HEEEJ

somsagt klarade jag provet, ganska skönt! Efter skolan var jag med johan och ikväll har jag pluggat so.
Josefin skrev ju vilka prov vi har nästa vecka men jag har även franska prov. Det är ganska sjukt att ha 4 prov på en vecka. Eller tre blir det, för jag tror man kunde skjuta upp musiken en vecka till. Så mina dagar framöver kommer bara vara riktigt DRYGA!. jaja, nu ska jag plugga lite till och sen sova!/Amanda
Om ni inte fattade, så har jag inte glasögon, det var mammas. ;p fast visst passade jag i det? NOOT! bye!


yesss

vi fick tillbaka no provet idag! (ja gustav är riktigt snabb på att rätta) och både jag och amanda klarade det så det känns ju skönt! nu är det "bara" so, musik och matteprov kvar... sedan jullov, längtar ju lite sådär små mycket!
just nu gör jag typ ingenting men ska kanske sätta mig med so:n eller matten. hejdå!



(är inne på antons dator så därför typ bara webbilder för jag kan inte ladda in:p)

Uppan

Idag hade vi ju somsagt prov, det gick väl ändå hyffsat bra, eller jag vet inte:P Resten av dagen satt jag och josefin i uppan i kiosken, så rätt så chill dag faktiskt!:) Har varit på träning  också, Nä nu ska jag gå och slagga! Godnatt!/Amanda

Glasögoen är på! Haha jag brukar inte visa för någon att jag har det, men nu vet ni iaf!

Drar mot skolan

Vaknade vid tio i 7 för att min syrras väckarklocka lät över hela huset. Det var dessutom inte någon skön låt det var en trumpet som lät hur högt som helst.. Jag lyckades som tur var somna om och vaknade vid 20 över 7 ist:) Nu på morgonen är det No prov... Är ganska nervös.. Hoppas det går bra! Jajaj, ska börja dra snart hejs!/A

TÅRTAN VAR FAKTISKT GOD!

Efter jag vaknat så blev det pepparkaksbakning!♥ pepparkaksdeg måste ju vara det godaste man kan äta! iaf blev våra pepparkakor riktig fina och goda! Efter det så pyntade jag några pepparkakor med glasyr;) dom blev riktigt fina! Jag gjorde två stycken till agnes, Hon såg ut att bli glad så det var ju bra att jag inte la ner tid på något onödigt iaf!
Efter vi bakat så for jag på futsalträning, det var jätte kul, men det kändes riktigt konstigt att gå från innebandy till fotboll!:p Sen har jag farit till mamma och pluggat en del, och nu ska jag gå och lägga mig! GODNATT!/Amandiiiis

Hahah eftersom vi inte fick välja ingredienser till tårtan var vi tvungna att vara lite uppfinningsrika! så klaga inte!
Gubbarna är agnes och hennes framtida man! bara så ni vet!
Förlåt för riktigt dåliga bilder hoppas man ser!
vinnarlagets tårta!
våran tårta! Och JA det är en riktigt kondom. hehe;)
riktigt fina!


idag

idag vaknade jag hos agnes efter en sjukt rolig natt och kväll! tävlingar och tårta som amanda sa också (våran blev dock godast, vi vann ju både om godast tårta och alla de andra tre tävlingarna).
for hem vid halv 11 pluggade lite snabbt innan jag, mamma och elina for och tränade på badhuset, efter det pluggade jag ännu mera och nu så ska jag typ gå upp och se lite på beck eller plugga ännu mera... suger jag vet!
Grattis agnes min älskade bästa vän 15 år! hoppas du fick en bra födelsedag om man bortser från kanske lite plugg!♥♥


ändå kul...

halli hallå!

kvällen har varit jätte rolig med massor av tävlingar och annat skoj;) vårt lag förlorade dock i alla tävlingar, tror jag..;) Men tårtan blev ju en succé! bilder kommer sen, nu ska jag sova!
GRATTIS AGNES! Älskar dig♥/A

DRAR TILL AGNES!

jag drar till agnes och spenderar resten av kvällen där, hon fyller år imorgon och har en tjejkväll ikväll! kommre bli hur kul som helst! BYE!/Amanda♥


