Gårdagen och idag

Igår grillades det till lunch och sen resten sv dagen tog jag det bara lugnt!

Idag har jag suttit ute, ätit massor av våfflor och gått på en promenad med Nina! Efter det så har jag bara chillat! Ha en mysig kväll!

Tror jag har bränt mig lite i ansiktet..


Min dag

Idag har jag solat, grillat korv på gården och varit och tränat. Skön dag och kvällen spenderade jag med mina föräldrar framför let's dance.
Kramar!


Svar på frågestunden

Blev ingen video men här kommer iallafall svaren!
 
Favoritlärare?: Josefin- Det är nog min italienskalärare, lotta.
Amanda- Min svenska och engelskalärare, Lina.

favorit ämne?: Josefin- Idrott
Amanda- Fotboll
 
josefin: bästa efterrätten du gjort?!: Har ingen aning, en liten favorit är dock fudgetårtan och den som jag gillade minst är nog efterrätten jag gjorde med mango just för att det var ingefära i och det tycker inte jag om!
 
amanda: vilken inriktning valde du??: Jag valde samhälls med fotboll och med inriktningen beteende.
 
om ni fick välja mellan att det enda ni fick äta i en månad var rostismackor med smör eller att ha mens två månader i sträck vad skulle ni då välja?: Josefin- Jag skulle ha valt rostmackor, mens i två månader skulle jag aldrig klara av. 
Amanda- Att äta rostmackor i 2 månader skulle jag inte klara av så mens antar jag!
 
vilken är den bästa serien och bästa filmen ni vet?: Bästa serien tycker vi båda utan tvekan är vampire diaries. Josefin- Har ingen favoritfilm men gillar mest romantiska filmer och ett litet plus om den får en att gråta!
Amanda- Jag älskar kärleksfilmer, som tex. no strings attatched och LOL osvosv.

tre viktiga egenskaper hos en kille?: Josefin- Svårt att välja endast tre men omtänktsam, bara ögon för mig och är framåt.
Amanda- har humor, omtänksam och  är sportig tror jag. 

snyggaste läraren på draggen?: Jag vet inte riktigt men min idrottslärare Fredrik är helt ok.
Amanda- Ojjj jag har ingen aning! Kommer inte på nån nu iaf.

ditt favortiplagg?: Josefin- Vad svårt, men just nu tror jag det är min beigea mockajacka!
Amanda- hm... favvo hemma plagg är definitivt mina mjukisbyxor!

bästa minne?: Josefin- Jag har för många bra minnen för att kunna välja endast ett.
Amanda- Ingen aning!!

vad brukar vara höjdpunkten på dina dagar? (tex, för mig är det lunch): Josefin- Alla mellanmål! Älskar att göra tillexempel goda frukostar och kan ofta bli att jag käkar kanske lite för mycket när jag käkar mellanmålen och det kan göra att jag är väldigt mätt när jag ska käka middag. Men middag är inte min favorit.
Amanda- Det är nog på kvällen då man ska sova, älskar när man tagit bort allt smink om ser på nån film eller bara ligger och tänker.

vid vilken ålder skulle du vilja "pausa" och leva restan av livet i endast den åldern. och varför?: Josefin- Jag skulle vilja pausa min ålder vid 22 för då finns det typ inget man inte får göra och det gäller både i andra länder och i sverige plus så är man är fortfarande ung och har typ hela livet framför sig. 
Amanda- Någonstans mellan 21 och 25 eftersom att då är man tillräckligt gammal för att göra allt, typ köra bil och  sånt.

leva resten av livet som nunna eller jobba med hemska uppgifter i hells angels?: Josefin- Leva livet som nunna för då kan man synda.
Amanda-  Nunna! vad ska man ha killar till lixom? ;)

skulle du välja att ha vår hela året (alltså ingen vinter eller sommar) ELLER vinter hela året med endast sommar i två månader?: Josefin- Vinter hela året med endast sommar i två månader för annars kommer det aldrig bli riktig sommarvärme utan ganska kallt hela tiden vilket jag inte skulle vara glad över!
Amanda- Säger samma som Josefin, man måste ju ha en riktig sommar inte bara något halverst!
 
Vem var snyggast av 96 killarna i er förra skola? Och nuvarande?: Båda- Kommer inte på någon som riktigt stack ut på grubbe men dragon finns det många men några är Gustav Thoms, Joar Moilanen och Hampus Falk. Detta är bara några vi tycker är snygga, omöjligt att välja snyggaste på skolan av 96:orna och vi sa dem inte i ordning!
 
