Gårkvällen

Igårkväll hade jag sista utefysen vilket känns skönt, dock ska vi snart börja med fys och styka inne på nolia, det lär bli ganska jobbigt meeeen.. det resulterar i bättre fotboll så det är värt. Efter det åt jag och Viktor kanske världens godaste kvällsfika och såg på tv. Idag for jag till stan och fick en sminkning på make up store och shoppade såklart lite smink. Nu är jag hemma och klockan fyra ska jag inventera med laget på coop nära. Kvällen kommer spenderas med mina bästa tjejor, ha det!!
haha visst ser det nästan ut som om jag har klippt page?!

Myskväll med kusinerna

Angående frågan om jag kunde visa min outfit till halloween så tänkte jag vänta tills på fredag. Är inte klar med den än så det blir bäst. Hoppas det går bra att vänta ;) Men som jag svarade på tidigare (vi svarar bland kommentarerna) så ska jag vara skolflicka.
Iallafall, jag kom hem från en myskväll med kusinerna för en stund sedan. Ligger just nu i sängen med handen i godispåsen och ska snart göra mig iordning för att gå och lägga mig. Hoppas ni haft en mysig kväll! Puss
Just nu, sliiten.

Senaste

Tränat, kollat innebandy, varit med goaste vännen, blivit utbjuden på lunch och gjort en förändring är lite vad jag gjort det senaste dygnet. 
Klippningen blev jag väldigt nöjd över, Julia gör det alltid så bra! Sen tycker jag också att det är så kul att styla en ny frisyr! Igår färgade jag min utväxt också så det känns så himla fräscht just nu :)
Nu är det läggningsdags, var på boxning för andra gången ikväll vilket garanterat kommer resultera till träningsvärk :))
Före
Efter

Bowling

Efter första omgången var jag sämst och efter andra bäst av alla, make no sense!! Från bäst till sämst, bättre det än tvärtom iaf!! Efter middagen ska jag och Maja till mamma och klockan sju har jag fys idag igen... Gårdagens fys var sjukt jobbig så jag får se hur mycket jag orkar idag. Efter det; dusch och sova! Ha en bra kväll!


Måndag och ingen skola

Gud så skönt med lov! Dock vaknade jag nyss och det är kanske lite tidigt för att vara på ett lov, men jag är en morgon människa. Helgen spenderades först i fredas hos Viktor och sen i lördags for vi hem till mig och gjorde gomiddag och sen hade vi en myskväll. Vi såg på järgarna två, är det någon som har sett den? Den var väldigt gripande. Idag har pappsen tagit ledigt från jobbet så vi och Maja och Elias ska fara och bowla. Jag kommer vinna, garanterat! Jag uppdaterar er senare idag hur det gick! Puss!
Igår när vi var ute i skogen

Fredag

Har haft en väldigt mysig och välbehövlig kväll. Synd bara att jag har varit lite sur på grund av en del allmänna saker. Sånna kvällar har man ibland också!
Hoppas ni haft en bra första kväll på lovet och även en bra morgon imorgon. Puss :)



Myskväll

Är helt slut efter bara en kortis på stan. Får se om jag orkar fara på gymmet då klockan blev ganska mycket men myskvällen ser jag fram emot, tända ljus framför en bra film är så mysigt! 
Fixade ett par glasögon till halloween, snart är min outfit klar :)



Dagen är kommen!

Har räknat ner dagarna till denna dag! Fyfan vad skönt med lov! Ikväll bär det av mot Viktor, men innan det: middag! Ha ett underbart lov!❤️

Timmar kvar

Om några timmar är det lov och jag sitter och räknar ner timmarna. Har haft min snickersfredag med elina också så jag är nöjd. Efter skolan ska jag på stan med amanda för att göra några ärenden, kanske kolla in utopia också. Ikväll ska jag förmodligen träna innan det vankas myskväll med systra mi. Ben and jerrys och massa annat gott, underbart :)
Ha en bra fredag! 
 

Bra dag

Allt bra med er idag? För mig är det riktigt bra! Lämnade in min sista uppgift innan lovet igår så nu är jag helt redo för lov vilket ska bli så skönt. 
Boxningen gick bra förresten, riktigt bra faktiskt! Det var verkligen hur kul som helst så det kommer jag gå på igen. 
Ha en bra dag. Puss!

Tisdag 22/10

Tjoo, dagen idag var chill som vanligt, dock gick det sämst på fobollen men det har jag redan förträngt. Sen jag slutade kl halv 3 idag så har jag inte gjort mycket alls, det jag har gjort är väl att jag har pluggat lite och tonat håret. Hoppas alla får en skön dag imorgon, natti!
 
