände under den där matchen men det slutade iallafall med att jag och elina låg nere på marken vikandes och gråtandes av skratt. Underbart minne.
 
Dag 12: Något som ändrat mig
Jag kommer inte på något som ändrat mig... Man ändras väl bara allmänt med tiden då man blir äldre och då mer mogen och erfaren kring saker.

Bonjour!

Hallå! jag har packat klart och väntar på att alla i min familj ska komma hem, efter det ska jag fara till mamma.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på Oth och kanske ser jag någon film eller nått. Imorgon är det ingen fotboll på morgonen utan vi ska ha teori istället. Det känns riktigt skönt för då slipper man dra med sig så mycket saker. Ha en trevlig kväll!
Bjussar på en gammal bild, var i 7:an tror jag
Jajjemen jag hade orange-brun-rött hår på den tiden!
 
 

Dag 8,9,10

Jag känner att jag har varit kass på att uppdatera på bloggen, att jag har börjat se oth kan ha med saken och göra.. jag har blivit helt fast. Nu skiver jag frågerna som jag missat i ett och samma inlägg.
 
Dag 8: något som gör mig glad är mat, vad vore livet utan mat lixom?! ;)
 
Dag 9: En vän jag inte skulle klaramig utan: Man vill ju ha kvar alla sina vänner men om jag måste välja skulle det nog vara Amelia och Josefin!!
Gammal bild! Den sommaren♥
 
Dag 10: Något jag är beroende av måste nog vara att se på Oth, måste tillägga att jag ska börja på andra säsongen nu, Wihoo!

Det här med rubriker är inte min starkaste sida

Vaknade vid halv elva och har bara sett pll och nu tittar jag på möbler ut till lilla huset. Det är dags att inreda den!
Idag ska jag nog bara vara hemma och gå ut på en promenad med hunden innan jag ikväll ska vara med amanda och amelia. Vi ska vara hos amanda och bara ta igen det vi missat skulle jag tro. Ha det bra, kram!
 
 
fina solnedgången i turkiet

Dag 9: En vän jag inte skulle klara mig utan

En vän jag inte skulle klara mig utan är Amelia. Har känt henne från första dagen jag flyttade hit. Det var hennes mamma som sa att hon skulle gå och hälsa på de nya grannarna (vilket var min familj) då man bara behövde gå över gatan förut för att komma till den andras hus och från den dagen har vi varit bästa vänner! Vi berättar allt från himmel och jord för varandra och hon finns alltid vid min sida. Vi båda tycker att det är synd att vi går på olika skolor nu så vi inte kan träffas lika ofta men det är inget som gör att vi inte är med varandra längre, vi har varit vänner i 12 år och mer år kommer det att bli!♥♥
Men självklart älskar jag mina andra underbara vänner också så otroligt mycket:)♥
 
världens finaste♥

Dag 8: Något som gör mig glad

Finns självklart samma saker som gör mig glad, stora som små. Jag kan bli glad av att någon uppskattar vad jag gjort, skrattar åt mitt skämt då jag ofta skrattar åt det själv haha... Kommer inte på så mycket just nu men det finns så mycket olika saker. Det kan också vara olika saker som gör en glad beroende på vilket humör man är på. 
 

idrott

Har idrott men har som sagt teori på den. Just nu är det upprop vilket alltid är lika roligt då vikaren har svårt att uttala vissa namn. Efter denna lektion har vi en till sen slutar vi och då ska jag kanske ner och möta upp min syster på stan. Känns riktigt skönt med fredag, planerna för ikväll är nog att vara med kompis.
 
 
 
 

Torsdag

Tagit mig igenom torsdag, fick sluta tidigare vilket gjorde mig lite gladare. När jag kom hem satte jag mig och såg pll och nu pluggar jag lite italienska innan jag ska gå ut på en promenad. Ska bli så skönt med fredag imorgon, vi har dessutom teori på idrotten så man slipper bära på en tung väska. Stort plus!! 
 
