??

Skulle ha lagt upp bild på vad jag har på mig också osv men det går inte att ladda upp om man har bild så får se om det går sen!:)/J


Redo

Nu är jag redo för nyårsafton! Lite tidig kanske hehe men vi kommer ha gäster och de kan komma precis när som helst!:)

Kommer nog komma en nyårshälsning till er men om inte GOTT NYTT ÅÅÅR!!!


Tonight Tonight

HEJDÄR!:) har inte gjort så mkt idag förutom att varit hos mamma fram och tillbaka:) Men snart ska jag börja dra mig mot agnes och emma, vi ska på ica och shoppa lite saker inför ikväll!:) Josefin kanske ska sova här inatt vi får se, Puss hejdå!♥ /Amanda

Hejsan

idag har jag inte gjort så mycket förutom att packat varor på ica i 3 timmar, skitkul!!.. Och bara legat hemma i sängen och läst, kollat på tv och film, Ganska skönt faktiskt. Nä nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar vara uppe länge imorgon! för då är det ju NYÅR!!!:D Godnatt/A. Vet inte om det laggar eller nått men det går iaf inte att lägga upp någon bild.

Pingis!

Just nu pingis med Agnes och Emma:
/J


Hos agnes

Är med Agnes och Emma, vi sitter just nu och tittar runt lite på datorn och jag håller också på med min iphone som jag köpte ikväll! Glad tjej;)
Idag har jag varit ute och gått med mamma och packat kassar på Ica.

Ska gå nu hejdå!:):)


ljugare

ljög lite om att jag skulle skriva igårkväll! vi va på iksu spa till typ kvart i fem och efter  det for vi ut och åt med lite släktingar. jag for sen till waynes och träffade tjejerna! och det slutade med att jag hamnade hos amanda, vi satte på upp och jag kom hem vid kvart i ett. hann ganska mycket under den dagen;)
det var då jätte mysigt och skönt på iksu! vi tränade från början, åt och sen satte vi oss vid polen fick massage och dagen på iksu slutade med värme i solrummet! skulle inte ha något emot att göra om det, tack mami!!
idag då, varit på stan och tittat runt på rean men hann inte titta in i alla affärer som jag ville så måste dit imorgon också. fick bland annat hem ett par snygga örhängen!

måste städa lite på rummet ni innan hanna med flera kommer. hejdå!♥/J



dålig bild men ni kan få se dom bättre sen!


hallå!

Har just städat klart mitt rum, och snart blir det väl lunch:) Efter det ska jag vara med johan, och ikv blire träning! vi hörs! /Amanda

Resultatet:

God eftermiddag!

Har inte gjort så mycket idag förutom tv:n och mobilen, men ikv blire att fara på waynes och planera nyår med alla tjejjer!:) hejs! /Amanda



godmorgon!

sitter och äter frukost nu, idag så ska jag, elina och mamma fara och göra något som jag än inte vet vad vi ska göra.. vi ska iallfall ta med oss träningskläder och bikini så antar väl att det blir träning och sen kanske bad? skulle vara riktigt skönt med lite massage hehe men mamma sa- meningen är bara att vi ska vara alla vi tre!:)

ska käka upp nu sen ta på mig kläder och packa väskan, återkommer ikväll. Ha en bra dag!♥ /J


OJOJOJOJOJOJ

nu får jag ta och skärpa mig! Har inte bloggat på hur länge?..
Iaf har det ju varit jul och jag fick en tv, pengar, presentkort och massa andra finsa saker! i år är första gången jag inte fått något jag inte vill ha! så det är ju bra!;)
Idag var jag på media markt och köpte en dvd till tv:n. efter det drog jag på stan med amelia och shoppade en börs, jeans och sminkborttagning:) Träffade johan, gajje, jens och viktor också:)
Sen klockan halv fyra så drog jag och amelia på bio, Happy feet 2! Jajjemen! Vi och små barnen!;) Men jag lovar att den var riktigt bra! Nu ska jag se på film, bye /Amanda

