När jag börjar blogga slutar Josefin

Haha.. Nämen Josefin vart tog du vägen??
Just nu chillar jag i min underbara morgonrock och väntar på Josefin ska smsa och att klockan ska bli 3 för då ska jag möta alla andra på Ica för vi ska storshoppa till ikväll! Snart är det ett nytt år!


Klar med packningen

Det var ganska lugnt på Ica då vi stod där, det var när vi hade 10 minuter kvar att jobba som alla kom. Tycker synd om Amelia och dom andra som skulle stå efter oss. Nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt! Bye

 

Fråga mig inte om den där "ljusblixten" i mitt ansikte., vet inte riktigt vart den kom ifrån


Godmorgon

Väckaren ringde klockan 9 och snart ska jag packa varor, jag ska stå där till klockan halv 2. Efter det ska jag nog bra ta det lugnt.

Igår blev det bara Elina, vi myste framför tv:n. Vi trotsade också vädret och gick till coop och köpte godsaker.
Wish me luck! Bye


Lördag

Fick med mig några grejer från stan idag. Men surt var det att hm stängde just då vi kom dit. Jag visste inte att det stängde klockan 4 på lördagar..jag som har 3 presentkort där. Nu är Elina här och vi ska vara med Tobbe och kanske Jonte.
Jag längtar inte tills imorgon för då ska jag packa kassar på Ica.

 

 


Trött.

Är sjukt trött just nu och har ont i huvudet, inte nog med det är jag riktigt mätt... Ingen bra kombo!!
Ska lägga mig nu och imorgon blir det upp till frisören där jag kommer sitta i mer än 3 timmar... Men det hoppas jag kommer vara värt. Sov så gott, kram!

Josefin

Nu ska jag börja uppdatera igen hade jag tänkt! Just nu är jag med Josefin och vi ska strax se på film, imorgon blir det stan med Amelia. Nu ska jag lyda order från chefen som säger att jag måste stiga upp från den här sköna fåtöljen! Ha en trevlig kväll!


Godmorgon

Jag vaknade för drygt en timme sedan. Känner att jag sovit bort halva dagen så är lite deprimerad men jag behövde det. Just nu sitter jag och fikar. Ska nog ta ut wilma på en promenad och sen ikväll ska jag vara med amanda och mysa! kram!
 

promenad

Fick alla det de önskade sig i julklapp? Jag firade som vanligt hos mina kusiner med släkt och familj riktigt mysigt♥ Nu ska jag gå ut på en promenad med min saknade vän amelia! Vi ska gå längs älven och bara ta igen allt vi missat. Ikväll kommer jag nog vara med någon kompis annars bara mysa hemma. Ha en bra dag, kram!
 
På lördag har jag bokat tid hos frisören, det blir denna färg på håret förutom att jag inte kommer att ha lite mörkare det håret som Cara (hon på bilden) har bakom vid halsen. Hoppas det på det bästa att det blir fint, har ju haft problem med att välja hur jag ska färga det. 

Äntligen kan jag andas

Puuuh! Har som sagt varit så stressad över samhälls och allt annat som varit men nu är jag nästan klar med allt! Gjorde provet idag, klar med nk:n och snart klar med samhälls om det inte nu skulle visa sig fara bort, det har bevisats att min karma inte är bra alls... Gud så skönt det ska bli att ta lov nu. 
Nu ska jag käka gofika och se på lite serier, sov så gott!
 

Lång dag

Har varit en lång dag med många lektioner och prov kvart i fyra. Dock har jag sett film på två lektioner vilket nog gjorde så min hjärna fungerade i slutet av dagen. Nu står det middag på schemat och resten av kvällen kommer ägnas åt att göra inlämningen till samhälls. Ha en bra kväll!
 

hemsk kväll

Dagen började bra med film men avslutas med stress över arbeten. Självklart ska alla lärare sätta massa uppsatser i slutet av veckan!
Trött och less går jag nu och lägger mig, godnatt.
 

Snart jul!

Hej! Har ingen bättre förklaring varför jag inte bloggat än att jag har glömt bort, inte tänkt alls på den! Jag har iallafall inte gjort så mycket, varit sjuk, gjort prov och umgåtts med vänner. Ikväll ska jag vara med Amanda men innan det ska jag klä julgranen och baka lite mer julgotta som jag har varit flitig med att göra på senaste tiden. Ha en fin kväll, kram!

