Yoga

När jag kom hem gjorde jag det jag skulle vilket var skolarbete, käkade en ovanligt grön middag (dock väldigt god) och stack sedan till gymmet för att köra yoga. Älskar avslappningen i slutet! 
Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå och lägga mig. Kram:)

Svenska

Har svenska lektion nu och vi håller på med ett grupparbete om ränässansen. Helt okej faktiskt. Jag är sååååå hungrig och såklart ska det vara leverbiff... jag tror jag dör. Efter lunch har vi bara psykologi som vi ska se film på sen slutar vi. Ikväll skippar jag träningen för jag har ont i hela kroppen efter matchen igår, som blev 3-3. Vi ledde med 3-0, behöver jag ens säga mer.. Så istället för träning blir det plugg, har så sjukt mycket nästa vecka och jag har knappt börjat plugga. Ha en bra dag och kväll!
 
 

Måndag

Godmorgon! 
Jag sitter på psykologin och ser film, är riktigt trött så hoppas skoldagen går förbi snabbt. När jag kommer hem ska jag fixa lite skolarbete så jag slipper ha så mycket under resan och sedan på kvällen träna. Ha en bra dag! :)
Haha ja det går visst att borsta tänderna så hårt att tandborsten bryts av..

Café Göteborg

Åkte på café Göteborg efter skolan med Amanda och Amelia. Mina änglar. Plus extra roligt att träffa Amelia som jag inte gjort på länge, men det blir väl lätt så när man går på olika skolor och har fullt upp men det är så synd. 
Nu ska jag till mina kusiner för att käka tacos, min redan mätta mage ska fyllas på ännu mer! Kram:)



Skolan

Sitter på kommunikations lektionen och håller på att tråka ihjäl. Efter den här lektionen är det franska, kul.. Ikväll blir det träning annars vet jag inte. Ha det!



Lypsyl beroende..

Jag har ju ett så enormt lypsyl beroende så det är inte sant. tar flera gånger i timmen. Nu försöker jag avvänja mig men det går åt skogen! Efter en timme kan jag seriöst inte le..och det börjar redan då flagna... det står att om man ska avvänja sig så får man stå ut med jätte torra läppar i några VECKOR.. aldrig att jag kommer klara det. Fast jo det ska jag fanemej göra. Man blir typ deprimerad över att inte ta lypsyl. Är det någon som känner igen sig och har några tips, var snälla och skriv!! Nu, pluggdags!
ganska fint namn,♥

Tisdag

Är på väg till gymmet nu. Eller egentligen inte, är fortfarande fastklistrad på mitt golv efter sockpåtagningen... Men snart när jag känner att jag har fått vila nog länge så åker jag, haha att det alltid ska ta så lång tid att ta sig iväg! 
Iallafall, ikväll ska jag bara slappa och påbörja en ny serie då jag sett klart gg och ännu en gång är det lika svårt att komma på vilken jag ska börja se!
Aja måste sticka nu, puss



-

Ska gå och lägga mig om en stund, lyckades ta mig till gymmet vid åtta för att köra ett litet pass. Helt otroligt att jag orkade egentligen men det var väldigt skönt. Imorgon väntas läxförhör och en redovisning, härligt att göra bort allt redan då! 
Ni får sova så gott, tisdag imorgon vilket är ett steg närmare helg :):)
Snart befinner jag mig är igen, så jäkla skönt!

Dö måndag dö!

Somnade nästan på psykologin som var sista lektionen. Jag är glad att jag äntligen är hemma.. Ikväll blir det träning annars vet jag inte. Nu ska man kämpa på i fyra dagar till sen är det helg.
 
Här har ni min fina klass. Ignorera mig.
 

Söndagsångest

 

Bakning hos Josefin

Vid 11 drog jag och Josefin hem till henne och började med att laga pannkaka till lunch! Riktigt gott var det! Efter det påbörjades bakningen av Cookie Dought/brownie-cakes with ice cream.
Bilderna säger allt!