Nä nu ska jag gå ut, ha en trevlig kväll!
 
på lördag är amelia och amanda inbokade, ska bli riktigt kul då jag inte sett dom på ett tag!

Dag 7: Någonstans jag vill åka

Jag vill åka till många ställen, det är såklart orsaken till varför jag vill resa en massa. Men två ställen som jag vill åka till extra mycket är nog New York, hollywood och självklart andra ställen i USA men speciellt dom. Då vill jag helst åka då det är lite varmare så det inte är höst men vill såklart också besöka New York under jul som jag nog nämnt förut.
 
 
 
 

Dag 7: Någonstans jag vill åka

Jag vill åka till så många olika ställen!! t.ex. USA, Thailand, Grekland, Frankrike osv.
Alla ställen får jag se till att besökt innan jag dör! 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Oth, sovgott!♥
 

Dag 6: Min sommar

jag glömde helt bort och skriva igår så det får bli två idag istället!
 
Min sommar ser ut såhär: jag sommarjobbade i 9 dagar, for med läns till piteå, var i sundsvall, for till mormor och morfars stuga, var i Göteborg och träffade några underbara släktingar, myste i Amelias stuga med hon, Emma och Elina, var i stockholm, fick se efterlängtade Ulrik Munther sjunga här i Umeå, sen så har jag spelat mycket fotboll och varit med kompisar! Jag har säkert glömt nått menmen, Här kommer några bilder sen i somras.
 
Göteborg:


Var och badade en del i forsen!:
 


Hade för få mysiga kvällar med mina bästa, men nån gång blev det!:

Var på musköten ett antal gånger

Hängde mycket nere vid älven i stan med underbara personer

Ulrik munther!!!!!!

Amelias stuga:

Stockholm:


 
 
 

pretty little liars

SItter och ser pretty little liars som jag blivit helt fast i tack vare emma! Senare ikväll ska jag titta lite på italienskan och sen ska jag bara ta det lugnt. Tagit mig igenom måndag, tisdag och onsdag, snart helg!!
 

dag 6: min sommar

Min sommar har inte varit så speciell, for till stockholm och sundsvall annars har jag bara varit hemma med fina vänner. Jobbade även nästan hela sommaren med ängelholmsbär och sålde jordgubbar, dock jobbade jag då inte hela dagen utan man jobbade i 4 timmar och sedan var man fri. Var inte lika mycket med amelia vilket jag tycker var synd då vi också hade bestämt en massa saker som vi skulle göra men det är bara att ta igen till nästa sommar. Här är iallafall några bilder från min sommar, har inte alla på den här datorn så är egentligen inte så roliga men bättre än ingenting alls!
 
här innan skolavslutningen på balen
 
skolavslutning!
 
åkte på bröllop
 
fick några roliga stunder på jobbet då folk tog med sig hela korgstället
 
 
sol och bad
 
stockholm med familjen
 
 
tillbringade mysiga kvällar vid älven
 
 
 
 
jag och amelia var nyttiga.. vid vissa tillfällen!
 
 
mysiga hemfärder efter en härlig kväll!
 
 
avslutade sommaren med att åka till sundsvall med dessa två
 
 
 
 
 
avslutar med lite blandade bilder!

Dag 5: 5 hemsidor jag är inne på

  • Weheartit
  • Google
  • Swefilmer
  • Facebook
  • Blogg.se
Jajjemen roligare än så var det inte! Är förstås inne på andra sidor också men det är de 5 jag anväder mig mest av. Ha en mysig måndagskväll!
 

dag 5: 5 hemsidor jag är inne på

Här är några sidor jag är inne på. 
svt.se är jag inne på när jag ser på portkod1321, har blivit helt fast! Någon annan som ser på det?
 

Dag 4: Min första kärlek

Hahah nu tänker jag tillbaka på då jag gick i lågstadiet och vi hade en tävling som gick ut på att vara tilsammans med så många som man kunde, och den som var tillsammans med flest vann.. Jag var tsm med 7 st och vann. Och det är ju ett väldigt bra exempel på vad motsatsen till äkta kärlek är.
 