Gissa vad jag ska vara på Halloween! Dock ska jag inte ha min fleeze tröja på mig ;)
 

 

Boxning

Om ca en timme ska jag och Elina dra oss mot boxningen. Det ska bli så kul och jag är så taggad! Dock lite nervös över hur det kommer vara, vi kanske står där som små töntar bland alla andra hunkar, men inte gör väl det något haha. Hoppas att ni har en bra kväll och att jag och elina kommer hem med blåmärken och uppklösta knogar!
Det kanske händer som tysklandsproffset Maria Lindberg, vi får hjärnblödning i ringen..

Skönt träningspass

Ikväll for jag på ett skönt träningspass, har verkligen inte hållt igång sen jag kom hem men imorgon planeras det att fara efter skolan och sedan ska jag och Elina på boxning på kvällen. Fullt upp isåfall så kommer vara helt slut!
Juste fick hem mina grejer från nelly idag. Blev så himla nöjd med allt verkligen! Var även på stan med Amanda där jag bland annat fick hem ett till stift för läpparna, haha det räckte visst inte att jag beställde 2 st från nelly. Men jag får aldrig nog :D
Nu ska jag gå och lägga mig men först dusch! Sov så gott:)
Två bilder från i lördags. I veckan är det dags för sushi igen, något jag inte får nog av!

Shopping med Josefin

Efter skolan drog jag till stan och shoppade lite nödvändigt, till exempel en kjol som jag ska ha på halloween. När Josefin slutade kom hon och joinade mig och vi gick ett bra tag till. Efter det drog jag hem och käkade och sedan vidare på ett fys pass. Det känns skönt nu efter när man gjort bort det. Jag pluggade nyss klart på mina franska glosor till imorgon och tänkte ta mig lite kvällsfika. Tänk att det bara är fyra skoldagar kvar tills det är LOOV!!!
 

Paradisbadet

Igår drog jag, Viktor, Emma, Elina, Sofia, Markus, Mattias, Lovisa och Axel till paradisbadet vid nio på morgonen. När vi kom till övik gick vi först på cubus och sen till badet. Snacka om att man blir död när man har varit där en dag. Efter badet drog vi på candy corner innan tåget gick hem. När vi kom hem drog jag och Elina hem till mig och åt och sedan vidare till Josefin och Emma. En riktigt mysig kväll blev det. Nyss var jag och körde lite bil och nu ska jag plugga lite innan jag ska dra till pappa och Viktor kommer. Ha en bra söndag!!
 

Lite bilder från utlandet

Här är några bilder från min härliga vecka i Turkiet. Varm och soligt varje dag med bara bra människor på hotellet. Tog 1025 bilder där nere så har skalat av rejält. 
Börjar med den underbara maten i flygplanet. Kyckling så torr att plastbesticken går sönder!
Första dagen vid lunch
Haha älskar deras skyltdockor
Härliga morgonpromenader längst stranden!
Familjen soldyrkare
Och avslutar med flygplansmaten hem, still bad.
 
 
 
 

Sov gott!

Kom hem från en kompis för en stund sedan. Ska hoppa i säng direkt, längtar att få sova och sova länge. Imorgon har jag inga planer för dagen, kanske far ner på stan eller bara tar det lugnt innan det troligtvis blir middag med Emma och sedan myskväll med tjejerna. Härlig lördag och även fredag! Sov så gott :)

Godnatt

Beställde hem lite saker från nelly ikväll och fick det för väldigt bra pris! Love rea♥ Så snart ligger fem nya saker i brevlådan vilket är två saker till läpparna och tre blusar! Alltid lika kul att fylla på garderoben där det egentligen inte ryms nå mer kläder i. Måste göra om den alltså..
Nu ska jag gå och lägga mig iallafall! Förs duscha och sedan krypa i säng. Är så lycklig över att det är fredag imorgon plus att vår lärare gav oss till onsdag att lämna in uppgiften istället för imorgon. I helgen har jag bland annat planerat in en mysig kväll med tjejerna där vi ska fixa elinas hår, kul! Sov så gott :)
 
Giirls♥

Troligtvis

Har funderat på att klippa mig ännu kortare igen. Blir ganska lätt lite less på håret och det skulle vara kul att se hur det blir med kort! Mitt hår brukar ändå växa som ogräs om det skulle bli helt fel. 
Liten inblick hur det kan se ut i kort på första bilden och andra nu. Vad tycks?