Jag och Amelia skickar kärlek genom snapchat


Min helg:

ojojoj vad jag har glömt och skriva! hade iaf tänkt och berätta hur min helg såg ut! I fredags hade jag träning och på kvällen var jag med Emma och Josefin medans jag var barnvakt till Elias. Vi myste och såg på the hungergames. På lördagen så gjorde jag inte så mycket på dagen utan slappade bara men på kvällen var jag med Alicia, Emma, Amelia, Dennis och Filip, trevligt var det! Sen i söndags så bakade vi både pepparkakor och rocky road hos pappa innan jag och maja för till mamma, på kvällen så hade jag fotbollsträning och efter det gick jag och la mig! 
 
Kan snabbt dra gårdagen och idag också, hade fotbollsträning i skolan och efter det kom alla tråkiga lektioner, fick veta att jag fick B på samhälls provet!!! :D Sen idag hade vi halvkursprov i matte och jag vet redan att jag har minst två fel.. jaja! det gick nog bra ändå! Nu ska jag chilla rästen av kvällen genom att se på Oth! ♥ Bye!
'
Snea bilder.. jag vet!
 

Dag 21: 3 saker jag inte klarar mig utan

  • Mat
  • Sömn
  • Min mobil!
 Så enkelt var det!! nu ska jag plugga gärnet på franskan...! wish me luck♥
Är frusen som... så fliströjan är på, varför är det så kallt ute för?...:(

I skolan

Skit kass uppdatering från min sida men har bara inte orkat blogga, nu sitter jag iallfall på skolan och ska snart ha prov i engelska. Senaste dagarna har inte varit så händelserika mer än att min underbara mamma fyllde 44 igår! Vi firade henne genom världens mysfika. Dags för prov nu, kram!

får inte nog av dessa alltså
 

Dag 20: typ av killar jag faller för

Jag faller för killar som är: Omtänksamma, snälla och har humor, inte är så blyga, längre än mig, som får mig att känna mig trygg. Utseendet spelar såklart roll men faller man för personligheten så har det inte alls stor betydelse. Jag tycker mörkbruna ögon är sjukt fint och ett vackert leende vore inte så dåligt! ^^ Finns så mycket att skriva men orkar inte gå in på allt så det får räcka!
 
Zaynes ögon♥♥♥

På väg till skolan

Har varit en ganska stressig morgon med en trött Amanda, nu är jag iaf på väg till skolan. Jag kan säga att det är ju inte så speciellt varmt. Det ska tydligen snöa en dm idag och då har det kommit väldigt mycket snö på 4 dagar. Men måste säga att snön kom lagom till december! Ha en rolig skoldag!
Hatar tisdagar...

sötnosen Elias


Dag 19: Någonting jag vill uppleva

Finns ju många saker man vill uppleva, jag vill t.ex. fara och resa till olika ställen i världen. Speciellt New york, Frankrike och Thailand.

Dag 18: 5 bloggar jag läser dagligen

Jag läser inte 5 bloggar dagligen, det varierar jätte mycket men jag brukar ibland läsa:
  • http://elinastenlund.devote.se/
  • http://ekestahl.blogg.se/
  • http://ruthelins.blogg.se/
  • http://sskitsamma.blogg.se/
  • http://kenzas.se/
  • http://amandaccollin.devote.se/
trodde det skulle bli länkar men det blev det inte, aja det får duga!
 
 

Dag 17: En bild på en tid du saknar

Sommaren❤


1:a Advent

Hallå! Igår kväll så for jag och kollade på Rebecca och Fridas match och efter det for vi hem till Rebecca och lagade mat och myste och pratade sen bakade vi kladdkaka också! Vi somnade kanske vid 3 eller nått. Det var verkligen jätte kul att vara med dom finisarna! När jag kom hem då bakades det pepparkakor och efter det for jag till pappa:) nu måste jag ta och plugga lite till provet som är på onsdag, ha en trevlig kväll!

Fick en fin bild Rebeckas katt som jag vart lite rädd för igår efter att den hoppat på mig :]

 
 
 
 
 
 

Dag 16: 4 bilder som gör mig glad