Det blev riktigt gott särskilt när man åt med glass till!!

Torsdag

Igår kväll kom viktor och sov hos mig vilket var mysigt, mindre mysigt var att han började 8.20 och jag 10. Men så snäll som jag är for jag med han till skolan. Just nu sitter jag med rebecca som också var tidig i mitten och pluggar lite. Efter matten drar jag på dirren till Josefin och hoppas på att hon är vaken vilket hon inte lär vara. Ha en bra dag! 
såg det äckligt ut eller.. blev ganska sugen!!
 

Godnatt!

Ligger nerbäddad och förkyld i min säng för att sova. Imorgon har vi halv studiedag och beroende på min förkylning får jag se om jag åker eller inte. Senare på dagen ska iallafall Amanda komma till mig för lite bak bland annat. Sov så gott! :)
Amerikanska pannkakor, mummmms.

Sociologi

Sitter just nu på sociologin som är den sista lektionen för dagen. Har varit hur trött som helst idag också och jag tror det beror på att jag har en förkylning i kroppen för jag sov nästan tio timmar inatt men var fortfarande sjukt trött. Funderar på att skippa träningen och ta det lugnt istället så min förkylning försvinner någon gång! Imorgon har vi endast en lektion mellan 10 och 11 så det är skönt. Blir att vara med josefin efter!
Vi ser på film, långtråkig som ***
 

Ingen bra start

Från i helgen då vi firade emma
Fick ingen bra start på veckan då jag har känt mig kraslig. Då hela min lördag gick åt att ligga på toan och under täcket på grund av någon hemsk förgiftning eller magsjuka så kände jag att jag hade ganska ont om krafter även igår och idag vaknade jag upp med en hemsk förkylning. Hoppas det går över snart!
Annars så hade jag en bra helg och veckan har ju knappt påbörjats men den har gått åt till ganska mycket plugg, har redovisningar och inlämning som ska in i veckan så försöker få klart dem så snabbt som möjligt. Kram
 

20130917

Happ, då var andra dagen i skolan på den här veckan avklarad! Har varit lika trött idag som igår, tror jag måste komma mig i säng tidigare! Ikväll står övningsköra på schemat så alla som bor på grubbe stanna inne!! Efter det hade jag tänkt att se på idol! See yah!
Varje tisdag har vi fotboll som sista lektion, ganska skönt faktiskt. Dock gick det sämst idag.

Måndag...

Fredagen blev en toppen kväll även fast det var fredag den 13:de! Igår morse stod jag i kiosken på musköten i 3 timmar och senare på kvällen kom Viktor. Längtar redan tills nästa helg, skolan är jobbig. Kanske har varit hur trött som helst idag,gick knappt att koncentrera sig. Ikväll blir det träning iaf, ha det!

Från fotograferingen

Här är några av bilderna från fotograferingen med Linnea. Mer bilder finns på hennes blogg där det även finns bilder på mycket annat fint som hon har fotograferat! Gå och kika in denna grymma tjej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modell: Jag

Förkyld...

Vaknade imorse ännu mer förkyld, kanske inte är så konstigt med tanke på att jag spelade match igår. Funderar ändå på om jag ska träna, tror jag testar och ser. Imorgon är det fredan äntligen!! det är alltid lika skönt, förutom att det är den drygaste dagen, vi börjar 8.20 och slutar 15.40... Nu ska jag plugga lite franska och kommunikation.
Kram!
 
Old times! tycker ni jag har förändrats något eller ser jag likadan ut?
 
 

Skön dag

Påbörjar andra lektionen nu och slutar i princip efter det. Kommer ha hål från 11.20 till 14.25 då vår lärare inte var här och känner inte för att vänta så länge för att sedan ha språk.
Kanske far och tränar istället för att behöva göra det ikväll! Puss
Det bästa kontot jag följer på instagram 


Godnatt!