Tu me manques

Tjabba, dagen började med ett hårt gympass, jag, frida och rebecca körde i princip bara mage, hejj träningsvärk! Efter skolan drog jag ut och sprang för jag får abstinens av att inte träna. Det var faktiskt jätte skönt, dock väldigt jobbigt på slutet. Sprang 4.04 km på 18,39 så det är rekord!! Inte för jag brukar fara ut och springa så ofta, men för mig är det en bra tid! Vid sju tiden övningskörde jag och hämtade Maja som hade varit på träning på teg. Nu har jag pluggat lite och ska ta mig lite kvällsfika, godnatt!

För en gångs skull känner vi oss lika

Hade lite roligt med elina på webcam ikväll. Mycket skratt blev det och på ena bilden märker vi att vi ändå är ganska lika varandra. Under resan fick vi ofta frågan om vi var tvillingar (vilket vi inte alls förstår hur de kan tro det) och ibland kunde folk börja prata med mig om saker de hade pratat med Elina om för att de trodde jag var hon. En kille blev så förvirrad för att han ena stunden sett mig på en plats och sen trott att jag helt plötsligt dykt upp på en helt annan plats men det var egentligen Elina haha. Men vi kanske är så lika för vissa.
Här är sköneterna hö-hö.
 

J'ai arrêté de m'inquieter

Bonjour mes amis! Idag har varit en chill dag, vilket i princip alla tisdagar är. Vi har inte så mycket i skolan just nu så det är grymt skönt! Plus att jag inte har någon träning p.g.a träningsuppehållet vilket resulterar i hur mycket tid som helt till att göra vad jag vill på! Brukar bli tv:n.. hehe..
 
trowback thuesday..
Maj 2012, jag hade långt och mkt mörkare hår, vill ha tillbaka det!!

Gym

Ska fara en stund på gymmet nu fastän jag egentligen inte orkar. När jag kommer hem från gymmet ska jag sätta mig ner med mental träning och käk. Plugg plugg plugg fram tills fredag, bara att kämpa!

All about us

Ni som inte har hört den låten av He is we, gör det!!! Idag gjorde jag bort en svenska redovisning och ett psykologi prov. Båda gick bra så det känns toppen!! Ikväll ska jag bara chilla, tror jag ska se repris på Idol som jag missade i fredags. Efter skolan drog jag på stan med Elina och shoppade lite saker, det var behövligt! Ha det bäst!
Två bilder från lagfesten.
 
 

Hål

Har ett litet hål nu mellan psykologin och matten. Slutar klockan 15.15 och då blir det hem och fortsätta på min mediauppgift. Har även planerat in ett mysfika med mamma, tårta och kaffe!
Ni får ha en bra dag!

Söndag

Har städat ut mitt rum ordentligt idag. Vi ska göra om så då känns det skönt att få ut massa skit som man inte använder och he upp det man vill spara på vinden så nu är jag redo att göra om! Har bestämt hur jag vill ha det nu och ser fram emot det väldigt mycket!
Nu sitter jag i sängen och kollar runt lite på datorn samtidigt som jag lyssnar på lugnt musik, älskar det.
Ha en mysig kväll! Puss
 Helt sjukt vad jag vill tillbaka till detta ställe

Lördag

God kväll! Har bara varit hemma idag och myst vilket jag kommer att göra ikväll också. Ska köpa massa gotta och käka framför en film!
Igår var iallafall första dagen hemma. Väldigt kallt med roligt att träffa vännerna igen. På kvällen käkade jag först middag hos Emma där vi även stannade resten av kvällen. Blev en väldigt rolig och lyckad kväll med massa härligt folk!
Nu ska jag käka, senare kommer nog en bildbomb från resan. Puss

Avslutningsfest med laget

Kl. 11.30 var det samling på IP, där fick vi veta att vi skulle fara och hoppa fallskärm av våran tränare. Paniken jag fick alltså!!!! Efter 10 minuter eller nått fick vi veta att vi skulle på ponnyrace istället. Lättnaden... Men när vi väl var där så blev jag jätte rädd att jag skulle ramla med hästen eller något, men det gick bra. (vi hade en tjej som satt med oss när vi körde, hehe..) Kl. 4 ska vi vara i en lokal för festligheter. Då blir det mat, tävlingar, prisutdelning osv. Det kommer bli en kul kväll! 
 

Fredag!!!

