Söndag

Godmorgon! Igårkväll så var jag med Viktor, Emma och Elina, vi var och fikade på café Göteborg, gott var det!

Om ett tag kommer Elina och Sofia förbi mig och Viktor och då drar vi och kollar på axels match som är på nolia. Vi hoppas på en vinst! Ha det.


Fredag

Godmorgon, igår spelade jag match trots min stukade fot och det gick hyfsat bra ändå! Det viktigaste var att vi vann med 2-1 mot spöland-vännäs, det var derby så det gjorde det ännu viktigare! Kvällen och natten spenderas hos Viktor, bye!
Bilden är från förra veckan någon gång då Maja gjort en sjukt god fruktsallad!


P3 dokumentär

Idag började jag kl 10 och slutade kl 13. Mötte upp Elina på vägen så vi cyklade hem och väl hemma satte vi på en P3 dokumentär. Lyssnat något på dem? En riktig favorit hos mig! Finns flera olika dokumentärer om massa olika utredningar, både kända och mindre kända.
Nu ska jag återgå till mission impossible. Kram!

Inte behöver jag en toffs för att sätta upp håret:)


Je suis très fatigué

Halloj! Amelia ska sova här ikväll och kommer när som helst så jag slänger in ett snabbt inlägg! Idag på dan var vi nere vid älven och solande och badade. Det var inte super varmt i vattnet om man jämför med havet i Kreta! Efter det drog jag och röntgade foten och inget var trasigt som tur var! Imorgon ska jag klippa mig.. som vanligt lär det bli ganska kort eftersom att mitt hår slits så lätt och är så sjukt tunt! Sovgott allesammans! Nu väntas gossip girl maraton!


Måndag

Vaknade kring 11 idag och åkte sedan till jobbet vid kvart över 12. Vid halv 5 var jag hemma och nu sitter jag och väntar på maten. Efter maten kommer morfar hit så då ska vi fika och gratta honom lite, ska även kanske göra en kladdkaka som jag och amelia kan ha ikväll. Vi hade planer på att sätta oss ute någonstans och bara prata. Kram!
 
Satt och myste med denna sötnos igår
 

Förlust + stukad fot, kan det bli sämre?

Vi förlorade igår med 3-0 och särskilt bra spelade vi inte. Den första löpningen jag tog i matchen resulterade i en stukad fot, men jag trodde det skulle gå över så jag spelade hela matchen och nu har jag skit ont. Jaja, jag ska fara och kolla upp den idag men innan det ska jag dra ner till älven med Amelia! See you!


Midsommar 2013

Hade en väldigt bra midsommar i fredags. Jag var först i stugan och åt med familj och släkt, gjorde en väldigt fin krans också med oskar. Första gången vi gjorde en så nöjda blev vi! Efter en god middag så åkte jag hem där jag, elina och mathilda var ett tag innan vi for till mathildas pappa och tog det lugnt. Vid halv 1-1 åkte vi till mathildas syster där det fanns lite trevligt folk. Jag hamnade i sängen vid halv 6 på morgonen. Trött som bara den dagen efter men efter en alvedon och en stor kopp kaffe så kunde lördagen fortsätta. Då tog jag det bara lugnt och hade en mysig kväll med kusiner som bestod av plump och god mat. Underbar helg helt enkelt!!
 
Denna fina människa fyllde 79 men känns som en pigg 60 åring haha♥

Hoppas att värmen kom för att stanna

Halloj världen. Idag är det fint väder så skit i att ligga inne i sängen och lata er, gå ut istället! Min match börjar kl 17 och jag är nervös som vanligt.. Nä nu blir det snart gofika, bye!


Tjaaa

Gårkvällen i hfors blev lyckad! Jag sov hos Viktor och jag tror vi somnade vid fyra någongång. Drog hem med bussen klockan två idag och mina planer är att hoppa ner i min säng och titta på gossip girl och the vampire diaries resten av kvällen. Imorgon är det match, och vinst ska det bli! Ha en bra kväll!
 
Tog inga bilder igår på kvällen så jag bjuder på en från dagen istället.

Från varma Kreta till kalla Sverige

Jag kom hem från Kreta i lördags så jag har hunnit varit hemma några dagar och speciellt varmt har det inte varit, vart är värmen Sverige? Jag hade det grymt bra i Kreta så jag längtar redan tills då jag ska till Turkiet i Juli! Igår var jag med Amelia och vi cyklade ända till teg för att köpa godis eftersom Ica hade stängt. Idag ska jag iaf vara med Wilse och göra nått skojsigt, ha det bra!
 
Bombar med bilder från Kreta
 

Måndag

Nattkäk i lördags, neeeed moree!!!
 
Har inte gjort mycket alls idag. Har mest tittat på serier på grund av det dåliga vädret. Lite synd att det blev så dåligt när sommarlovet började. Har även bakat två pajer till morfar. De var ungefär som en sockerkaka med rabarber. Ska snart ta mig ett litet smakprov! Om en stund ska jag och elina fara och spela tennis, första gången i år som vi spelar tillsammans så jag hoppas på vinst! Kram.