ingenting

idag vaknade jag vid halv 11 av att the studio ringde mig och frågade om jag ville komma och fotograferas igen, jag bokade en tid den 28:de men jag får se om jag kommer att fara.
just nu ligger jag iallafall i sängen lite nerkurad och hostar medans jag ser julkalendern, skulle egentligen farit på stan idag och handla en sista julklapp och "lämna in" min bh som jag köpte igår som dom glömde att ta bort den där vita bollen på, hatar när dom glömmer ta bort den! men mamma kunde fixa det så idag kan jag bara ta det lugnt och vänta in julafton typ..


förra gången jag var på the studio


dag 7: fyra saker du tycker är tändande

• självförtroende
• frammåt
• lukta gott
• rätt så manlig






dag 6: fem kvinnor du tycker är väldigt snygga


ashley olsen


cameron diaz


candice swanepoel


jessica alba


kate hudson

gör ingenting

kom nyss hem efter att ha varit på ica med pappa, köpte en ben and jerry's och lite lite godis. (haha klaga inte:])har inte gjort något idag, jag och amelia tänkte ju fara på stan men vi vaknade för sent så det blev inget, får se om vi far ner imorgon för jag måste verkligen börja köpa julklappar nu eftersom att jag inte har någon som helst aning om vad jag ska köpa..

aja nu ska jag fortsätta att inte göra någonting hejdå!



dag 5: sex killar du tycker är väldigt snygga


ryan reynolds


channing tatum


josh duhamel


paul walker


liam hemsworth


joel kinnaman

dag 4: sju saker du tänker på ofta

eftersom att jag inte har skrivit på ett tag så skiter jag i vilja dagar det är.
 det här tänker jag väl mest på just nu, har inga roliga tanskar alls..

♦ julafon
♦ en speciell
♦ att terminen snart är slut
♦ vad jag kommer göra när jag gått ut skolan osv
♦ mat
♦ betyg
♦ julklappar







HEJHEJHEJHEJHEJHEJ

det var ett tag sen! Har haft många prov och har bara inte orkat blogga.. Venne om jag orkar nu heller.. hehe!
Har iaf gjort massa saker som tex. varit på veronica maggio konsären och varit i  borlänge på futsal sm med skolan.:)
ikv ska jag dra till agnes och ha en planeringskväll med massa, bye!/AMANDA

dag 3: åtta sätt att vinna ditt hjärta

♥ spontan
♥ omtänksam
♥ ha självförtroende men inte så att det blir för mycket
♥ vara mogen
♥ vara framåt och inte vara rädd för att ta första steget osv
♥ få mig att skratta och på bra humör
♥ vara kärleksfull
♥ vara glad

stökigt

jag vaknade hos alva idag, det var 9 st som sov över igår det var en jätte rolig och mysig kväll! nästa "speciella" kväll blir nyår! ser fram emot det! for hem vid tjugo i två och har inte gjort så mycket mer.
just nu ligger jag iaf i sängen och pluggar lite svenska, funderar på om jag ska kliva upp och städa undan lite på mitt rum så inte fönstermännen som ska byta alla våra fönster imorgon möts av väskor, trosor, sockar och kläder när dom kommer in här! hehe
får se hur det blir, hejdå!
det tog ett tag!


dag 2: nio saker om dig själv

• jag är tidsoptimist
• ganska högljudd
• typ alltid glad
• pratglad
• riktigt nyfiken
• social
• glömsk
• envis
• spontan
vet inte vad jag ska ha för bild till det här men aja! /J

klockan 7

ska städa lite på mitt rum göra mig iordning och sedan så blir det lilla julafton! myspys! klockan 7 skulle vi vara hos alva så jag har god tid på mig men jag är ju världens tidsoptimist så jag behöver all tid jag kan få.

dag 1: tio saker du vill göra innan du dör

det här är en svår, har haft lite problem med att tänka på vad jag vill göra:P

• bo utomlands
• göra något som man egentligen aldrig skulle vågat
• åka utomlands med en speciell person
/J

match

godmorgon!
har precis vaknat och nu ska jag göra mig iordning och sedan vid kvart över 11 så kommer amanda och wilse och då far vi och ser våran match på musköten hejdå!

