30 december

Hola, idag klev jag upp hyffsat tidigt för att vara på stan kl 11 då jag och Viktor skulle mötas, men tydligen var hans säng extra skön den här morgonen så han kom klockan tolv istället. Jag hann spendera lite pengar innan det. Jag fick med mig en kofta, en tröja, trosor, jeans och en locktång hem. Jag = nöjd. Ikväll ska jag vara med mina bästa tjejer Amelia och Josefin. Ha en trevlig kväll.
 Den gråa koftan var ett av dagens inköp.

Måndag

Hallå måndag! Har haft en mysig morgon och ska snart börja röra mig ner mot stan med min syster. Idag har jag tänkt att baka, träna, fara på stan och lite annat. Ganska fullt upp har jag och klockan är redan 1, får se hue mycket jag hinner med. Nog om det, njut av sista måndagen på 2013!Vill ha detta på min tallrik till lunch

Ett halvår, igår

Igår mina vänner var det min och Viktors halvårsdag. Han lagade middag och efterrätt till mig, det var jätte gott! Bra jobbat mannen min! Efter det myste vi framför harrypotter och idag har vi legat i sängen i princip hela dagen.
På julafton fick jag mig en systemkamera vilket gjorde mig överlycklig! Den ska användas flitigt! Tänke visa några av bilderna jag hunnit ta. KRAM
 

Seg lördag

Har bara varit hemma denna kväll. Hade dock en mysig dag med lunch hos morfar, hans tjockpannkaka är bäst. Nyår snart! Igår mötte jag upp emma och sanna för en fika och planerande, ser fram emot allt kring nyår. Ha en fortsatt bra lördag folket! 
Efter träningen i fredags, fullt var det på gymmet dessutom.

Work

Sitter just nu på jobbet och chillar, vi fick sluta, "ta en långrast" nu tills 4. Ikväll kommer Viktor till mig, gud vad jag har saknat honom under julen.. Ha en trevlig kväll!
Såhär ser det ut på mitt jobb

Fredag

Har inte gjort mycket idag men ska fara ocv träna om ett tag. Klockan halv 8 ska jag möta upp emma och sanna på stan för en fika, planera nyår bland annat.Ha en fin fredagskväll!

God jul

Hoppas ni har haft en bra julafton! Jag har firat den hos mina kusiner på haga och den roligaste julklappen i år var helt klart en slags bok med massor av bilder från roliga minnen som min mamma suttit och fixat med i timmar. Lägger upp bilder sen :)
Men som sagt, hoppas ni har haft en underbar julafton med massa kärlek och fått eran julönskan uppfylld ;) God jul från Josefin!



God jul folket!

Middagen är äten och snart är det dags att öppna julklappar! Hoppas alla får en lika mysig jul som jag!

Fredag, lördag och söndag

I fredags var jag med Amelia och Josefin vilket var jätte mysigt. Jag tonade även mitt hår då. I lördags så var jag med Viktor och hans familj och åt julbord. På kvällen bytte vi julklappar och jag kanske fick världen sötaste armband och halsband! Tack älskling!♥ Igår spelade jag två futsal matcher, det blev en vinst och en förlust. Vi hade bara två avbytare och ingen riktig målvakt plus två inlånade från ett annat lag, så vi gjorde det bra! På kvällen firade vi Mattias som fyllde år. Idag bär det av mot mormor och morfar, KRAM!
 

Fredag, lov, mörkare hår

Idag är det lov, herre så skönt! Ikväll blir det mys med Josefin och Amelia, och toning av mitt hår! Är lite nervös faktiskt! Hoppas ni har en bra kväll!!
Vart är snön??

Förändring

Har gjort mitt hår ännu lite kortare. Känns ovant fastän jag inte hade så väldigt långt innan men vi tunnade ut det också så håret känns mycket lättare. Skönt är det iallafall och jag är nöjd! :)
Från långt till kort har jag gått under en längre tid. Här är den totala förändringen!

4 dagar kvar guys!!

