Godnatt från mig och Teddy!

Kvällen har gått åt till tittande på min egen träning och annars bara chillning, imorgon är det fredag!?! Wiho!


In tha school

 
Eftersom jag är sjuk så kunde jag inte vara med på gymmet i morse, istället gick jag runt och störde alla. Nu har vi just varit och fikat och samhällslektionen ska just börja! Börjar få panik över att jag inte får börja träna...

Tillbaka i skolan

idag var jag i skolan och till en början trodde jag att jag hade insjuknat igen och fått feber men det hade jag tydligen inte utan det var bara nått jag inbillade mig. Har gått runt hes och hostat men det funkade! får såklart fortfarande inte träna och det känns piss... känns som man tappar sjukt mycket när man missar några träningar.. Nu ska jag mysa ner mig i sängen eller nått, goonatt!
 
bild från i sommras, ta mig tillbaka nu!!

myslördag

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har fortfarande ont i halsen osv så det ska bli skönt. Igårkväll var jag med amelia men amanda och emma skulle också varit med men amanda fick feber och emma började må illa. Vi myste iallafall bara på och snackade om allt vi missat under tiden vi inte setts. Ha en bra kväll!
 

Kan inte sova..

Klockan är inte ens åtta på morgonen.. När man är sjuk ska man kunna sova i princip hela dagen. Men inte jag.. Sängen har blivit oskön helt plötsligt och jag hostar så fort jag lägger mig ner..jag gick ner och kollade tempen och jag hade 38,9.. Är det influensan? Hoppas inte...


En sur sjukling...

heeeeej... jag är inte så glad just nu, var jätte taggad på se dalen-vännes ikväll och efter vara med saknade vänner men nä såklart får jag inte fara nååågon stans nu. Det kändes redan idag på skolan som om jag hade feber  och självklart så hade jag det. Ni får ha en rolig kväll iaf, och hejja dalen! Kram från en sjuk Amanda
Bild från imorse

Jag och Angelica hade kul på lektionen!

Hahah Gustav i bakgrunden.. snygga right?;)

Äntligen fredag!

Känns riktigt skönt med fredag! Myskläderna är på så jag är redo för en mysig kväll med fina vänner. Vi ska bara ta det lugnt, se någon film och snacka. Men innan det står bland annat middag på schemat. Kramar!
 
skulle inte tacka nej för en resa till turkiet igen!

Godnatt från en sliten Amanda!

Dom senaste tre dagarna har jag haft 5 träningar så min kropp börjar bli en aning sliten nu.. Imorgon har vi sovmorgon till klockan 10, men eftersom jag inte orkar plugga nu så måste jag göra det snabbt imorgon innan skolan.. suck.. Goonatt!

Jag och min syster för nån vecka sen,


Torsdag

Näst sista dagen avklarad! Gud så skönt det ska bli med fredag. Har gått runt med halsont och lite huvudvärk hela dagen så sitter här och häller i mig te och ska snart äta. Senare ska jag plugga glosor och göra en liten tårta som anton ska ta med på jobbet imorgon då det är sista dagen för honom innan han åker till GMU (militären). Puss!
 

Mot skolan

jag fick sovmorgon idag för våran franska lärare var på någon kurs i skellefteå, så det var skönt! Dagen kommer börja med ett fotbollspass och sen äre lunch så ganska chill förmiddag blev det! Jag slutar vid 2 någon gång tror jag! Nu måste jag gå för min buss går om 5 min! hejs!

vad ska man göra

Känner mig inte på kry just nu, orkar inte gå ut och gå då jag har ont i huvudet och även riktigt ont i halsen trots att jag gärna hade gjort det för att fördriva tiden lite tills Mia på grötö börjar klockan nio. Det som dock varit bra med denna dag är att mer än halva skolveckan har gått plus att jag och mamma inrett i lillstugan så nu blir det filmpremiär där på fredag, myys!
 

I skolan

Nu börjar våran samhällslektion och det är bara redovisningar, men vi redovisande igår så vi kan bara chilla! Efter skolan så har jag styrketräning/fys.. Gruvar mig redan... Tjo!


Träna

Shit vad panik jag fick då jag märkte att det var typ en kvart kvar tills bussen skulle gå och jag hade just ätit klart, men sen så var de såklart inte så och det märkte jag efter att jag tagit på mig alla träningskläder.. tog en timme fel på tiden. jaja, efter jag har varit på fotboll så ska jag hoppa i säng. Gooodnatt!  

Work it

Slutade vid halv 3 idag, åkte hem och tog det bara lugnt tills efter middagen då jag följde med Elina och mamma på kondition/gympa... Har inte tränat på ett riktigt bra tag så det var jäkligt skönt! Känner dock redan nu att jag har träningsvärk haha... Ska snart lägga mig, puss!


