Vilken lättnad!!!

När jag köpte min biljett till brännbollsyran så hamnade den på mammas hotmail och idag då hon skulle skriva ut papperet så kom hon inte in på sin hotmail (paniiik!!). Har varit hos min bror ikväll och har även försökt komma åt min biljett, vi försökte till och med återställa hennes konto men då står det att det återställts för många gånger vilket gjorde att man fick ännu mer panik... MEN tillslut fick jag tag i den! Fatta vilken lättnad... Nu kan jag sova gott och imorgon blir det först att bara gå runt på ängarna med emma och sanna sedan klockan 5 har jag match med min brors lag och efter det vidare till festen. Sov så gott!
 

När ska jag använda dig?

Köpte den här klänningen kring nyår men har inte använt den än och har helt glömt bort att jag ens har den. Den är ju så fin så jag måste verkligen se till att använda den!
(Det är inte klänningen som är fläckig utan min spegel.)




Morsdag

Idag har jag varit hemma och solat samtidigt som jag pluggat. Vid fem cyklade jag ner till stan med familjen och käkade. Har ni grattat er mamma? Jag har grattat min helt underbara mamma <3


1-1

Matchen slutade 1-1, notviken gjorde mål i de sista minuterna så det var lite surt! Nu sitter jag i bussen på väg hem och det bara ca 2h kvar tror jag!
Imorgon är det morsdag glöm inte det!
Bjuder på en gammal bild byee!


Tjänare

Godkväll allesammans! Nu är alla np bortgjorda! Hade franska muntliga idag och det var det sista! Nu är det bara nån inlämning kvar, inte länge kvar nu alltså!!! Ikväll ska jag vara med kompis och imorgon på morgon drar jag på bortamatch som tar hela dagen! Ha det bra!
Bild från igår, love you sis!


Josefin vart är du?

Hola! Dagen började men en springtur i värmen på gymmet och efter det hade jag 2 lektioner och lunch! Så onsdagar gillar vi! När jag kom hem värmde jag mig i solen och nu ska jag plugga en timme innan jag ska dra mig mot träning! Ha det awsome!

Idag på skolan.


tjatja!

Matte nationella, check! Gud så skönt att ha fått det bortgjort.. det gick ändå helt okej. Nu måste jag lägga fokus på engelskan som är sjukt dryg.. När jag kom hem från skolan så la jag mig ute i solen och låg där ganska länge efter det har jag inte gjort så mycket, jag kokade nyss kaffe och nu är det pluggtime, byyye

Beautiful Sunday

Igår kl 11 på dagen hade jag match i det sjukt varma vädret, blev en vinst på 3-0! Efter middagen drog jag Emma och Elina och mötte upp fint folk i stan. Vi var i stan ett tag och sen drog vi hem till mig och myste. Kan bara säga att det blev en väldig sen kväll, de sista som drog från mig var kl halv 7 på morgonen så jag kanske somnade vid 7, hehe. Idag har jag bara tagit det lugnt i solen. Nu ska jag plugga lite engelska och matte! KRAM
 
Hahah det ser ut som att Axel pissar mitt i stan men han pratar faktiskt i telefon!
De två sista bilderna är från idag, Elias är lite brunare än min syrra, eller vad säger ni?
 

Snabb sammanfattning

I fredags åkte jag och Amelia till älven och satt där och myste innan vi gick hem med en del stopp på vägen. Igår följde jag med mamma på kosläpp, mer folk än vad jag hade tänkt mig och det blev ganska dramatiskt då en kossa råkade hamna i älven haha... På kvällen gick jag och Emma runt på stan efter att ätit en riktig sommarmiddag hos henne.
Slutligen idag har jag solat och sen får jag se om det blir tennis ikväll. Har haft en underbar helg med riktigt fint väder, sommar!!!


Imorgon är det fredag! wehoo



Sunny day

Dagens väder har varit på topp måste jag säga! Lite för blåsigt men annars så! Np i engelskan som vi hade idag gick väl helt okej, haha på hörförståelsen så är det ju standard att man fastnar på en fråga och medans man tänker på den så säger dom svaren till dom 3 nästa frågorna... Och självklart fick man bara höra texten en gång..;) när jag kom hem så satte jag mig i solen och nu har jag bränt mig.. Typiskt också. Om 30 min ska jag iaf börja cykla iväg till träning. Ciao!

Idag efter Np så spelades det fotboll!


Godnatt folket!

Franska kursprovet gick inte så bra.. Hoppas på att det gick bättre än det kändes. Aja, jag kom hem från min träning för ett tag sedan och nu har jag duschat och lagt mig i sängen! Ha en bra dag imorgon! Godnatt!

Lilla Frasse som jag är sjukt rädd för! Men gulli är han!


Långhelgen lider mot sitt slut

Imorgon börjar skolan igen, och direkt på morgonen har vi kursprov i franska! Önska mig lycka till.. Idag har jag iaf suttit ute i solen och pluggat sen så cyklade jag Elias, Nina och pappa in till stan för att köpa glass, sen vid kl 4 så drog jag och Maja till mamma. Nu blire sista pluggrycket inför franskan! Byee


Soligt

Igår kväll for jag och Amanda ut och sprang/gick. Vi åkte ut vid 8 och gick längst älven, var väldigt mysigt och det blev en hel del skratt!
Just nu sitter jag och pluggar lite italienska i solen, det är väldigt varmt och skönt förutom att det kan blåsa en del.

Igår, väldigt fint på himlen!