/J

Amanda här

Efter besöket på draggen drog jag amelia josefin och wilse på subway och åt lunch, efter ett tag kom emma och elina också:) när vi ätit drog jag och amelia hem till mig och såg på en film och pluggade, och sen på kvällen var jag på träning, idag har jag varit i skolan, tränat och pluggat, har inte så mycket mer att berätta..
Skönt att vara klar med Fysikpapperet.. nu är der bara att börja få in allt i hjärnan! Godnatt!
haha kände mig tvungen att ta kort..;)

Hallå!

efter skolan var jag med malin och har varit med amelia och pluggat nu på kvällen:) nu har jag nyss duschat och ska nog lägga mig och läsa en stund, imorgon blir de besök sak på dragonen till halv tolv och efter ska jag vara med amelia, och på kvällen är det träning, godnatt! :)/A
taggar barcelona!

Lalalaa

jag har typ gjort samma som josefin ikväll dåvetni! imorgon blir det malin efter skolan och på kvällen mer plugg, i guess!
BYE!/Amanda

blablabla

ligger och ser på tv just nu, har inte gjort så mycket idag än att typ plugga till prov som år på måndag och engelskaläxa till imorgon.

aja har egentligen inget intressant att skriva ska gå och se modelljakten nu så hejdå!


/josefin





Hallådäääääär!

igår for johan ganska tidigt för han hade match, så efter det så såg jag bara på film och tog det lugnt. på kvällen for vi till gäster, blev mycket skratt!;) vi for därifrån vid halv nio så for till agnes efter och såg på film, myys!
Idag har jag spelat match mot guif det blev 4-4.. typiskt!
drog på mig en utvisning för att jag halkade på en annans klubba och landade med min klubba på bollen.. så det blev liggande spel;) hahah smidig man är.
sträckte upp jumsken också!;) efter matchen drog jag till pappa och har bara städat lite och invigt lite julsaker! snart äre jul! Godnatt!/Amanda
vår fina polkagris adventssak!;)

dejt

agnes ska steka lite kött nu, det blir kött med pommes, gott! vi ska ha en liten dejt sedan kommer amanda och då blir det väl nog att se på någon film kommer blir myyyyyys!

stan med mami

ska fara på stan med mami snart och ikväll blir det amanda och vi kommer nog sova också! igår var jag också med amanda och johan vi låg i hennes säng och myspyste lite.

ha en bra dag hejdå!♥


"you cant feel anything that youre heart dont want to feel"

bara helt onödigt


/j

Vampire diaries

efter skolan har dagen spenderats med josefin, hon for hem en snabbis och när hon kom tillbaka hade jag och syrran hunnit göra pizza! mums!;) Och jag tycker alla kan prova där hemma att he lite godis på pizzan och se hur det smakar;);) haha!
Nu är jag med josefin och vi har nyss sett vampire diaries! Tänkt att vi har väntat hela sommaren på det här! snacka om bra! slutade riktigt spännande så nu längtar vi redan till nästa fredag! Johan kommer lite senare också och sover här! Hejdå!♥/Amanda

Resultatet på godisbiten:

minen efter jag smakat godispizzan;)

hallo!

slutade tidigare idag för att vi inte hade någon svenska.. skönt!
om en timme är det träning på grubbe och efter kanske jag skulle vara med josefin tror jag, hejdå!:)/Amanda

GREAT

teknikprovet gick bra! annars har det varit en helt vanlig dag:)
ikväll blir det träning, sen har jag inte så mycket att berätta! hejdå!:D /Amanda


.,.,.

efter skolan var jag med johan sen lagade jag och maja mat, efter det har jag pluggat på teknikprovet som är imorgon och skrivit musikinlämmningen som också ska in imorgon.. har inte gjort så mkt mer! hejdå!/Amanda
ignorera mig. kolla på snyggingen till vänster ist!<3