Kiss you



 

21/1-2013

En skoldag avklarad, nu är det bara fyra kvar tills det är helg igen. Ikväll ska jag plugga lite smått annars bara chilla, ha det bra! 
två bilder från igår

 
 

Söndag

Vaknade kring 12 idag. Har hunnit fara till media markt och köpt hörlurar vilket jag verkligen behövde, gått ut med Wilma, möblerat lite i lillstugan som för övrigt snart är klar, städat rummet och nu ligger jag i soffan och ser shooter! Hunnit med ganska mycket idag:)


Var uppe för länge igår..

så jag är väldigt trött nu.. nu ska jag träffa upp amelia och vi ska gå på en prommis i det fina vädret och efter det ska jag intervjua henne till mitt repotage i skolan, vid fyra drar jag till mamma och sen ikväll har jag träning, pusshej!

19 januari

Sitter och ser på lite serier samtidigt som jag snapchatar med fina vänner. Ni får sova så gott puss!


Tonight

Ikväll blir det att vara med kompisar! Och dom kommer nog vilken sekund som helst, ha en bra kväll!

pannkakor

Började dagen med att käka pannkakor till lunch. De blev dock inte så fina men goda! Tog ett bad och ikväll har jag inga planer mer än att se någon film och bara mysa. Puss♥
 
Myströjan är självklart på!

Lördag

Godmorgon! Igår kväll var jag barnvakt med Frida och sen kom wille, super mysigt var det!

Nu ska jag fara på ÖB och shoppa lite med Nina, främst ska vi köpa saker till Elias kalas imorgon och sen hade jag tänkt köpa nått litet till Elias namnsdag imorgon! Bye


Sängen

Ikväll har jag tränat och bara chillat framför tvn, ganska skönt faktiskt! Imorgon är det fredag och vi brukade sluta halv 2 men såklart ska dom ändra schemat så vi har matte istället.. Aja godnatt guys!


Jag får köldskador

Såg bussen köra iväg när jag kom till busshållplatsen vilket har hänt ett par gånger nu..
Slutar halv 4 idag och då ska jag hem och plugga lite glosor som är tills imorgon sen vet jag inte vad jag ska göra. Kram!




Onsdag

Kom hem för ett tag sedan, har ätit och ska nu sätta mig och läsa. Hade egentligen amelia inplanerat men båda kände att de hade mycket att göra så det får bli någon annan dag. För en gångs skull har jag också platt då jag kommer direkt från frisören! Har aldrig platt vilket det nästan är då jag inte gjort något alls med det (är lite vågit) så det är lite ovant.
 
 

Hejhej

Sitter just nu hos frisören och fixar till lite, ska sen hem och läsa en engelska bok som vi ska ha läst tills imorgon. Kramar!


2013-01-15

Sitter mest och gör ingenting, ska ta och göra lite fika och sedan sätta mig framför tv:n och ta det lugnt vilket jag typ har gjort sen jag kom hem. Kramar!


Söndag

Har städat klart rummet och ska nu sätta mig och käka kvällsfika framför Jersey shore. Har inte gjort så mycket idag mer än att ha varit ute på promenad och varit hos Anton i hans nya lägenhet. Kramar!


Pluggmode ON

Vaknade vid elva och sen dess har jag legat i sängen och tittat på Vampire diaries och ätit lunch, nu tänkte jag ta en paus i mitt vampyr tittande och plugga på historian som ska in på onsdag..
Vid fyra ska jag till pappa och ikväll är det träning, får se hur mycket jag kan vara med.. byee
 
 Igår när vi hade gäster fixade vi barn våra naglar, haha fint va? ;)
 
 
 

Underbara vänner

Har spenderat kvällen hos Agnes med Amelia, Amanda och Emma också. Vi satt bara och snackade om allt möjligt, var välbehövligt! Nu ligger jag i sängen och håller på att somna, söndag imorgon vilket innebär trött-dag för mig men skulle kanske följa med och titta på en innebandy match vid 5. Sov så gott!


Hola!

Helg är så skönt! Idag var jag på stan och jag fick med mig en tröja och ett par jeans, ikväll hade jag tänkt att hitta på nått skoj! Får se vad det blir, ha det bra!


Fredag kväll

Äntligen är det fredag! Nu är maten klar så ska gå och äta! Ikväll får jag se vad jag gör, har inga planer än! Ha en bra kväll! (Jag hatar inte utropstecken..)


bio

Ska fara på bio med syster, pappa och kanske anton, vi hade tänkt att se Jack reacher. Har inga planer efter det men just nu lutar det iallafall mot att vara med agnes och emma. Ha en bra kväll på denna efterlängtade fredag!!
 

Sovmorgon

Ikväll har jag varit på träning och det gick ju sådär. Efteråt fick jag sjuukt ont i ljumsken, är så less på att vara skadad hela tiden..... Nu sitter jag iaf och kollar på tv.