Min första kärlek på "riktigt" antar jag var Johan som jag var tsm med i 11 månander, eller det var ju som mitt första seriösa förhållande. Visst att jag gillade andra innan han men jag hade ju som aldrig ett seröst förhållande med nån av dom. Hoppas det duger, Godnatt!
 

dag 4: min första kärlek

Kort sagt, jag har inte haft någon första kärlek. Finns inte så mycket mer att säga kring det området utan så ligger det till! Visst att man kan ha gillat någon men gilla och vara kär är för mig två olika saker. Kram!
 
 
 

Mysig söndag

Hej! Vaknade kring 11 idag, klev upp och åt och började sedan att göra parfait som jag ska bjuda på ikväll till beck! behöver stå i kylen i några timmar så lika bra att börja i tid. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila kroppen lite efter träningpasset igår. HEJ TRÄNINGSVÄRK! Men det är skönt:D 
Ni får ha en bra söndag!♥
 

dag 3: mina drömmar

En av mina drömmar är att resa, när jag tagit studenten (men även under gymnasiet) resa till en massa olika platser med en vän men också med min fina syster. Jag vill skaffa mig ett jobb som jag är nöjd över och som jag känner mig pigg till och inte som en "börda". Självklart vill jag gifta mig också! Ha världens finaste bröllop troligtvis utomhus eller utomlands om det är där jag bosätter mig. Jag har oändligt många drömmar, men lyckas med livet och leva det fullt ut känns som en bra plan!
 
 

Dag 3: Mina drömmar

Mina drömmar är att få ett bra jobb där jag verkligen trivs, en underbar pojkvän och lyckas inom fotbollen. Sen att vara rik vore inte så bad! Fara och resa mycket vore också en dröm! Aja jag nöjer mig med det.
 
Ikväll ska jag vara med Jossan och vad vi ska göra vet jag inte. kommer bli mysigt hur som helst! ha en super bra kväll! BYE♥
 
 

bio

Nu ska jag snart sätta mig på bussen och fara mot bion. Ska som sagt se breaking dawn part 2 och många har sagt att den är den bästa av alla så nu jäklar!!
 

dag 2: fem favoriter

Här kommer fem favoriter men det finns självklart så mycket mer!
 
mina underbara vänner♥
 
mat!!
 
 
 
Fara iväg med vänner/familj eller bara göra saker som man vanligtvis inte brukar göra i vardagen som att gå med syster (och hunden) till ica maxi och hem bara för en ben and jerry's!
 
 
ridning och min fina hund är självklart också en favorit
 
 
 
baka eller laga någonting, spelar inte så himla stor roll vad utan huvudsaken är att det blir gott och att alla uppskattar det jag gjort!

Dag 2: Fem favoriter

Fattar inte riktig vad som menas med "fem favoriter" men jag skrev det jag tyckte passade in, har säkert glömt en massa saker menmen det får duga!
  • Vampire diaries, solklart! Jag är beroende av den serien..♥♥♥
  • Alla kompisar, tänk vad tråkigt det hade varit om man inte hade några.
  • Att mysa sig ner i soffan eller sängen och se på film. ♥ ett plus är om man har något gott och äta till!
  • Spela fotboll!!
  • Shoppa och äta får dela på den sista plasten. (Y)
 Hahaha var bara tvungen att lägga upp den sista bilden.. sotrue.

Dag 1: Om mig

Mitt namn är Amanda Sofia Pääjärvi, född 1996 i april. Jag har skilda föräldrar och har haft det sen jag var 5. Jag bor både hos mamma och pappa så jag är hos dem varannan vecka. Jag har en lillasyster som är 13, sen har jag två lillebröder som är 6 och 7 just nu. En hos pappa och en hos mamma. Sen har jag en bonus mamma och bonus pappa. Både mamma och pappa bor på Grubbe och på Grubbe har jag bott sen jag föddes, vad jag vet!

