Ciaociao

Sitter och ser på gossip girl med en uppsvälld mage efter kyckling med pommes, tror jag snart ska dra mig upp till godishuset och köpa 100% godare godis än på ica. Har egentligen ingenting att berätta, hoppas ni alla får en trevlig kväll. Kram:)
 

Harry Potter

Nu är äntligen skolan slut och framför mig väntas en myskväll med Viktor. Vi ska se den tredje Harry Potter filmen, och självklart kan man ju inte se en film utan att äta någonting gott så, Ica here we come!
Ha en super mysig kväll!
 

Skjortfredag

Påbörjar andra lektionen nu som är 1h och 45min lång... Är redan hungrig så lär söka upp bilder på mat som vanligt:)
Fredag. Så himla skönt! Imorgon blir det även festligheter vilket ska bli trevligt!


Amanda har fixat!

Som ni kanske ser så ser bloggen lite annorlunda ut nu, det var skönt med lite förändring.
Skolan rullade på som vanligt, försökte få tag i en sjukgymnast men han svarade inte så jag ska försöka imorgon igen, jag tror nämligen att min rygg blivit sned igen vilket orsakar att jag får kramp i låren när jag spelar fotboll, den måste helt enkelt knäckas till. Och angående fotboll så håller jag på att bli sen till min träning.. måste kila!
 
 
 
 
 

2013-08-29

Dagen har gått ganska snabbt och likaså veckan. Kändes dock som fredag idag vilket är ganska vanligt på torsdagar. Jag ska snart käka lite och sedan dra iväg på gymmet om jag orkar eller om jag inte blir helt fast i gossip girl... Ikväll ska blir det mysfika hos anton och även se andra delen av "brottskod". Kram!
 
S-N-Y-G-G

Torsdag

Är det bara jag som tycker att den här veckan har gått riktigt snabbt? Jag har iaf sovmorgon till klockan 10.05 idag så det är chill. Jag kan inte mitt schema än så har igen aning om när jag slutar, måste ta och kolla upp det. Ikväll blir det att träna och kanske övningsköra. Mina planer är att jag ska kunna ta körkortet redan när jag fyller 18 i april så jag måste ligga i lite med körningen. Nu måste jag plugga lite på min franska läxa, ha en bra dag!
 
 

Måndag dag

Har haft en lång dag på skolan idag men den har ändå gått snabbt som tur är. Funderade på om jag skulle dra mig till gymmet när jag kom hem men far med emma imorgon istället. Då börjar jag på riktigt efter sommaruppehållet!! Har verkligen legat på noll under sommaren, har tränat en gång och det var i juni någon gång haha. Menmen inte ska man gräva ner sig på det, mycket vila är alltid härligt:):)

Helgen

Har haft en väldigt trevlig helg! Igår blev det festligheter och idag har jag käkat en mysig middag hos bror min med Elina också. Sallad och sedan kaffe på balkongen med sol, blir riktigt nöjd då:)
Kram!


Fredag du är välkommen

Nu har äntligen bilderna från bröllopet kommit som fotografen tog. Ser bra ut dock har ju bilderna inte blivit korrigerade än (snodde dessa bilder från alla bilder som finns att välja mellan därav texten i mitten).
Äntligen fredag! Vet faktiskt inte vad jag ska göra ikväll, kanske bara vara hemma och typ gotta ner mig framför en film... Imorgon ser det än så länge ut som att vi ska ut men inte helt säkert. Ha en bra fredagkväll!
 

Latest


Stugan

Ska fara en snabbis till stugan, blir bara tills imorgon då jag tar bussen hem vid 4. Kommer hinna med att fiska vilket är största anledningen till att jag åker, har knappt gjort det på hela sommaren:(
Nu ska jag packa i väskan sedan åka, ha det!
In love i nya hårfärgen!

Så mycket kärlek

Bild tagen från http://asandsjo.blogg.se/
Igår vigdes mina föräldrar och allt var så himla fint. 90% av dagen hade jag gråten halsen och senare på kvällen blev det en hel del sjuk dans vilket resulterar till träningsvärk idag haha! Oförglömlig kväll helt enkelt♥