10 dagar

dag 1: tio saker du vill göra innan du dör.
dag 2: nio saker om dig själv.
dag 3: åtta sätt att vinna ditt hjärta.
dag 4: sju saker du tänker på ofta
dag 5: sex killar du tycker är väldigt snygga.
dag 6: fem kvinnor du tycker är väldigt snygga.
dag 7: fyra saker du tycker är tändande.
dag 8: tre saker du tycker är avtändande
dag 9: två saker som gör dig glad
dag 10: en bekännelse
ska försöka att ta alla dagar! få lite intressantare saker att skriva om:p /J

x-mas

ligger i soffan och ser irene huss-det lömska nätet. har inte sett så mycket av den än men så här långt verkar den vara bra! såg lite på idol också, grattis till amanda som vann har typ inte sett ett ända avsnitt från idol men hon var väl helt okej.
idag har jag varit på stan med amanda och amelia, jag köpte julklappen till lilla julafton som vi ska ha imorgon, ska blir kul!
amanda vet jag inte vars hon har tagit vägen men hon skriver väl in något inlägg snart!
ska återgå till filmen nu, hejdå!♥

sjukgymnast

ska snart springa iväg till bussen och fara upp till sjukgymnasten, idag på skolan har vi so prov! det känns skönt att få göra bort det nu.



ägkdfkg

kom nyss hem från sm vi gick inte vidare men bra spelat alla iallafall! nu är det plugg som gäller resten av kvällen hejdå! /J

sm

sitter och fikar nu och vid tjugo i 8 kommer amelia och hämtar mig så far vi till sm! vet inte när det slutar med när jag kommer hem kommer jag då sätta mig och plugga, snart över!

/J


5 december 2011

sitter och pluggar so/matte och dricker te, ikväll blir det ridning och vi ska ha ett dressyrprov också så ska titta på papperet hur vi ska rida innan jag far också!

min fina älskade mamma fyller år idag! massa grattiskramar! ganska nice att första (riktiga) snön kom på födelsedagen din;) grattisgrattisgrattis!


såklart kan jag inte få tag i någon bild på henne men facebook bild går!


nothing

vaknade halv 12 satte mig och plugga och for sen på dalenmatch med pappa och elina. min mobil gick mer sönder igår också (halva skärmen är redan svart) nu kan jag inte ladda den efter att saken som man her in i mobilen gick av.. mobiler mår ändå bra när dom är hos mig..

ska renbädda min säng osv sedan gå och lägga mig, godnatt! /J


julmarknad

idag följde jag med mamma och pappa till julmarknaden! det var roligt och gott!! det blev en stoor polkagris, varma chips, munkar och saffrans vofflor hehe inte lite;)
har bilder men vet som sagt inte vad som är felet när jag ska ladda in bilder på antons dator hittar dom inte i någon mapp alls...
aja ska sova nu, godnatt!♥

vill gratta angelica på 15 års dagen! hoppas att du fått en bra dag med mycket presenter (antar att du kommer få en bra kväll/natt också!) grattis!




jag har en liten sjukling här hemma, pilmis (wilma)


plugg plugg och mer plugg

sitter med so:n och kommer göra det resten av kvällen också, idag har jag inte gjort mycket kom hem snackade lite med elina om en sak och sedan la jag mig i badet (emma sa att hon skulle göra det när hon kom hem och det lät såå skönt när man småfrös:)!) sen har jag typ bara pluggat resten av dagen och kvällen kör sista nu innan man får ledigt från allt!
ikväll har jag även invigt glöggen, mumma!
ska fortsätta med pluggningen nu, hejdå! /J