Jag går samhälls på dragon med specialidrott fotboll. Jag trivs i min klass och att ha fotboll gör inte skolan sämre!
Går samhälls just av den anledningen att jag inte har nån aning om vad jag vill jobba med när jag blir stor. Vet bara saker jag inte vill jobba med, haha..

Som person är jag oftast glad, men tro mig jag kan bli riktigt sur/ledsen. Jag är riktigt kort för dem som inte visse det. Går i fotboll, slutade i innebandy iår. Gick i gymnastik tills nån gång i 7:an, det gjorde Josefin också för den delen.

Glömde nämna att vi har en hund hos pappa, han är en Golden retriver och heter Zorro.

Godnatt! Börjar 10 imorgon som vanligt. TACK för det. ❤


Dag 1: Om mig

Jag heter som sagt Josefin Edvardsson och i mellannamn Jenny Maria. 
Jag föddes på Umeå bb den 24 februari 1996. Jag bor på grubbe där jag bott i 12 år.
 
Jag går första året på dragonskolan, valde samhällslinjen vilket jag är nöjd över, när jag blir större har jag många alternativ som jag vill bli men det som nu lockar mest är något inom tv/radio och "rädda" djur som är utsatta osv. 
 
Som person är jag glad, det kan lätt bli att jag pratar och skrattar högt. När jag var liten pratade jag så snabbt och otydligt att jag fick gå till en talpedagog.
Jag älskar julen som ni redan vet men även såklart sommaren, fara iväg med vänner, sola, bada ja allt som den innebär! 
 
 
 
 
 

lista

Ska egentligen plugga italienska som jag har till imorgon men har inte orken, för att slippa plugga slänger jag in en lisa som jag tog från http://asandsjo.blogg.se/, både jag och amanda kommer svara på den. Kram!

 

1: Om mig

 2: 5 favoriter

 3: Mina drömmar

 4:  Berätta om din första kärlek

 5: 5 hemsidor jag är inne på

 6: Min sommar

 7: Någonstans jag vill åka

 8: Något som gör mig glad

 9: En vän jag inte skulle klara mig utan

 10: Något jag är beroende av

 11: En av mina favoritbilder

 12: Något som ändrat mig

 13: Ett roligt minne

 14: Dåliga vanor

 15: En speciell person

 16: 4 bilder som gör mig glad

 17:  En bild på en tid du saknar

 18: Fem bloggar jag läser dagligen

 19: Någonting jag vill uppleva

  20: Typ av killar jag faller för

 21:  3 saker jag inte klarar mig utan


Hola!

Wilse drog nyss och nu ska jag försöka mig på lite franska. Imorgon går vi till halv 1 eller hur det nu var, vi slutar tidigare iaf, är lite avundsjuk på Josefin som är ledig imorgon.. Fuck u! Hejdå.

Sexyy jag är.. Eller? hahah..


Ledig imorgon

Slutade vid halv fyra idag vilket var sjukt drygt då jag var trött men emma och monika piggade upp mig på bästa sätt genom att ge mig en kaffe och säga att lektionen är inställd imorgon vilket betyder att vi är lediga då vi börjar klockan 11!! Något jag verkligen behövde! 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och imorgon ska jag kanske gå på stan med emma. Ha en underbar kväll, kram!♥
någon som har detta? haha :D

Godnatt!

Har varit trött hela dagen och när jag kom hem tog jag en powernap både före och efter maten. Är fortfarande trött så ska börja göra mig iordning sedan lägga mig för kvällen. Har inte haft en mer händelserik dag än det. Godnatt!

Hade självklart på mig denna på farsdag!


Less

Jag sitter och pluggar franska, sååå less..Skulle vilja ha en pluggfri vecka, det hade varit något!! Ikväll har jag iaf varit på en husvisning med da familj, sen har jag inte gjort så mycket mer, ha så kul!

Så här glad är jag


I skolan

Vi spelade fotboll i det "sköna" vädret imorse! Kuul! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, nått antagligen! Nu börjar engelskan bye!!


Matkoma...