"Vad lockar du håret med?:)"

Jag lockar håret med en 19mm locktång. Vet inte hur mycket den kostar eller så då jag fick den i julklapp och som ni ser har jag använt den flitigt då texten har nötts bort men det ska stå GA.MA och själva locktången heter GA.MA titanium curling iron. Jag absolut älskar denna locktång så den rekommenderar jag starkt! Och du som frågade om den, gå och köp den! ;)
 

Kung kväll

Hade en jättebra kväll som börjades med bastumys med Emma. Snackade om allt möjligt och sedan for vi vidare. När jag kom hem fick jag äntligen mina pommes och då var jag väldigt nöjd, som köpt! Nu är ögonen tunga och jag ska börja gå och lägga mig. Hoppas ni hade en bra kväll!
 

Student 2013

Vilken dag! Gick upp vid nio och gjorde det sista inför elinas student och sedan vid halv 11 åkte vi till minerva. De hade så otur med värdret för precis när de sprang ut så började det ösa ner, men glada var de ändå såklart! Blev massor av kramar och sedan gick hon upp på flaket. Vid 2 kom alla gäster och då började matkomat sakta men säkert komma haha. Det var iallafall väldigt trevligt med släkt och vänner! Lockade och sminkade elina och sedan var det iväg igen där de skulle föra och sedan vidare. Dagen har varit sjukt bra och jag kan inte vara mer stolt över henne och fin som bara den var hon också. ♥ 
 
Bildbomb med lite kassa bilder från dagen.

"Sluta stör pat övningskör" (deras mentor körde traktorn)
"fullt ös mac- & guldkortlös"
Finmorfar♥
Muffinsarna blev som väntat väldigt goda!

Tisdag

Idag har det varit full rulle! Städat och bakat och även gjort lite andra småsaker. Ska bli så roligt imorgon och jag är så taggad på att få se min fina syster springa ut♥ Nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Imorgon kommer jag behöva kliva upp en snabbis vid halv 7 för att locka elinas hår men får sedan gå och lägga mig igen. Klockan halv 11 går bilen till minerva och sedan blir det go'fika här hemma. Bilder kommer på allt gott!!
 
Ett år sedan. Älskar dig.

Sista dagen

Då var sista dagen på skolan gjord. Vi spelade brännboll fram till kl 12 då det började hagla och regna sjukt mycket. Allt blev avblåst men det var roligt ändå! 
Klockan halv 10 ska jag fara och se baksmällan III men amelia, är så jäkla sugen på popcorn så ska köpa en fet popcornpåse haha. 
Imorgon ska jag bara förbereda inför elinas student, kommer ha fullt upp då det är mycket som ska göras. Ska bland annat baka tårta, cheesecakemuffins och något till som jag inte riktigt bestämt än. Var ett tag sedan jag bakade så ser fram emot det! Mamma ska baka en marängtårta också så det kommer vara fullt upp i köket! 
Nu ska jag sätta på en film och invänta päronen som storhandlat och sedan dyka ner i påsarna, puss.

Heja Sverige!!

Håller tummarna att vi tar upp ledningen.


Hejdå Amanda

Just nu sitter Amanda kanske i något plan. Hon ska till Kreta i en vecka om jag inte minns fel, så jäkla underbart!
Själv har jag bara varit hemma, varit ute i solen och spelat strandtennis. Åt en somrig sallad också som satt fint. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem nu så ska vi ta kaffe och glass, mums!
Ikväll kommer vi några samlas hos Anton och se sverigematchen. Kram!


Långhelg

Ännu en långhelg, började med att titta på balen och på kvällen åkte jag på stan med Amelia. Vi köpte med oss lite godis och for till polishögskolan och satte oss på en nödtrappa och snackade. Meningen var att vi skulle sitta på ett tak men när jag såg trappan vägrade jag då jag endast tog mig upp för dom första trapporna haha. Vid 1 kom Philip, brouk och Mathias och vi stod och snackade till någon gång efter två och efter det landade jag i min säng! Mysig och trevlig onsdagskväll helt enkelt.


Tisdag

Hallå!
Hade en kort dag på skolan som inte innehöll något speciellt utan fick bara veta vad man fick för betyg. Efter skolan åkte jag hem och gjorde en rabarberpaj. Imorgon ska jag en snabbis till skolan kl 1 och ha muntligt nationella i matte och sedan åker jag kanske hem innan jag far och tittar på balen.
Har sett klart pll nu och har ingen aning om vilken serie jag ska börja se (fortfarande) dock börjar 4e säsongen om typ en vecka! Längtaaar.
Två matbilder från idag.


Kavajen

Här är en bättre bild på kavajen som någon frågade om! Köpt på Rut m.fl. för ett tag sen så kommer inte ihåg för hur mycket. På bilden ser den grå ut, blev väl något med ljuset men i verkligheten är den beige!

 


Vilken helg!

Min helg har varit riktigt bra, underbart väder i fredags och spelade då med min brors lag. Vi hade ont om spelare så vi raggade upp lite på vägen till planen haha. Förlorade alla matcher men roligt hade vi! Lördagen var också bra dock inte vädret men vi åkte ner till festen halv 10 så vi missade allt regn! Nause, hoffmaestro, John de sohn och alla var grymmaaa.

Några bilder från helgen, ångrar lite nu att jag var dålig på att ta kort.


Dålig uppdatering

I fredags kl 17 var jag och kollade på yran, "överklass, fast..." spelade som är många från min klass och några andra, efter det var jag med dom hela kvällen. Kul var det! Igår på dagen var jag och fixade nya fotbollsskor, på kvällen var jag barnvakt till Alvin med Viktor. Idag hade jag match mot Piteå som slutade 1-1, var i princip allt.. Ikväll ska jag vara med Amelia! Ha det!