Efter ett svettigt spinningpass med Emma, ett gott kvällsfika och lite gossip girl ska jag nu gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag. Puss
Keso, avokado och salladskrydda, gött!

Spöand-Vännäs

Ska dra vilken minut som helst till samling inför match! Idag känner jag på mig att det blir en vinst! Vaknade imorse med ont i halsen och snorig, men kämpa ska jag! Önska mig lycka till!!!


9/11

Tänker på alla drabbade från 9/11. Dagen ingen glömmer.
 

Fan..

Glömde bort att vi hade sovmorgon imorse så jag var på skolan 8.15 när vi egentligen börjar vid 10... Haha blev så förvirrad när ingen var här! 
Iallafall, idag har vi fotografering under psykologin och jag hoppas vi får sluta efter fotot. Ska möta upp Elina på stan efter skolan, hon ska få göra av med lite pengar men inte jag!
Bästa serien håller mig sällskap

Je t'aime

Tjoo alla, efter skolan drog jag direkt till sjukgymnasten som knäckte till min rygg igen eftersom den redan blivit sne, vilket jag tycker är konstig med tanke på att jag knäckte till den för en vecka sedan. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Nu äre dags för idol!
 
Någr bilder sen i vintras, nu är vi ju snart där igen.!
 
 

Tisdag

Har inte hänt något speciellt alls idag, slutade 12.20 vilket var skönt och åkte då hem och bakade morotsmuffins vilket blev väldigt uppskattat. 
Ikväll ska jag heja fram Sverige! Och juste, bilderna från fotograferingen kommer nog komma i någon bildbomb senare.
Middagen igår och morotsmuffinsarna idag.

Måndag

Måndag vilket betyder ny vecka och idag hade jag även en skabbdag så tummen ner för det. 
Nu har det kommit lite bilder från fotograferingen och Linnea är ju bara för bra på att ta kort, helt sjukt!! 
Nu ska jag sätta mig på något trevligt ställe och käka med Elina och ha det mysigt. Kram!
Hade Wilmamys i lördags, skönt att hon alltid finns där om man vill mysa haha.

Måndag 9/9 2013

Viktor sov här igår vilket var mysigt,♥ Slutade lite tidagre idag så jag var hemma vid två, tack för det! Nu blire att chilla tills det är mat och sen ikväll väntas träning! 
snygga som vanligt!♥

Rolig dag!

Idag har jag varit på en liten photoshoot med en tjej som heter Linnea Jacobson. Väldigt duktigt på att ta kort!!
Vi höll hus nere vid älven och fotade några timmar, inte varje dag det händer:) Håller tummarna att bilderna blir bra!
Nu ska jag städa rummet sedan se Wallander, söndagmys på g alltså:)

:(

Amelia kunde inte käka middag vilket var väldigt tråkigt dock ser det ut som att jag och min syster ska fara ut istället, kanske fara och se bio efteråt också? Vi får se!
Hoppas iallafall på en mysig kväll både för min del och för er. Kram!


Gameday!

11.00 rullar bussen mot burträsk där 3 poäng ska hämtas hem! Ikväll åker jag till h-fors och sover där. Ha en bra dag! Och önska mig lycka till!


Harry Potter

Första filmen är snart slut och efter det påbörjar vi den andra. Detta lär ta lång tid och många filmkvällar att se klart alla.. Vi har det iallafall väldigt mysigt och tar bort ögonen från tv:n ofta för allt prat :)

Fina Emma i onsdags vid frukosten


Avundsjuk

Är det bara jag som är så sjuk avundsjuk på dem som har långt och tjockt hår?! Jag har ju kanske världens tunnaste hår som knappt växer. Josefin och Elina vill ni byta?! ;) Man önskar ju att det fanns tabletter som gjorde att man fick mycket tjockare hår! dream on, säger jag på den fronten! Ikväll blir det att mysa med Elina, så det blir toppen! Och juste! Alla med tjockt och långt hår kan väl höra av sig om de vill donera lite hår till mig! ;)
 
Påtal om långt och tjockt hår!!
 