Hallå! Halv ligger i matkoma och försöker plugga in några franska fraser som vi ska kunna imorgon,
Idag så vaknade jag vid tolv och åt då ganska mycket lunch, efter det så fikade vi, sen efter det for jag till mamma och där firades min lillebror Alvin för att han fyllt 7, så då blev det ännu mer fika.. efter det så beställde vi middag från nån thai resaurang och det var ju inte äckligt så då åt jag ganska mycket. Så snacka om att jag är mätt nu!! kommer spy..
 
Skola imorgon.. suck. BYE
 

sommar

Tittar igenom lite bilder från sommaren, hittade bland annat bilder då jag och min syster varit ute och gått och sprungit. Ser så skönt ut och saknar det så mycket! Träning/motion blir verkligen roligare om man har en härlig träningskompis med sig och även ett plus i kanten att det är sommar :D
 
 

Dålig uppdatering av mig, I know.

Jag har varit riktigt dålig på att skriva i veckan, vet inte varför men det har som aldrig blivit av.. Ikväll ska jag iaf bara vara hemma och se på tv, ha en mysig kväll!!

Bild ifrån torsdags,


min äängel

 
nu blir det filmmys med tarzan!!

middag och efterrätt

Idag slog jag på stort och gjorde både middag och efterrätt! Blev mycket uppskattat av familjen. Till middag gjorde jag kött inlindat med bacon, låter kanske inte gott för alla men det är riktigt gott! Efterrätten blev chokladfondant, MUMS!! Dock höll den inte ihop så bra som den skulle men man fick inte äta lika mycket med ögat helt enkelt. Ikväll ska jag vara med amelia, har inte varit med henne på ett tag så saknar min andra halva mycket. Vi ska kanske ut på en promenad och sen bara ta det lugnt, ha en fin fredag! ♥
 
 

tårarna rinner

Jäklar vad jag grät åt  "A little bit of heaven"! Jag har riktigt lätt att börja grina till filmer och när jag gör det grinar jag som att någon skjutit mig haha. Den är iallafall värd att se! 
Har ätit middag och nu blir det att spöa föräldrarna i quizkampen, vad gör man inte när dom har blivit helt besatt?
 
har länge nu (egentligen för länge) funderat på vad jag ska göra med mitt hår, vill göra någon förändring och tror nu att jag ska sikta in mig mot kenzas frisyr, (dock inte den hon har nu) vilket nog blir nog super!

film

Ska sätta på "A little bit of heaven" nu och bara ta det lugnt. Är sjukt taggad på den sista twillight filmen som har premiär snart, jag har inte sett dom två filmerna innan den men en går ikväll och den andra ska jag se i helgen med emma så ska vi och Sanna sen fara och se den sista på bio. Har stora förväntningar så hoppas den lever upp till det!
 
 
 

Laga mat

Tror jag får sår av att sitta, är så less just nu! Får helt enkelt rädda situationen med att laga mat istället! Dock är det ett tag kvar innan jag kan börja med det så ska plugga det sista nu sedan börja. Ikväll blir det antagligen bara att ta det lugnt och sen gå och lägga sig fyfsat tidigt då jag inte kunde somna igårkväll. Ha en mysig kväll♥
 

jul snart?

Är fortfarande hemma, börjar bli sjukt less på att aldrig bli bra men ganska skönt att vara hemma iallafall. Längtar sjukt mycket till jul! Det är så mysigt runt den tiden, massa ljus, mörkt ute, julklappar, släkten, osvosv. Allt med julen är mysigt. Jag brukar alltid fira den hos mina kusiner där många av min släkt samlas, det är den ultimata julaftonen för mig.♥
 
Tumblr_mbj52emabq1r0z5ogo1_500_large

TISDAG

Hejjjj! Den här dagen har varit så dryg.. Långa tråkiga lektioner hela dagen.. började kl 8.20 och slutade 15.40, jag har varit sjukt trött. När jag kom hem lagade jag och min syrra middag och efter det har jag försökt plugga historia.. Det vill inte fastna. Så är verkligen inte taggad på prov imorgon. Ska nu lämna historian och plugga lite engelska och franska, tur att min syrra nyss bakade annars hade jag aldrig orkat. Säger godnatt nu, bye