Josefin: hur fixaar du ditt hår så? är det så naturligt eller lockar du det och isåfall vad använder du dig utav för locktång?:): Lockarna är inte naturliga utan jag lockar håret med en 19 mm locktång ungefär två gånger i veckan för att lockarna håller även om jag sover med dem och jag kan också tycka att det är snyggt när de plattas ut och blir lite större. Kan dock locka till dom lite på helgen om jag ska fara iväg något på kvällen.

Godnatt

Imorgon får vi påsklov vilket känns riktigt skönt! kvällen kommer tillbringas med min babe Josefin!

Säger godnatt med denna bild!


Ny favorit

Testade att he avokado på mackan och jäklar vad gott det blev. Med lite salladskrydda på också. Säkert många som redan testat det men ni som inte har gjort det borde göra det:)
Har haft en härlig dag idag och ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Snart loov!


En dag kvar till lov

Varför får dom på min syrras skola vara lediga imorgon och inte vi?? Fusk. Nu ska jag gå och hämta Elias på skolan och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Ikväll har jag iaf träning, bye

Gulligaste jag sett...

Tisdag kväll

Dagen idag gick från att vara den drygaste dagen i veckan till sjukt chill, på morgonen hade vi först matte sen samhälls, sen skulle vi haft historia men den blev inställd så då gick vi på lunch vid 10.40 och efter det gick vi och kollade på innebandymatcher som var mellan olika klasser från våran skola sen fick vi veta att våran svenska blev inställd så då hade vi bara nk:n kvar som började 14.30! Så vi hade i princip hål från 10.40 till 14.30!! 

Min kväll har bestått av samhällsplugg och det kommer den fortsätta göra tills kl 9 då det är The following på tv, bara jag som tycker den serien har varit sjukt bra hittills? 
♥♥♥
 

Sovgott

Tjenare ligger nu i sängen efter ett riktigt skönt bad! Träningen gick inte bra alls, känns som om jag sträckt mig i låret... till den tiden då jag alltid hade en bristning just precis där får inte upprepas.

Med denna fina bild säger jag godnatt!


Godnatt!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig. Min dag blev rätt så skön då jag fick sluta kl 12.15 istället för 14.30. Imorgon har första lektionen ställts in vilket betyder en skön sovmorgon. Sov så gott!
 
 

Imorgon är det måndag igen.. -.-

Heeeeeeej! jag har inte gjort mycket idag, jag for till pappa vid fyra och nu ligger jag och kollar runt på datorn.
Bara jag som är less på att det känns som om det är måndag hela tiden? Men tur att det är lov om några dagar, jag längtar hur mkt som helst! Ha en bra söndagskväll!
 
Kom ihåg att vi har frågestund! Om det är något ni vill veta så fråga på för snart ska vi börja svara. Skriv frågorna här 
Hahah, den var fan bra!!

Matchseger

Vi vann matchen mot burträsk med 4-2, så det var skönt! Jag gjorde ett mål så jag är nöjd. Just nu är jag med Amelia och snart kommer några boys, ha en bra kväll!


Resultatet

Här kommer resultatet av tårtan och även middagen. Tårtan var hur god som helst och den kommer garanterat göras om! På första bilden ser man att fudgen är lite rinnig men det var bara för att jag var lite otålig och inte orkade vänta tills den stelnat tillräckligt.
 
 
 
 

At Fridas place

Först var vi och kollade på tennis och efter det drog vi till Frida, nu är det Sverige på tv och vi bara myser! Ha en fortsatt bra fredagskväll!


Nu ska de bakas!

Ska sätta igång och göra en chokladfudgetårta vilket jag tänkte ha som efterrätt ikväll då jag står för middagen också. Det är bara jag och min syster som ska äta så det kommer bli supermysigt. Ville göra muffins med nutellatopping också men jag vet inte om jag kommer hinna det. Får se hur mycket jag orkar göra också.
Ni får ha en fortsatt bra fredag ♥
 
 

Länkning till frågestunden

här är länkningen till frågestunden som någon frågade om.