Imorgon är det sovmorgon till 10 och sen så slutar jag halv 2, på kvällen vet jag inte vad jag ska göra, så får se hur det blir! Gooonatt♥


2013

Myskläderna är på som vanligt och just nu sitter jag bara och kikar runt på datorn, funderar på att sätta på någon bra film. De två första dagarna har inte varit så värst jobbiga och imorgon är det fredag vilket gör en extra glad. Ni får ha en bra kväll, kram!
 

Första skoldagen över

Ikväll blir det att plugga lite på historian och se på sista delen av inkognito, byyee


bakat

Har varit med amelia hela dagen, hälsade på gamla skolan och vi for sedan hem och bakade. Vi testade på subway kakor och det gick väl sådär, less efter en halv och är nu spyless på lukten av kakorna som finns i köket...
Ikväll ska jag ta det lugnt med kompis och sedan gå och lägga mig tidigare än vanligt på grund av skolan. Kram!
 
 

Tjooo

Jag har sjukt mycket träningsvärk i ljumskarna efter skridskoåkningen.. Nu sitter jag och snapchatar med johan och ska jag äta lunch och efter det ska jag till Intersport. Efter det kanske jag ska till min gamla skola och hälsa på med amelia och Josefin, men får se hur det blir!

Ikväll är det träning och imorgon börjar skolan.. Tjao!


Inlägg från igår , Måndag

Morning! Läste just ut engelska boken så jag kan börja skriva på inlämningen.. Känns inte så taggat. Ska nog bara ta det lungt idag och sen får jag se vad som händer ikväll, byee


On the ice

Grattis min underbara lillebror Elias på 7års dagen!!

Efter att vi firat Elias så drog vi till Grubbeskolan och åkte skridskor, det var jag, Elias, Amelia, Emma, Julia, pappa, David så vi var några och körde match :)
När jag kom hem packade jag och for till mamma och om ett tag ska jag på spelarmöte och efter det så är det träning! Ha det bra!

 

Vill sova


Gäster

Hallu, idag kom mina bonus kusiner och så eftersom att Elias fyller år imorgon :) vi har haft skattjakt och allt! Jag har också hunnit vara på gamlia och kollat på Västerbottens pojkar som förlorade..
Snart kommer Emma och då ska vi gå till Elina och sen kommer också Axel, Victor, Simon och Mattias!:) ha en rolig kväll! Bye


Man måste acceptera

Godnatt.


On my way to the city

Snart beger jag mig till stan med Amelia. Hoppas man får med sig nått fint hem! Guuuud så trött jag är.. Någon annan som känner likadant?😣


Barnvakt

Dagen började med att jag var barnvakt till Elias. Josefin kom och gjorde mig sällskap och efter lunch for vi och Amelia och åkte skrana. Ikväll ska jag vara med Oskar, ha en trevlig kväll!:)

Några bilder från idag


You

Hola! Ska vara med Amelia så fort hon har duschat och så, träningen var sjukt jobbig men nu efter så känns det grymt skönt! Vi hade styrketräning eller jag skulle nog säga styrketräning/fys. Det känns kul att alla träningar drar i gång nu! Bye

Haha gullig jag var en gång i tiden..

En vecka kvar

Idag är det en vecka  kvar tills skolan börjar.. det har gått för snabbt tycker jag. Eftersom att vi har tre inlämmningar tills veckan efter vi börjar så måste jag börja plugga. Det är inte okej att plugga på ett lov.. det är då man ska göra allt förutom det. Aja, jag har inget val. Klockan fem har jag träning och ikväll tror jag att jag ska vara med Amelia. Whis me luck
 
The studio för något år sen

2 januari

Ligger i sängen och tittar på Jersey shore. Som vanligt har jag inte orken att gå och lägga mig, ska se om det finns något gott att äta och någon rolig att smsa med när man är såhär rastlös! Kram!

Före och efterbild på håret, är riktigt nöjd!


Bilder från igår


Dagen efter

Gott nytt år på er! Jag firade in det nya året med middag hos Emma och sedan med Anna och Erik också. For till stan och var sedan med lite trevliga personer! Idag är jag sjukt trött då jag gick och la mig vid halv nio, så jag ska bara vara hemma och se någon film. Kram!


Nyår

Kvällen igår började med att vi tjejer åt middag hos Amelia efter det mötte vi upp Axel, Victor och Rasmus och gick hem till Emma. Vi gick in till stan så vi var där lite innan tolv. Det var sjukt proppat med människor där. Vi stannade i stan tills efter 1 och efter det tog vi bussen till Emma igen. Vi kom i säng efter klockan 7 någon gång och klev upp vid 12. Det var helt klart en toppen kväll men trött är jag. Så ikväll blir det att bara det lugnt. Är ni också trötta?