Haha minns ni?

 
 

Varför skrev jag att det var tisdag igår?

Hahah såg nu att jag skrivit tisdag som rubrik på förra inlägget, men självklart var det ju torsdag!

Idag har jag iaf varit på stan med Nina och jag fick med mig en massa fina grejer hem! Ikväll har jag bara tagit det lugnt, ha en fortsatt bra fredag!


Tisdag

Vi hade match i övik idag och det blev en förlust, ikväll har jag bara tagit det lugnt och pluggat en del, det är typiskt att när man väl är ledig så har man jätte mkt plugg. Imorgon ska jag iaf på stan med Nina och efter det får jag se vad som händer! Godnatt

Bilder från skolan igår, vi hann med både brännboll och fotboll!


Glass i stora lass

När jag kom hem åkte jag direkt till Ica och köpte lite ingredienser som jag skulle ha för att göra glass och en chokladtårta. Glassen står fortfarande i frysen och gottar sig så den är inte ätbar än men chokladtårtan smakade bra! Nu ska jag dricka kaffe i kvällssolen och spela lite spel, mysigt!

Lite bilder från dagen


Great dinner my friends

Gjorde en ny, god middag idag. Kycklingwraps stod på menyn och det smakade uunderbart. Ska smälta maten en stund innan jag och mamma far ut och springer kvällssolen, summerfeelings :D


Värmen är här!

Det har varit sjukt varmt idag, det blåser inte kallt som vanligt utan det blåser ljummet! Hur skönt är inte det?!

Dagen har varit bra, vi har till och med hunnit spela brännboll. Ikväll blire att ta det lugnt och plugga, vi har historia inlämning på torsdag och sen börjar kursproven i franska på måndag... Det kommer gå sjuukt dåligt känner jag på mig.

Snart såååå!!❤


Tack för den, precis vad vi behövde....

Cha cha bloggen!
 
Vi sitter här på historian och räknar ner minuterna tills då vi får gå och äta mat. Lata som vi är så går vi in på denna blogg för att kolla läget lite, och vad är det vi ser?!?! Josefines jävla inlägg om mat, och hur tror du vi känner oss nu? Blir vi mindre hungriga av detta? nää verkligen inte! Bara för att du är hungrig så behöver du ju inte göra oss andra mer hungriga, inte coolt asså! Vi förväntar oss nu att få allt som fanns på bilderna, och får vi inte det så kan du förvänta dig oss utanför ditt hus när du kommer hem, just sayin!
 
Tack på förhand,
 
Mvh Axel och Johan!
 

Jag. är. hungrig.


@josefinedvardssoon

Mina senaste bilder på instagram, typ matbilder blandat med lite annat smått och gott. Följ mig, @josefinedvardssoon heter jag där.
 

Slut på helgen

Min helg avslutades på bästa möjliga sätt. Jag, Amelia, Julia och Emma for och spelade tennis och jag och Amelia stod som vinnare efter 5 matcher. Vi har även bestämt att detta ska bli vår söndagssyssla och den som förlorar bjuder på fika så på söndag förväntar jag mig något riktigt gott... Hoppas ni haft en bra söndag, kram.


Match

Sitter just nu i bussen på väg mot Kalix för match mot Assi, vi har åkt i över 2 timmar nu. Vår match börjar kl 4 så vi lär vara hemma vid tolv någon gång! Ha en bra dag!


Lördag

Goddag! Härlig lördag med sol. Jag har varit på stan en snabbis och fixat lite grejer och nu hade jag tänkt att fara och köpa en glass och sätta mig i solen. Ha en bra dag!

Från igår när vi testade de nya smakerna, endast strawberry var god.


Bonjour mes amis!

Är just nu hos Josefin med hon och Amme, vi ska dra en sväng på Ica nu och handla lite godsaker! Vi får se vad som händer efter det.

Efter skolan drog jag och Josefin på stan, jag fick med mig trosor, ett linne och brillorna på bilden, ha en trevlig fredagskväll! Au revoir!


2 maj

2 maj visade sig bli en riktigt skön dag. Fick sluta klockan 12 istället för halv 4 och då åkte jag hem och tog en power nap innan jag senare satte igång med lite matteplugg. Fredag imorgon som ska blir hur skönt som helst och då kommer jag göra bort ett matteprov och ett nationellt prov i engelska, efter skolan bär det av till gymmet och vad jag ska göra på kvällen vet jag inte ännu. Hoppas ni haft en bra dag♥
 

Imorgon är det fredag!

Är det bara jag som tycker att den här veckan gått sjukt fort?? Och är det inte nästa torsdag och fredag man är ledig? iaf så gick nk provet förvånansvärt bra och hela dagen har varit chill. Är det konstigt att jag är sjukt trött?
Nu ska jag snart äta middag och sen bär det av mot musköten för träning! bye!
 

Valborg i hörnefors

Igår var bästa kvällen på länge! Jag tror vi kan ha varit typ 25 pers som max. När själva festen var slut drog i princip alla till axel för att se skräckfilm, det kan ha varit vid 2 tiden, filmen var så sjukt läskig så jag bestämde mig för att sova ist, men självklart väcker Viktor mig och säger att jag får inte missa slutet. Jag tror jag somnade vid kvart i 6 eller nått. Idag efter vi vaknat så drog vi till tre kronor och åt pizza och sedan vidare hem! Och nu måste jag verkligen plugga!! Hoppas alla hade en superkul kväll! Förlåt för ett långt inlägg..