MÅNDAG

Hallå, fotbolls och engelska lektionerna får ett tummen upp, men resten av lektionerna var riktigt tråkiga.. Engelska brukar inte vara kul men vi såg på film och det gillas!
Efter att jag kommit hem så har jag pratat med wilse och elina sen så har jag ätit, och nu ska jag plugga.. Historia prov på onsdag, engelska prov på fredag plus en as dryg franska läxa tills på fredag. Franska läraren hatar inte att ge läxa...kuul. byeee

hemma

Är hemma idag, gjorde nyss en smoothie och ska nu sätta på en film innan jag måste plugga lite samhälls. Hejdå♥
 
 

Hallooouu!

Vaknade runt halv 12 idag efter det har jag pluggat, farit till pappa och ätit middag! Ikväll blir det väl bara att chilla hemma antar jag! Lovet är slut..............:( känns faktiskt riktigt surt. Aja.. Hejdå, ha en trevlig kväll!


Plugg

Idag har jag varit och tränat med mamma och sen har jag inte gjort så mycket mer. Just nu sitter jag och pluggar samhälls och sen ska jag städa rummet lite och se bland annat solsidan. Imorgon börjar skolan också vilket är deprimerande. En positiv sak är iallafall att vi kommer en dag närmare jullov!!

Härligt röd efter gymmet!


Ikväll ska jag...

Ikväll ska jag vara med Amelia, Emma och Alicia, det kommer bli super mysigt!
Vad vi ska göra vet jag inte, det återstår och se! Ha en bra kväll❤


Varit på graven

Idag följde jag med mamma till graven och tände ljus på mormors och gammelmormors grav. Det var riktigt mysigt! Ikväll ska jag vara med Emma och vi kommer nog bara ta det lugnt! 


Blääääää

Jag är såååå trött... Jag försöker plugga men den går inte så bra. Ligger i sängen och har fortfarande på mig det jag sov i. Känner mig inte speciellt fräsch om man säger så.. Somnar nog snart hejdå!


End of friday

Goooodnaaaaaatttt! Det var det enda jag ville få sagt förutom att jag inte gjort så mycket ikväll, hjälpte Maja med Haloween sminkning och saker till hennes party. Annars har jag bara degat på mitt rum. Sovgott.


härlig fredag

Vaknade vid kvart i 11 och har egentligen inte gjort så mycket sen dess. Då det regnar ute och jag fått en allergisk reaktion så det nästan ser ut som om någon har nitat mig på båda ögonen så har jag inte orkat gjort något. Allergisk reaktion har jag aldrig fått förut, jag kollade upp det igår och de kunde inte heller då säga vad som orsakat det då jag inte gjort något ovanligt vilket känns lite drygt. Menmen får hoppas det blir bättre med dropsen jag fick och att jag sen inte händer igen. Ikväll ska jag iallafall ut och käka och sen fara på bio, mysigt! Ha en bra kväll♥
 

Do you see what I see?

Det blev inget för mig ikväll utan jag var bara hemma och såg på film och på nån serie som hade premiär. Imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra förutom att plugga, jag tar dagen som den kommer!
Det känns som om jag skriver att jag pluggar hela tiden, men när jag pluggar kommer jag inte nån vart känns det som. Jaja, godnatt! Sovgott❤


Teddy

Det är namnet på min trogna vän, han finns alltid där för mig när jag behöver nån att krama om och mysa med, jag behöver aldrig heller sova ensam på nätterna. Just nu håller han mig sällskap när jag pluggar historia, tack älsklingen min❤ jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, får se vad det blir!

Går kvällen var jätte mysig! Det blev några fler än väntat men som tur var rymdes vi på mitt rum och vi hade grymt kul! Haha.. Ni som var med vet vad jag menar! ;)

Bjuder på en bild på Teddy och två som togs igår innan alla kom, KRAM