Imorgon har jag en redovisning i franska, jag ska alltså stå själv in för klassen och snacka franska i fem min... jag kan inte ens franska.. På torsdag är det matteprov sen är det inget kvar, gud så skönt!!
Jag ska jobba tre dagar på lovet och tjänar ihop lite cash som jag ska spara till utlandsresan i sommar! Någon annan som ska jobba under lovet?
Fina pojkar!

Måndag

 
Ska snart dra mig mot lektionen. Denna lektion kommer även vara min sista då jag har bokat in en klipptid kvart över 2. Har redan så jäkla kort hår nu men tänkte bara toppa lite annars lär jag väl få pottfrilla.. Sista veckan nu iallfall! Så himla skönt fast innan jag går på lov ska jag göra klart två redovisningar, tre inlämningar och ett prov vilket känns lite kämpigt.
Ha en bra dag mina vänner!

Bio med marre!

Idag var jag och såg catching fire med Martina, det var jätte bra! Höll på börja gråta typ 4 ggr, hehe! Nu ska jag dra på träning och efter det vidare till Viktor!


Lördag

Jag och Maja var mycket effektiva idag på stan och fick alla julklappar köpta! Matchen vann vi med 4-0 trots att vi bara var två avbytare. När jag kom hem blev det mindre kul eftersom min lillebror hade börjat spy, förmodligen magsjuka. Så det jag och Maja gjorde då var att packa våra saker och dra på dirren till pappa. Vi är inte alls rädda för magsjuka... Ikväll kommer Viktor så det blir förmodligen att mysa framför en film och prata om allt möjligt. Ha en bra lördagskväll!
 
Ska göra en liten förändrig i håret ihelgen, mökare ska det bli, man kan ju alltid hoppas på det bästa!
Igår hos josefin såg mitt hår mkt mörkare ut på bilderna än vad det är, kanske blir något sådant.

Josefin Edvardsson

Det är en riktigt bra tjej det, vad hade jag gjort utan henne. Ikväll ska jag somsagt till josefin och mysa. Imorgon har jag fullt upp, jag ska julhandla, spela match, laga mat, vara barnvakt och vara med Viktor. Blir säkert en toppen dag! 
Bjuder på 5 bilder från denna vecka!
 

Helg!

Efter skolan åkte jag till iksu och körde ett härligt gympass. Roligt att jag kommit igång igen! Ikväll ska jag bara mysa framför en film med amanda och prata lite skitsnack.Ni får ha en fin fredag!

Masterpiece

Imorse bjöd jag Viktor på en gofrulle med  mitt nya recept på äggpannkaka! Kreativ som jag är valde jag att he i ägg, ett till ägg, ännu ett ägg, lite salt och lite peppar! ;) Det blev mycket mumsigt. Till det serverades youghurt, musli och rostad fralla med ost och marmelad. Skolan idag var helt okej förutom att jag fick lite pms utbrott ibland, sorry för det. Om ett tag ska jag dra mig mot ett svettigt löpfys. Ha det skönt medan jag sliter! Kram

Onsdag

Någon som sett i victoria's secret fashion show än?
 
Hade en väldigt skön onsdag med bara två lektioner. Gjorde även bort ett psykologiprov så nu är det bara ett kvar innan jag går på lov. Imorgon kommer vara andra "riktiga" dagen då både tisdag, onsdag och fredag har resulterat med en ledig dag och två dagar med lektioner som är bortplockade, så skönt!
 Nu ska jag dra mig iväg och träna, det är ben som står på schemat och jag ser fram emot det, inte ofta jag har denna inställning på träning :D
 

Tisdag 10/12

Hej! Dagen idag var mycket chill, dock inte lika chill som vissa andra klasser hade.(många var lediga) Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort mycket alls, pluggat lite på min franska redovisning och sett på förra avsnittet av paradise hotel. Nu kommer nog Viktor vilken sekund som helst! Byye

Måndag 9/12

Jag har gruvat mig så fruktansvärt för den här dagen, hade nämligen bara igår på mig att göra klart svenska inlämmningen som skulle in igårkväll och plugga på psykologiprovet som vi hade idag. Tack och lov gick det bra! Så nu känns det kanske hur skönt som helst! Nu ska jag fika lite och kolla på julkalendern som jag missade igår och sen klockan fem bär det av mot fysträning.

