Nitar

Gick in på dmretro.se och hittade denna snygga bh. Funderar på att köpa den och även en väska jag hittade men får se! 
Jag har iallafall haft en riktigt bra dag. Var på gymmet klockan 11 och gick på indoor walking. Vi gymmade en stund efter det och sedan tog vi det bara lugnt. Sen jag kom hem klockan 3 har jag fortsatt tagit det lugnt och pluggat lite och detta hade jag tänkt göra resten av kvällen. Imorgon är det fredag och sedan lov vilket känns hur skönt som helst och ett stort plus i kanten är att Anton kommer hem i helgen. (dock bara över helgen...) Har saknat honom så mycket!
 

Torsdag sista dagen i februari

Tjenare! Slutade vid halv 1 idag, då drog jag och Angelica på stan och där träffade vi Amelia, vi gick på lite olika affärer och tog en glass paus på donken, ett plagg jag fick med mig hem är tröjan på bilden!:) den var jätteskön och hade en kul färg!


Spadag

Hej!
Det har varit en helt ok dag om man bortser från hur ont jag haft (och har) i min kropp då jag tränade för första gången igår. Har pluggat lite och nu hade jag tänkt att sätta på en film.
Imorgon är vi lediga och då har jag och Emma planerat in en spadag. Det ska bli riktigt skönt så jag ser fram emot det!


Franska ligger på minus just nu

Sen jag kom hem har jag försökt plugga franska, det har ju gått sådär så provet får gå som det vill imorgon.. Varför måste franska vara så svårt och komplicerat??

Bilden är från imorse då vi hade gym i skolan! Jag ser ut som en dvärg!!!


Såhär glad var jag i skolan idag

Jag och Angelica jobbade sjukt bra på svenskan idag! Ser kanske inte ut så men det gjorde vi!

On my way to school

Sitter i bilden efter en stressig morgon! Efter skolan ska jag bege mig direkt hem och plugga på franska pågrund av proven som är på torsdag och fredag.. Känner hur F viskar mig i örat.. Senare ikväll har jag fotbollsträning och efter det väntar sängen! Ha en bra dag


2013-02-25

Ska hämta Wilma hos morfar och sedan gå förbi Amelia en sväng. Klockan åtta är det familjen annorlunda så då sitter jag självklart bänkad framför tv:n!

Fick denna fina ros av Amelia och Emma♥


Måndag

Tog en bit kladdkaka som Emma och Amelia kom med i lördags och även lite mango som jag nu sitter och käkar till vampire diaries. Lite senare kommer jag nog plugga italienska då jag har prov i veckan. Puss!


Jaha då var det söndag igen..

Men idag är det en speciell söndag eftersom min babe fyller 17! GRATTIS!!

Igår så var det kickoff fest med laget, det började redan på dagen med massa tävlingar och så. Idag kom släkt hem till hos och firade Maja som fyllde 14 förra veckan så då blev det massa fika! Ikväll har jag bara tagit det lugnt ock det ska jag fortsätta med! Hoppas ni inte drömmer mardrömmar ikväll! Det är nämligen fullmåne!


Birthday kid

Vaknade till presenter och det var bland annat gymkort på iksu spa så nu ska jag äntligen börja träna då jag inte gjort det på väldigt länge. Emma har också där och agnes ska kanske skaffa så det blir kul att ha några gymkompisar!
Igår överraskade Emma och Amelia mig genom att helt plötsligt sitta i mitt kök när jag hämtade dricka. Vi hade en mysig middag och snackade om allt mellan himmel och jord. Lite senare gick vi ner och satte på en film och fortsatte att mysa. Fina vänner!!
 

Fredagsbak

Äntligen är det fredag och lyxar därför till det genom att baka en riktigt god snickerskaka! Bilderna ser dock inte lika goda ut men så blir det när man bara orkar ta med sin iPhone.
Ska mysa till tusen med fina vänner ikväll, kramar!


Torsdag

Snart är torsdagen över men innan dess hade jag tänkt att hinna fara ut och springa med mamma, fylla på mitt busskort och kanske hinna se någon film. Får se om jag hinner! 
Imorgon är det fredag vilket känns riktigt skönt. Kvällen kommer spenderas med Amanda, Amelia, Agnes och kanske Emma. Ska bli riktigt härligt att vara samlade igen vilket vi inte har varit på ett bra tag. 
Ha en bra fortsatt kväll. Puss♥
 
Sötnosen i lördags!

Matteplugg

Slutade klockan 1 idag, for då hem och gjorde Amerikanska pannkakor. Blev jäkligt gott! Tog vaniljglass och hällde över sirap, matorgasm!
Nu ska jag försöka plugga lite mer matte och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Kramar!
 

Godmorgon måndag

Just nu är jag påväg till skolan, den första lektionen är fotboll så det är chill! Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga eftersom vi har sjukt mycket i skolan nu..ha en bra dag!


Glad alla hjärtans dag!

Som rubriken lyder så vill jag önska er en glad alla hjärtans dag! Själv kom jag hem från skolan för ett tag sedan och sitter just nu och fikar. Har haft ett prov idag och imorgon väntas två redovisningar. Puss♥
 
Väntar fortfarande på den här buketten... haha

Ledig!!