Favorit i repris

Gjorde en favorit i repris genom att göra american pancakes. Bytte dock ut glassen mot bananer... Har ingen aning varför för det blev inte lika gott.
Annars då? Har tränat lite men sen inte gjort så mycket mer, försöker göra klart det sista i nk:n men det går inte framåt då jag inte hittar den information jag behöver. Puss


21 mars

Helluu, idag har jag varit på stan med Elina och sen det att jag kom hem har jag inte gjort mycket alls! Ikväll ska jag på träning och efter det bara chilla! Byyee


Tu es très jolie aujourd'hui

Utvecklingssamtalet gick bara finfint, efter det for jag hem och tog det bara lugnt tills min träning. När jag kommer hem frå träningen så har mormor och maja bakat bullar! kan det bli bättre? Så jaaaaa jag har ätit ett antal nu! Nu är jag iaf duschad och klar för sängen, men först ska jag se avsnittet av the following som jag missade igår, sleep tight!
 
Haha åhh så sant!! känner ni också er sjukt otrygg om man typ her foten utanför sängkanten och täcket?
 

Skön dag!

Har haft en superdag som började med att jag for på utvecklingssamtalet som jag berättade om. När jag kom hem fikade jag och for sedan på gymmet och svettades som bara den! Kände mig pigg och allert efteråt. Nu sitter jag och gör en NK uppgift som förövrigt inte är så roligt menmen. Har ni haft en bra dag?
 

Gooooomorgon!

Vi vaknade vid kvart över tio och gjorde oss våfflor till frunch, not baaad om jag får säga det själv, på ett tag ska jag på utvecklingssamtal men tills dess ska jag umgås med min sköning! ha en bra dag♥

Utvecklingssamtal

Har just haft klart mitt utvecklingssamtal som för övrigt gick riktigt bra. Sitter nu på bussen på väg hem. Är ledig idag och även imorgon så ska bara ta det lugnt och kanske fara och träna. Kram!


Sover hos Elina inatt

Imorgon och på torsdag är det utvecklingsdagar så då får man vara hemma och "arbeta". Jag stannar hos Elina tills mitt utvecklingssamtal som är 14.20 imorgon. Nu ska jag och Elina fortsätta prata och mysa, Godnatt om ett tag!

ÄNTLIGEN

Efter skolan for jag och tränade efter att inte ha gjort det på ett litet tag. Var inte taggad på det men när jag hade börjat så ville jag inte sluta! Det kändes riktigt skönt vilket det fortfarande gör. 
Till något helt annat då. I år och dar har jag letat efter recept som stämmer med de underbara pannkakorna man äter i thailand och jag har äntligen hittat ett recept som troligtvis (man vet aldrig) smakar likadant. Ska göra pannkakorna någon gång inom de närmsta dagarna så jag återkommer om resultatet.
Kram!
 

Påminnelse

Kom ihåg att fråga frågor till oss nu när vi har frågestund! Ha en bra dag!

 


2013-03-18

Har varit en rätt så skön dag idag, for och åt på waynes med Emma men var dock riktigt trött då jag inte kunde somna igårkväll. Och inte nog med det, jag har även börjat vakna varje natt och alltid vid 4 tiden... Någon som känner igen sig?


Godmorgon

Sitter just nu i bilen och väntar medans mamma lämnar Alvin i skolan, smyg fotade min gamla mattelärare "mattejanne" han vara bara så bäst! Snart väntas fotboll, ha en bra måndag!


Trött

Det är vad jag är, har nk prov imorgon och började plugga efter middagen, är typ förvånad över mig själv, brukar oftast börja plugga i tid, haha. Nu ska jag sova iaf, godnatt!

Jag bjuder på en gammal bild


Söndag

Och så var det söndag... Två veckor kvar till lov och dessutom är man ledig två dagar den här veckan, helt ok ändå. Idag har jag varit ute på en promenad och nu ska jag läsa lite om källkritik innan jag hade tänkt att städa mitt rum. Ska även se om jag hinner skicka in jobbansökan till sommaren. Kramar!
 
Förra sommarjobbet bestod bland annat av jordgubbar och personer som tog med sig hela korgstället.

Sov så gott!

Har haft en mysig kväll hos kusinerna och nu väntas min underbara säng. Imorgon far jag kanske och tränar om jag orkar, gillar inte att träna på söndagar. Då ska man bara ta det lugnt! Ni får sova så gott. Kramar!
Personen som frågade om mina lockar osv- svarar på det när vi svarar på alla frågor från frågestunden. Känns enklast. 
 
haha som vanligt vägrar hon gå in!

Min lördag i bilder

 
Dagen börjar med att jag far med familjen och kollar på Elias hockey match, det är så gulligt att alla far i en klump efter pucken..
 