Julmarknad

Har varit en mysig söndag för min del. Klev upp och pluggade lite innan jag tog mig iväg på julmarknaden på gamlia, väldigt mysigt fast jag frös dock väldigt mycket om fötterna. Köpte saffranspannkakor och även munkar som vi tog med hem och som egentligen är största anledningen till varför vi far dit haha :)
Nu ska jag ljusa upp mitt hår innan jag placerar mig i soffan för lite tv tittande. Ha en mysig kväll :)
Två väldigt fina vänner!

Julbak

Idag har det bakats pepparkakor och rocky roads, pepparkaks deg.. muuums! Fick dock lite ont i magen, hehe! Just nu är jag med två sköningar, Emma och Amelia. Vi håller på att välja vilken film vi ska se. Ha det mysigt ikväll!

Torsdag

Skoldagen är avklarad och jag är helt slut. Men ikväll blir det massa gott fika då min mamma fyller år, måste också göra klart en svenskainlämning och utöver det ska jag bara ta det lugnt. Bloggandet har legat nere lite för min del sen jag skaffade ny mobil, bloggappen är annorlunda så kan inte blogga därifrån och orkade inte ladda in bilder på min lånedator men nu har jag fått tillbaka min riktiga vilket är skönt, mycket lättare att bära runt på! 
Ha en fin torsdag mina vänner.

Onsdag och bara två skoldagar till helg.

Har gjort en sammanfattning på socialpsykologin. Jag gör alltid en sammanfattning på det området vi ska ha prov på, det blir så mycket lättare att lära sig då! Nu är det snart dags för löpfys på nolia och än är jag inte så taggad. Imorgon är det torsdag vilket innebär sovmorgon till tio, thank you!

Saknar detta

Såg denna bild på sannas blogg och det gjorde att jag bara saknar yran ännu mer. Kan knappt vänta!! Fast jag har väldigt mycket att se fram emot innan dess så jag är mer än nöjd.

The vampire diaries

 
Vampire diares börjar sändas på tv vid årskiftet och jag är så fruktansvärt taggad, har verkligen fått hålla mig i skinnet för att inte ladda ner eller se de nya avsnitten på swefilmer. Det har blivit en tradition att se det så jag håller mig till den. Ian somerhalder är inte dåligt fuuul... det måste ni ju hålla med om!

Pluggmys

Plugga kan kanske inte vara direkt mysigt men det blev mysigare än vanligt när jag tände ljus och lyssnade på jullåtar. Skoldagen gick relativt fort så de var naajjs. Sista lektionen hade vi fotboll inne på nolia, äntligen har dom lagt ut gräset, det blir så mycket roligare på konstgräs! Nyss åt jag kvällsfika och tittade på tv:n men nu är det dags för lilla mig att sova. Godnatt, sov så gott!

Måndag 2/12

Viktor slaggade här inatt och det var riktigt jobbigt att ta sig upp imorse. Skoldagen gick väl helt okej, trött var jag som vanligt. Hoppade träningen idag p.g.a att jag känner att min kropp behöver vila och det känns som om jag har en förkylning på g. Nu ska jag ta tag i pugget!
 
finis!!♥

1:a advent

Julstämningen är på topp nu när vi har pyntat huset och att snön kom igår, ganska lägligt kan man säga! I fredags var jag med sköna personer hos Elina och det blev jätte mysigt. Igår var jag med Josefin, Elina och Amelia. Kul var det med, alltid mysigt att träffa mina bästa. Idag kommer Viktor och kl.4 ska jag till pappa. Ha en mysigt fösta advent!♥

Bilder från fredagskväll och lördagskväll.

Fredagen:
 
Lördagen:

Paul Walker

 
Känns helt overkligt att han är död. Han som spelat i en hel del grymma filmer, framför allt känner folk igen han från alla fast and furious filmerna som även är mina favoriter. Den kommande filmen kommer verkligen inte vara detsamma utan honom..