Fredag du är så välkommen

Var hos frisören imorse så jag fick en väldigt bra morgon med skön massage i hårbotten. Klippte mycket dessutom plus färg på det, kommer inte ihåg sist mitt hår var så här fräscht och jag blev så nöjd! Fick sedan helg 15.25 och planerna inför ikväll är att ha harry potter marathon med emma och sanna. Sanna har inte sett någon harry film??! Hela ens barndom ju... Men ikväll blir det premiär! Och imorgon ska jag käka ute med amelia som jag inte träffat på ett tag så det ska bli väldigt trevligt.

Torsdag 5/9

Skolan idag har varit sjukt dryg, ett tag kände jag för att dra hem men icket. Jag har fått en jobbig franska läxa som jag funderar på att göra bort redan ikväll, så man kan chilla sen. Min träning ikväll blev inställd vilket känns riktigt skönt just nu!
 
 
 

På tal om röda läppar

Fick nys om sheer gloss balm för någon dag sedan när jag letade efter ett USB. Har köpt det för ett bra tag sedan men nu älskar jag det! Detta ger en mycket tunnare färg än ett läppstift så kan man variera att bara ha lite tunnare för att rama in läpparna eller lägga på mer och därmed få ett starkare men ändå inte väldigt stark färg.
 
 

RED LIPS

 
Detta läppstift eller vad man nu ska kalla det rekomenderas starkt! Det blir inte sådär torrt det kan bli av andra läppstift jag har provat. Färgen är lite rödare i verkligheten än vad det ser ut på bilden. Finns på Åhlens i många andra färger också. KRAM♥
 

Spinningpasset, du har dödat mig igen!

Fyfan vad jobbigt spinningpassen är! Gick på 55 minuter och jag älskar det verkligen, svettas som en gris och låren bränner som bara den. Nu har jag varit hemma ganska länge och har gjort mig en god smoothie och ska nu bara slappa, kanske sätta på lite skön musik på rummet och tända ljus, smysfaktorn är på topp då!
Ser även fram emot morgondagen då vi har sovmorgon till 9.55 och jag och emma har bestämt att ta en frukost på café göteborg. Härlig start på dagen helt enkelt :)
 

Sjukgymnasten

Efter skolan drog jag till sjukgymnasten och fick min rygg tillknäckt, nu är den rak iaf! Sen jag kom hem har jag bara chillat framför tv:n och sett på 90210! Ikväll är det övningsköra som står på schemat annars vet jag inte.
 

Frågor

SENASTE:
Dryck: Vatten
Innehållet i SMS: "Vare det du ville när du ringde?"
Gången du grät: I fredags under filmen? Annars på mina föräldrars bröllop

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej
Har någon varit otrogen mot dig: Nej
Varit kär?: Nope
Förlorat någon speciell person: Lyckligtvis nej
Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej och väldigt glad är jag för det
Skrattat så att du har börjat gråta: Jajamän
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej det skulle jag inte säga
Insett vilka som är dina äkta vänner: Det är något jag redan vet!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Yes

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: 2-3 st
Har du några husdjur: En väldigt söt bordercollie som gillar att kämpa för godis

Vill du ändra ditt namn: Nej är nöjd med det, förutom att man kan göra om det till Joseful... ;)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Det kommer jag inte ihåg, dock så överraskade emma och amelia mig dagen innan vilket gjorde mig väldigt glad!
Vilken tid vaknade du idag: Vid 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov som en stock
Någonting som du längtar till: Utlandsresa
Senaste gången du träffade din pappa: Just nu faktiskt
Vad gör dig irriterad just nu: En massa tjat
Vad är ditt namn: Har ingen aning men hoppas det är något fint!
Singel/upptagen: Upptagen skulle jag tro! (Alltså vad jag hellre är)
Stjärntecken: Firre
Kille eller tjej: Girl om det är en fråga vad jag helst är haha
Vad gillar du gällande dig själv: Glad 99% av min tid
Piercings: Endast i öronen där jag dessutom aldrig har örhängen
Tatueringar: Nope men ska skaffa när jag blir 18, frågan är bara vad!

