Nog är det fint här


Några dagar i fjällen

Har haft ett par sköna och riktigt varma dagar i fjällen. Strålande sol och helt vindstilla vilken har resulterat till solning i mossen när grabbarna fiskat, oj så härligt!!
Nu ligger jag och jobbar lite på brännan, kom hem till ett ganska molnigt men varmt umeå. Vid 5-6 tiden går bilen till piteå där pdol är och där kommer jag även stanna tills på söndag. Ha det bra, puss♥

Onsdag

onsdag är våran städdag hos mamma så jag har just städat klart allt så det känns skönt! Träning kl 7 blir det och efter det ska jag se på fotboll. Gårkvällen blev lyckad och det slutade med att vi for hem till mig ett tag innan alla skulle dra hem. Här kommer några bilder från igår.

 
 
 

Hemma från Turkiet

Godmorgon folket! Idag ska jag ta det lugnt, tror jag ska se Pitch perfect igen och måla naglarna. Ikväll däremot blir det grillning men sköna personer. Efter det sover Viktor här så det blir mysigt! Nu tänkte jag bildbomba er med massor av bilder från Turklandet, ha det!♥
 
 

Imorgon går vi upp!

Har just käkat middag och snart blir det efterrätt. Håller på att packa lite till och från då vi åker till Tärnaby imorgon och går även upp på fjället direkt. Vi kommer stanna där två nätter så går ner på onsdag. Det var ett tag sedan vi fjällvandrade (förut gjorde vi det varje sommar) men det ska bli kul att göra det igen!


Senaste

Väldigt dålig uppdatering på senaste tiden. Beror väl helt enkelt på att det är sommarlov.
Vad jag har haft för mig är jobb, varit med släktingar, njutit av solen när den för en gångs skull har visat sig och planerat ett bröllop vilket jag i och för sig fortfarande gör. Det är mina kära föräldrar som ska gifta sig, hur kul? :D 9 augusti sker bröllopet och det är en hel det som måste göras innan dess! Drar även till fjällen för att fjällvandra i några dagar på söndag och efter det till stockolm om inte det blir efter bröllopet. Ser iallafall fram emot det! 
Vad härligt att solen kikar fram nu på kvällen! Vi ska käka grillat och sedan ska jag baka en choklad- och marängtårta som vi ska ta med oss till farfar imorgon där en hel del kusiner kommer hålla hus, mysigt! När jag bakat och käkat ska jag spendera kvällen med agnes och kanske amelia vilket ska bli mycket trevligt, träffade även amelia idag och käkade lunch och catchade lite. Ni får ha en bra kväll, puss!
 
Jajamän prislappen kvar på jeansen, nyinköpta.

Vaaaaarmt

Jag vet inte hur ni har det i Sverige men jag har det sjukt varmt! Kl är bara 11 turkisk tid och man dör ju typ, på ett bra sätt alltså! Vi far hem på lördag kväll så vi har den här dagen plus 2 dagar till kvar. Hotellet är jätte fint, det enda som suger är wifin.. Jaja back to chillmode, ha det!


Påväg mot Luleå

Just nu är jag påväg mot Luleå där flyget går till Turkiet! Hoppas alla har det bra här i Sverige medan jag är borta. Får se hur mkt uppdatering det blir därifrån, det beror helt på om vi har wifi på rummet eller inte! Hejdå Sverige!


Just nu

Är jag vid älven med Viktor Boström och Elina! Ska dra hem när som helst dock. Här kommer några bilder.


Godmorgon

Klev upp tidigt och sprang cooper, sjukt jobbigt var det! Idag far kusinerna hem och senare idag ska jag förbi en snabbis på teg och hämta min skinnjacka hos Frida. Ikväll kommer Viktor hit och vi ska se på bio, är taggad till tusen! Ha en mysig kväll!


Kusinerna på besök

Mina kusiner och min faster från Schweiz är här och idag var jag på stan med Maja, Kai och hennes kille!:) Ikväll ska jag vara med Amelia och kanske Josefin, beror på om hon hinner! Ha det super!


Måste bara säga att...

...DET ÄR INTE LÅNGT KVAR NU!!
 

Sleepover hos Elina

Igår kl 10 drog jag med Elinas familj till havet och badade. Efter det åt vi en god middag och senare for vi ut och körde intervaller mm. Efter att vi duschat och gjort oss fina drog vi till Boström pojkara, Viktor och Ludvig. Idag har jag inte gjort mycket alls men kl 3 ska jag fara och möta Frida och Rebecca och vi ska laga middag och mysa och sen ha en sleepover. Ha det bäst!
 
 
 
 

Älvmys

Igår på kvällen drog jag och massa sköna först på ica och köpte ätbara saker och sedan drog vi vidare ner till älven där vi grillade och badade. En lyckad kväll måste jag säga. Viktor sov även över och idag har vi tagit det lugnt, haft vattenkrig med Elias och solat. Ikväll kommer Elina hit så det blir mys!
 
Några bilder från de senaste dagarna.
 
 

Släktträff

Skulle egentligen sovit nu men det blir några stopp på vägen, tex att lägga sig bredvid Wilma på golvet och bara kura in sig, sååå mysigt!
Hur som helst, idag har jag varit på släktträff. Vi höll hus i Robertsfors vilket även är platsen där pappa och massa i släkten växt upp så vi har gått runt och tittat och lyssnar på roliga historier.
Har varit en väldigt trevlig dag och äntligen sol och värme, tummen upp!! Pusss


2013-07-04

Idag vaknade jag av att mobilen ringde, min chef undrade om jag kunde hoppa in och ta ett pass så for iväg tio minuter senare. Stod där från 11 till 16 så jag är ganska slut i fötterna, höfterna och knäna. Känner mig lite som en kärring med all värk haha. Nu har jag iallafall ätit middag+ efterrätt och sett klart sex and the city. Imorgon kommer jag jobba på morgonen och sedan fara iväg på stan för att handla en del saker jag är i behov av. Kram!
 
 

Torsdag

Igår var jag på stan med Elina och shoppade lite, eftersom min låsknapp på mobilen slutat funka ska jag få en helt ny!! Efter stan blev det tacos till mat och efter det massa med födelsedagsfika eftersom Nina fyllde år. Just nu är jag med Elias och Elina och vi gick just in för att det började regna, ikväll ska jag vara med Elina och Emma och göra nått mysigt. Några bilder från igår.
 
finaste vännen♥
Vi stannade och lyssnade när Gabbe sjöng, fint var det!
Maja gjorde denna goda tårta till Nina, önskar jag också kunde baka!
 
 
 

Familjemys

Igår hade jag en underbar dag med mina föräldrar och min syster. Vi satte oss på cyklarna vid halv 2 och cyklade strandpromenaden till brännland där vi satte oss på brännlands wärdshus och åt massa gott. Vi gick även runt och kikade i lite gamla hus från förr i tiden (vi i familjen älskar sånt). Vi kom hem vid 5 så det blev en bra tur! Som sagt, underbar dag i solen med familjen (minus anton)

Tack chaplin

Är på jobbet där det finns en väldigt trevlig man som jobbar tvärs över i en affär som heter Chaplin. Då jag inte vet hans namn går han efter smeknamnet Chaplin. Han har börjat bjudit på kaffe hela tiden och nu kom han även med en croissant. Hur underbart är inte detta?? Bli bjuden på kaffe och croissant på morgonen? Var även lite sur imorse då någon har snott mina hörlurar på gymmet men denna man gjorde fan min dag alltså haha.