Remember me

igår blev det att jag var med oskar ett tag också:)
idag har det varit en helt vanlig normal skoldag så har inte så mycket att berätta..
efter drog jag ner på stan och skulle kolla om jag hittade en fotsak som man ska ha när man tränar, men jag ska fara på intersport istället. köpte lite andra småsaker istället:)
träningen gick väl sådär förutom att jag hade ont i låret hela träningen.. snacka om stel efter stockholms matchen..;)
jaja, godnatt!/Amanda

you make me feel alive

/josefin

kuuul

har sålt sockar idag med amanda och tittat upp min mobil som typ har en tappskada.. halva skärmen är svart så nu äre bara att köpa en ny! dock är det lite svårt att isf bestämma vilken mobil det kommer att bli.
vill också gratta pappa på farsdag!! grattis älskar dig!

bilder från skolan

/josefin


I <3 sockar!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt och idag har jag och josefin varit ute en sväng och sålt sockar.. Det är skitkul! eller inte! Vi gör det med fotbollslaget till barcelona resan,:)
Alvin fyllde sex den 9 november så idag hade han ett kalas på hartan, jag var såklart tvungen att hålla i någon lek station.. och jag kan bara säga.. barn är inte barn längre.. dom säger dom mest sjukaste grejerna och gör helt knäppa saker.. jaja mer går jag inte in på det..
Hamburgaretallrik från Parkens var inte helt fel..
Nu blire lite plugg och ska se om jag kan få sålt nå mer sockar..:)

Lite bilder från stockolm och alvins kalas
det är min mamma inte jag!

älski

har varit med amelia ikväll, vi har sett på film, spelat spel, snackat och nu tittar vi på gamla bilder. kan då säga att det finns några godingar haha!
imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen men på kvällen blir det iaf wille.
hahah sötnos
ung och vacker...........
/josefin

I am home!

resan har varit riktigt rolig! förutom några få saker som att jag tex på vägen dit stukade foten, men jag lyckades spela matchen ändå, som vi förlorade med 4-1, eller var det 5-1? killarna förlorade också sina matcher..;)
har tagit lite bilder, jag lägger upp dom ikväll eller imorgon,:)
igår kom vi hem vid 2 på kvällen och jag agnes amelia angelica och jessica drog hem till agnes och sov, nu på morgonen vaknade vi vid ett, åt frukost och såg på skräckfilm innnan jag skulle hem:)
Har sjukt ont i hela kroppen idag, både från matchen och bowlingen... herregud..;)
jaja johan kommer snart hejs!!/Amanda

Imorgon drar vi!

Hejsanhoppsan!:) johan har dragit och jag har nästan packat klart, imorgon packar jag resten, agnes kommer och hämtar mig vid halv 7 så det blir att gå upp tidigt imorgon!
Kommer vara borta tills på torsdag kväll vid 3 nångång, är ju ledig på fredagen också så det är ganska chill!:)

Lycka till på provet imorgon josefin! Godnatt!♥/Amanda
älskar dig

kan det vara över snart?

snart är jag klar med allt, mami håller på att läsa igenom min teknik och nu hör jag
- bra josefin, jättebra!
jag antar att det var bra så jag kan gå upp och se pojkvänsakademin nu hehe.
imorgon får jag se vad jag hittar på har inget prov som ska pluggas till så då blir jag fri som en fågel!!! (lycka med stort L!)
/josefin

ELIAS

Jag och min lillebror Elias sitter i min säng och väntar på att johan ska komma:)
Elias längtar tills han kommer;)
Jag och maja lagade maten idag, det blev riktigt smarrit!
Nä nu ska jag leka tysta leken med elias hejdå!/Amanda
gullunge♥

schoool

är på skolan nu men vi slutar nog snart, när jag kommer hem så ska jag sätta mig med tekniken den ska redovisas imorgon så sista rycket idag!! imorgon ska även musiken så måste kolla igenom det också... /josefin






jonte mitt uppe i filmningen;)

alla bilder från amelias användare




TÅRTA

Josefin berättade ju vad vi gjorde efter skolan så har inte så mycket att säga om det. Träningen gick sådär, ett plus var att vi fick tårta efter! mums! känner att det kanske inte är det bästa man kan äta efter en träning..;)
(haha tack amelias mamma!) det var lixom hennes förtjänst, hon hade anmält vårt lag till nån sak, och såklart vann vi!;)

Imorgon blire skola, efter äre packning som gäller och johan på kvällen,:)
Godnatt! ♥
/Amanda

det bästa

amanda for hem nyss, vi har bara suttit och pluggat men i slutet tittade vi lite på vampire diaries vad vi väntar till som;) (jag vet vi är nördar)
ska snart äta och sen dra på ridningen!

har inte så mycket mer att säga! hejdå♥


miss you

Amanda här.