DIN FÖRSTA:
Operation: I åttan när jag opererade mitt knä, levde med kryckor i 6 veckor och även taxi...
Bästa vän: Min nära vän amelia som jag varit bästa vän med i mer än 13 år
Sporten du spelade: Gympa
Husdjur: Marsvin

JUST NU:
Äter du: Ingenting
Dricker du: Vatten
Är du på väg att: Kanske fara och gymma. Fast vill egentligen göra något annat.
Väntar du på: Att det ska bli mörkt så jag kan tända ljus och ha det mysigt

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja som jag sa tidigare
Vill du gifta dig: Stort bröllop står på listan!
Karriär i åtanke: Något inom media kanske

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: En härlig mix av båda
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!
Känslig eller inte: Känslig fast inte för känslig hehe
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Varken eller

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja
Haft sex på första dejten: Nej
Krossat någons hjärta: Hoppas inte det...
Har du blivit arresterad: Haha nej men det hade varit spännande!
Dissat någon: Nog har jag väl det
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nej det har jag inte

TROR DU PÅ:
Dig själv: I vissa tillfällen
Mirakel: Jag vet inte
Kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek men starkt intresse
Himlen: Man vill väl hamna någonstans så molnen känns ganska tryggt
Tomten: Pappa är tomten
Att kyssas på första dejten: Ja
Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: I sexårs haha
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja det är väl klart
Vad kan du verkligen inte leva utan: Finns så mycket men kärlek och närhet


Monday 2/9-2013

September månad, då kan man väl inte längre säga att det är sommar utan snarare höst. Antar att det inte är länge kvar tills löven börjar falla av träden och det blir riktigt kallt. Idag är det 56 dagar kvar tills höstlovet enligt mina beräkningar och det känns så sjuuuuuuuukt långt bort just nu. Dagen blev väldigt chill när vi fick sluta kl 12 för våran psykologi lärare var hemma med sjukt barn, ikväll blire träning annars vet jag inte, kram!

Svampplockning i regnet.

Följde med familjen på svampplockning, vi försökte hitta kantareller men det gjorde vi såklart inte. Några svampar fick vi iaf med oss hem. Sen när vi skulle tillbaka till bilen som såklart var typ en mil bort så börjar det regna, och då menar jag verkligen spöregna. Tur att vi ick fika när vi kom hem. Sen så var jag och inventera och det gick som en dans, vi blev klara på dirren. Nu ska jag chilla, bye!
Hahaha det ser ut som om jag har dvärgben, (eller det har jag typ) men ännu kortare för att jag står nersjunken i mossan. tänkte att ni ville veta. ;)
 
 

Söndagsångest

Hade en väldigt trevlig kväll igår med vänner men har endast filmer från kvällen. Idag har jag söndagsångest dock vaknade jag upp glad och har myst hela dagen vilket jag har tänkt att fortsätta göra ikväll. Kram!
 
 

Godmorgon folket!

Idag ska jag chilla mest hela dagen förutom då jag ska inventera på ica fyrklövern med laget.
Hade tänkt att se på 90210 då jag kommer ihåg att jag har sett klart hela andra säsongen och måste ladda ner tredje innan jag kan fortsätta se. Mitt internet är inte heller det snabbaste så det lär ju ta ett tag!
90210♥♥
 

Wallander

Hellu, vi losade idag med 4-3 mot notviken så det var surt. Efter det drog jag och Amelia och köpte gosaker och sedan såg vi på Wallander-saknaden. Den var inte jätte bra. Jag är iaf sjukt trött nu så jag ska sova. Godnatt!