Ganska skönt! Hoppas alla har en bra dag i skolan, klockan åtta ikväll ha jag boxercies med laget.. Känner redan hur jobbigt det kommer bli.., bye


Förlorade finalen

Vi vann kvartsfinalen och sen semifinalen, men tyvärr förlorade vi finalen mot Umeåsödras A-lag eller vad det nu var, dom var bra iaf! Jag har typ sträckt mig i baksida lår/rumpa och har förövrigt ont i hela kroppen! Godnatt på er, är inte ett dugg taggad på skola imorgon..


Etta i gruppen

Jajjemen vi vann alla matcher idag och blev etta i gruppen med 17 gjorda mål och 0 insläppta, imorgon väntas mer matcher så nu ska jag sova! Godnatt!


Lördag

Just nu försöker jag göra så tiden går lite snabbare tills Emma kommer. Önskade lite att tiden gick snabbare när man hade tråkigt och långsamt när man hade kul...
Planerna är att fara och fira Anna och blomman. Kramar!


Intersportcup

Jag kom nyss hem från Nolia där jag spelat 2 matcher, vi vann båda så nu är det bara att ladda upp till dom 2 matcher som är efter lunch! Berättar mer sen, byee

Bild från skolan igår, hahah det ser lite fel ut!


Fredag!!

Varje fredag har jag sovmorgon till 10 så det är skönt! men jag skulle hellre börjat tidigt och slutat tidigare, menmen.. Efter skolan ska jag på stan med Josefin och jag ska även vara med henne ikväll! Det var alldeles för länge sen vi var med varandra så det kommer bli jätte mysigt! ha en bra dag♥

Godnatt

Ligger nu i sängen efter en rolig dag! Dagen började med att vi fick information om alla inriktningar (och nej det var inte det roliga med dagen) efter det så for hela klassen och körde lazerdome, det var sjukt kul även fast jag inte fick så bra poäng! Sen så efter middagen hade jag träning, och sen efter jag hade duschat har jag även sett ett oth avsnitt! Godnatt på er!❤


The lost valentine

Ska sätta mig och se "the lost valentine" med elina. Dagen har flytigt på bra och har även gjort bort ett nk prov vilket känns riktigt skönt. Imorgon har vi dessutom en skön dag då vi bara ska vara med klassen och senare få information om alla inriktningar. Pussar!
 

Onsdag

En till skoldag avklarad, nu är det bara en dag kvar sen är det fredag! Jag slutade 13.40 idag och då drog jag direkt hem och har inte gjort så mycket sen dess, snart är förhoppningsvis middag. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, plugga lite franska och engelska borde jag ju göra, men det lär ju inte bli av nu när jag börjat med sjunde säsongen av oth, och sen är det ju fotboll ikväll, och det vill man ju se på. tjing!
 
Första bilden är från då jag och Maja skulle hjälpa till med Elias kalas, den andra är från nk lektionen igår, haha vad tänker Fredrik på? han ser lite lurig ut! Den sista bilden är också från nkn, jag, Axel och Angelica ändrade Jbild på facebook till bambi, Angelica har fått för sig att han är lik bambi haha! ;) jag var iaf lite badass och skrev på bordet, jag undrar om det fortfarande står kvar..

Let her go

Hej!

Imorse hade jag fotboll och det gick sådär! Jag kände verkligen att jag inte var helt frisk.. Men det funkade! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ha det!

Jag och Maja hade det roligt igår, ibland är vi inte normala alltså...


3 februari

Jag och Maja for tidigare till mamma idag för pappa skulle med jobbet till England.
Jag kom nyss hem från Alvins innebandy match på musköten, det var deras första match och de förlorade med 9-5 mot dalen. Men duktiga var dom! Alvin gjorde faktiskt ett mål, så han var nöjd! Ikväll står jag över träningen igen eftersom att hostan har hållit i sig men imorgon tänkte jag börja träna igen! Bye


Söndag

Hej!

Igår började jag med att gå ut och gå med Agnes och snackade om lite allt möjligt. Väldigt trevligt! Senare såg jag melodifestivalen vilket sög, vad var det för låtar egentligen? Agnes kom efter det och smakade på friterad banan som jag och pappa hade gjort. Mums!
Idag står bland annat en promenad på schemat då det är så fint väder. Kram!

 

 


Lördag

Under dagen så hade Elias kalas så jag och Maja hjälpte till med det och sen på kvällen var jag med finaste Malin, det var välbehövligt! godnatt, sovgott!♥

Gårkvällen..

Gårkvällen spenderades med Amelia, Emma och Elina. Vi var först på Ica och shoppade frukt, vi var sjukt nyttiga! Sen så såg vi på film och pratade, jätte mysigt var det!


Skyfall

Sitter och ser skyfall med några. Håller på att somna men ska försöka hålla mig vaken... Hade en riktigt mysig kväll med Emma och säger bara en sak, far och se ego! Riktigt värd att se enligt mig:)


Fredag!!

Gud så skönt med fredag! Slutar klockan tre idag och då far jag och Emma till stan för att först kolla på lite kläder och efter det käka middag innan vi går och ser ego. Hade egentligen tänkt att göra det förra helgen men blev inte då det fanns så lite platser när vi bokade bion. Ha en bra dag, kramar!

 


Kom hem och gjorde pannkaka till mig och mamma för någon dag sedan