Josefin skrev ju hur det gick på matchen och så, för mig gick det inte så bra. jaja.
For till pappa idag också så nu blir det en vecka här, byter lixom ställe varje söndag om ni inte fattade det!

På onsdag drar vi ju till stockolm med skol sm laget, är något taggad!
Ska sova nu vi hörs!


pocketful of sunshine

ligger i sängen och har just sett klart the ugly truth på datorn! riktigt bra och jag älskar skådespelaren katherine heigl!!
märker nu att klockan bara är tjugo över nio så det bli väll inte att gå och lägga sig nu men ska väl försöka att gå och lägga mig i hyffad tid ikv.
hade ju match idag också, vi förlorade med 7-6 ganska surt menmen..
aja hare bra!♥ /josefin

Moget, jag vet!

kom hem nån gång innan ett, har haft en riktigt rolig kväll med tjejerna!
Det blev josefin amelia agnes jessica emma emma alva julia my wynne elina:)♥

jag och min syrra lekte lite med sminket.. jag vet! riktigt moget!
att det blev riktigt fint!

Agnes

det blir att vara hos agnes med massa sköna personer! ha en bra kväll allesammans för det ska jag!;)/ Amanda
vacker gammal bild på mig och amelia!

Lördag

Har inte gjort någonting idag, ikväll blire kompisar tror jag, återkommer om det! bye/Amanda

Paranormal activity

Fyfaaaaaaaaan vilken äcklig film... usch. känner att jag typ blundade då de hemskaste sakerna hände;p
Så jag kanske måste se om den ändå och checka det jag missade;) nä men.. Godnatt!/Amanda

Bio

på ett tag så drar jag iväg på bio med johan wille jens och josefin:) vi ska se pa 3.
Jag är typ redan rädd. Det känns som om jag kommer ångra mig när jag väl sitter i bio salongen.. Jajaj önska mig lycka till hejs!/Amanda


4 november

väntar på att amelia ska komma så ska vi nog sätta på någon film på hennes dator och käka pepparkaksdeg hehe.
ikväll blir det kanske bio annars så ska jag iaf fara och käka middag hos mona.
bye!♥/josefin
leo's igår

ICA

klockan ett ska jag och några andra från mitt lag stå och packa kassar ändå kul..;p
På kvällen får jag se om det blir bio, hejs!/Amanda

:D

Det kanske blir att  jag och johan är med josefin och wille, kulkul!:)
Tekniken gick väl sådär.. har gjort en tankekarta iaf!
Nu kommer johan snart hejs!/Amanda
jag är så cool;)

Plugg på G.

vaknade ganska nyss och har just ätit:) vi har ju teknikprov och nån musik sak efter lovet så lika bra att plugga lite nu.
Ikväll blir det johan, vi får se vad vi hittar på:) Har träning vid fyra också:) bye!/Amanda

leos lekland

igår va jag bara hemma satt lite med tekniken osv, for på träning på kvällen och va sen med wille. idag ska jag och elina var barnvakt eller ja vi ska iallafall fara till leos lekland med meja, hanna och lina vi ska snart fara och käka lunch hos dom sen så beger vi oss mot leos!
vet inte vad som händer ikväll blir väll kompisar antar jag.
nu måste jag fara hejdå!

GODNATT

Har typ inte gjort någonting idag, for på träning på kvällen och efter var jag med johan, Godnatt!/Amanda

Johan

Var med johan för ett tag sen, han for hem för att äta, troligtvis kommer han hit sen också:)
Jag har inte gjort så mycket mer idag, hejs! /Amanda
bjuder på en hemskt fin bild från igår