Sen direkt efter hockeyn så for vi och kollade på Majas basket match! Det går nästan inte få en bild på Elias där han är inte gör till sig.. haha
Kl 3 spelade Ufc u19 på T3, så då for jag dit och kollade på den med Frida, tråkigt att dom förlorade men glada var vi ändå för vi såg en kille som var huuuuuuuuur snygg som helst!!!
Efter middagen så var jag och Maja barnvakt åt Elias när pappa och Nina var och kollade på bio, självklart kollade vi på ninjago!
När vi suttit barnvakt klart så la vi oss på mitt rum och kollade på filmen In time, den var faktiskt bra! Nu ropar sängen på mig, gooooonatt!

Lördag

Idag har jag varit ute och gått och legat i solen. Har alltså haft en rätt så lugn dag och ikväll ska jag nog fara till kusinerna och käka middag, mysigt! Ha en fin lördag!


Kvällen

Min kväll har varit helt underbar! Vi hade det jätte mysigt, nu ska jag sova för jag ska upp ganska tidigt imorgon och se på Elias hockeymatch kl 11. Sen så har jag lite andra planer för dagen! Godnatt!

Mina sötnosar!❤


På engelskan

Är på engelskan nu och pratar om personer man skulle vilja bjuda över på mat.... Efter skolan kommer jag fara på iksu och träna för att hålla kvar träningsvärken lite haha. Senare ikväll kommer min bror hem och stannar över helgen, trevligt att träffa han igen!
Ha det så bra denna soliga fredag! ♥
 
 Komihåg frågestunden lite längre ner!
 
 
Är i behov av sommar

Mot skolan

Går just nu mot bussen, vi har fyra lektioner idag och efter det är det helg!! Ikväll ska jag vara med Elina, vi får se vad vi hittar på! Ha en bra fredag!


Helg imorgon!

Det gick bra hos tandläkarn.. Var så rädd innan att jag höll på att börja gråta.. Min bedövning sitter fortfarande i litegrann men jag måste säga att det kändes skit konstigt i början! Nu är det sängen som väntar, sovgott!


Onsdag

Dagen har varit tråkig och jobbig, det roligaste var träningen ikväll och nu sängen. Imorgon blir det också en jobbig dag med mkt att göra, godnatt!

Min mellis idag, visst såg det ganska gått ut?


Tisdag

Slutade vid 1 och efter det for jag hem och blev bjuden på super gott fika av mamma som bland annat innehöll en cupcake mums! Snart blir det mat och ikväll åker jag kanske och tränar. Hoppas ni haft en bra dag!


Frågestund!

Vi tar upp våran dåliga uppdatering med en frågestund. Så det är bara att fråga på! Om det är någon speciell fråga till någon av oss så skriv det, annars antar vi att båda ska svara på frågan.

Josefin vart är du?

Hallå! första skoldagen var rätt lugn ändå, men är en aning stressad över historia provet på onsdag och tandläkaren imorgon..:] bara jag som tycker det är skit läskigt med alla dom här sakerna dom pillar i ens mun med..

Jaja, min träning slutade 10 så det blir ganska sent innan man är redo för sägen. Men nu är jag rreedy! Så goodnight!

I'm sexy and I know it! Eller inte...


Somebody like you

Heyy! Vaknade kl tolv i panik för jag skulle vara med Elina innan lunch typ, men det blev iaf efteråt och det var riktigt mysigt och välbehövligt! Har farit till pappa också. Jag vill ha meeeer lov.. Hejdå.


Lazerdome

Vet inte riktigt om det stavas så men, jag var iaf och spelade 2 omgångar lazerdome med Angelica, Lovisa, Filip, Gabbe, Crille och Jens. Vi spelade mot två stycken andra lag så tsm var vi 16. Jag är ganska stolt för jag VANN?! första gången! Andra gången kom jag sjua:p Jag är iaf sjukt nöjd med min insats och kul var det!

Efter det gick vi på donken och satt där ett tag och sen drog typ alla så det slutade med att det var jag, Gabbe och Crille kvar och då gick vi till snöborgen mitt i stan och lyckades få upp en brasa som vi värmde oss på i väntan på bussen, godnatt!

Gabbe lyckades få igång brasan genom att blåsa på den lilla glöd som var kvar, tack för det!