Ikväll kommer älsklingen och myser med mig, innan det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Just nu har vi lunchrast och snart blir det film på engelskan, vi ser på The social network. Ha en bra fredag allesammans!
Tomas är som han är, helt plötsligt var han där uppe..

2013-10-09

Ännu en skoldag bortgjod. Redvisningen gick bra, så det känns skönt. Ikväll ska jag titta lite på franskan som vi ska ha prov på imorgon annars ska jag väl mest chilla. Är det någon som vet när Vampire diares börjar sändas på tv i sverige? Den får gärna slänga in en kommentar och berätta!! 
 
Idag på engelskan, tyck som om den där tjejen.
 

Psykologi provet blev framflyttat!!

Tack och lov för det, provet är på måndag istället. Hade fortfarande första delen av franska provet idag, gick väl helt okej ändå! Hoppas på ett E! Imorgon är det kom-redovisning och soc-inlämning och det känns inte stressigt alls längre. Idag är det bara 20 dagar kvar tills det är höstlov!!!! Hahah gillar att man alltid suktar efter loven, direkt efter ett är slut längtar man till nästa.
 
 

20131007

Godmorgon. Det ända bra med den här dagen är att vi slutar fem i två och att vi inte har någon träning ikväll. Det ger mig mer tid åt att plugga som jag såå gärna vill! *Host* Har både franska och psykologi prov imorgon som kommer gå åt helvete om jag är så här trött när jag ska plugga. Vi har nu träningsuppehåll med fotbollen i två veckor och sen börjar fysen. Säsongens sista match spelades igår och det blev en förlust på 1-0, men vi gjorde det bra ändå. Tack för den här säsongen. Ha en bra dag.
Snart är vi här igen, när den första snön har lagt sig.

Godmorgon folket!

Morgonen startades med en god frukost, scrambled eggs på macka. Inte dåligt måste jag säga. Planerna för idag är att plugga, ta en prommis till pappa och hämta mina skor som har kommit och sen ikväll kommer Viktor. Det blir en lugn dag helt enkelt. See yah!
 
Bjuder på en riktig höstbild på min syrra som är tagen för antal år sedan.
 

Jag bara mår

Ligger i en solstol just nu och bara mår! Käkar massor med glass och mat. Kommer nog gå upp något kilo under denna vecka men vad är inte en semester till för? Frossa!! 
Vid fem ska vi få massage och lite sånt. Bland annat peeling, hejdå dagens bränna haha. 
Åter till ingenting, puss!
Jag gillar dagens resultat!

Friday baby!

Idag är det äntligen fredag och den kommer spenderas på bästa sätt! Först kommer Elina och äter middag och senare ska vi vara med Emma och Amelia! Saknade tejer måste jag säga! Hoppas alla får en toppen kväll!

Glöm inte att det är kanelbullens dag idag!

Dusch tajm!

Kom hem från träning för ett tag sedan, sista innan uppehållet faktiskt! Våran sista match är på söndag mot seriesegrarna Assi, men inte ska man tappa hoppet för det! Vi är det enda laget som har vunnit mot dem och kanske blir det en till! Nu ska jag duscha  och efter det plugga lite, godnatt!



Hejdå!

Nu sitter jag i bilen på väg mot flygplatsen. Allt jag tänker på nu är "har jag glömt något? Har jag glömt något?" Haha så typiskt mig. 
Aja ni kanske får någon uppdatering från värmen annars så hörs vi när jag är i Sverige igen. Ha det så bra! Puss :)
Åt en mysig lunch på vezzo idag med mina tjejer! 

Wednesday

Baaaajs dag säger jag bara. Den har kort sagt bestått av pluggstress och en träning som gick sämst. Imorgon har vi sovmorgon til fem över tio så det är skönt, dock så slutar vi 15.40 så jag hade hellre haft en kortare dag och börjat vanlig tid. Ha det gött!
 
Vill bara visa hur mycket vi har i skolan nu! Någon som har något liknade?
 
 

2 oktober

Innan och under träningen igår. Ignorera klubban haha
Sitter och går igenom lite italienska just nu och ska snart käka.
Ikväll kommer jag packa och kanske färga min utväxt, den har blivit ganska stor nu och vill gärna göra det innan vi far så det känns fräscht!
Ha en mysig kväll! :)

Tisdag

Sitter just nu på median. En timme kvar, efter det matte och tills sist lunch. När vi käkat lunch åker jag och Emma till gymmet för ett svettigt pass! 
Måste packa också, så jäkla härligt att packa ner klänningar, shorts, bikinis osv! Inte långt kvar nu!
Fin flicka i fredags!