2013-03-08

Mina planer för kvällen är att bara vara hemma och se film med mina päron, är ganska trött efter både ett pass på gymmet och en långpromenad med hunden så det ska bli skönt. Dock kommer jag inte kunna gå efter denna kväll då jag har riktigt mycket gotta att stoppa i mig haha.. Kram


Sunny

Sitter just nu ute i det fina vädret och försöker få in lite historia i min lilla hjärna! Planerna för ikväll är inte helt säkra än men kul lär det bli ändå!


Gårdagen

Igår var jag i vindeln med familjen och åkte slalom, kallt var det! På kvällen så hade jag träning och efter gick jag och la mig. Ikväll efter träningen ska jag vara med mina två älsklingar, Amelia och Josefin! det kommer bli super mysigt! bye♥
Några bilder från igår

Kocken

Hallå!
Idag har jag legat ute i solen, käkat glass och sett på serier. Solen värmde på skönt fast jag hade dock duntäcke över mig. 
Vid fyra har jag planerat att laga mat då det inte blev sist och jag är riktigt sugen på att laga något riktigt gott. Blir såååå sugen på mat när man letar efter goda recept!! Jag har inte bestämt vad jag ska göra med det är ju ett tag kvar. Vad har ni gjort idag? 
 

Mys med Amanda

Har haft en myskväll med Amanda som
innehöll film och glass! Vi såg the impossible som för övrigt var bra, lite extra bra då den är baserad på en verklig händelse.
Nu ser vi ett avsnitt oth och sedan ska jag nog pallra mig hem. Hoppas ni haft en bra tisdag!


Tisdag

Idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting och ikväll blir det kanske att vara med en kompis!
Hade en härlig dag med min syster igår. Vi for på stan och fick hem en hel del fint. Efter det gick vi till gymmet och avslutade dagen med kinamat och sushi. Satt riktigt fint. PUSS


Idrotten i fredags


Tisdag

Igår kväll hade jag träning ute på T3. Det var sjukt jobbigt att träna utomhus men kul, själva träningen gick inte så bra för min del men man har ju bättre och sämre dagar!
Jag vaknade vid 10 och har tagit det ganska lugnt sen dess! Ikväll har jag bara en plan än så länge och det är att se Dicte som jag missade igår, bara jag som tycker det är sjukt bra?!


Söndag

Elias hade klasträff på Grisbackaskolan klockan 2 och då följde jag och alla andra i familjen med, kl 4 for jag och Maja till mamma och just nu "hjälper" jag henne och städa hennes garderob. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, ha en mysig kväll!

Godnatt!

Min dag har varit jätte skön, jag har i princip spenderat hela den i min säng tittandes på oth. Nu på kvällen har jag också bara varit hemma med familjen och sett på Mello och sen Hamilton 2.

Snyggingen gick vidare till final ikväll! I'm in loveeeee...

Kusinvitamin

Kom hem från kusinerna för en stund sen och nu ska jag lägga mig och se The vampire diaries! Har haft en supermysig kväll med min fina släkt. Hoppas ni haft en bra lördag!

 


söta klara med snygga glasögon haha


Anton lät sitt hår växa ut och gav oss "flörtblicken"


Snöstorm

Klev upp halv 10 idag och for sedan iväg till gymmet. Kom hem någon gång efter 1 då jag hade gått hem i denna snöstorm, inte det lättaste! Nu ska jag inte göra så mycket innan jag far iväg och käkar middag med en massa kusiner. Puss!


Äntligen sportlov!!!

Det ska bli så skönt med en veckas lov! Men sadly kommer det inte bli en vecka utan att behöva tänka på skolan eftersom vi har *** historia prov på onsdagen samma vecka som vi börjar och jag kan ingenting... åhååå...jaja, Ikväll så blir det en myskväll med Josefin och Agnes, det kommer bli super kul! byeee

En bild på mig och pappa för nån vecka sen, söta som vanligt! ;)

Bra början på lovet

Blir bara jag och pappa som käkar ikväll så då drar vi och köper pizza istället :D:D
Senare ikväll kommer amanda och agnes hit och då ska vi bara myyysa♥ Ha en fin kväll!
 
Gammal bild på brudarna

Snart lov

Sitter på engelskan och har snart lunch. Efter det har vi idrott och matte sen tar jag loooov! Far kanske och tränar men om inte kommer jag bara fara hem och inte göra så mycket innan jag börjar med maten. Ska laga kyckling med en god perstosås, mums! Ha en bra fredag♥