Fredag!!❤

Välkommen fredag! Sov hos Viktor inatt vilket var mysigt, dock var vi tvugna att stressa ihjäl oss imorse för att inte missa bussen. Ikväll blir det en myskväll med bastuhäng hos Elina! Det blir jag Viktor Sofia Filip Axel och Elina. Ha en bra kväll!
Två fina bilder från igår! Notera att axel har läppstift!;)

Coopertest nu

Ska dra iväg om 5 min mot Nolia för fys test. Jag har varit hänging hela dagen och imorse kändes det som om jag hade feber och när jag dammsugade för ett tag sedan steg min puls jätte mycket. Så får se hur mycket fys test det blir för mig. Vi gick halvdag idag vilket var riktigt behövligt. hejs svejs!
Älskar denna tjej alltså!

13.10

Slutade tio över ett idag eftersom våran fotboll inte börjat än, vilket var skönt! Det blir jag som lagar maten ikväll vilket jag hoppas resulterar i något gott!! ;)
Hatar inte denna serie!

Min helg

Min helg har i princip bestått av att; tagit beställningar, plockat disk, sovit, pluggat och varit med Viktor, som tur var gick det bra att jobba. Jag är en person som stressar upp mig och oror mig alldeles för mycket i onödan och ser skräcksenarion framför mig. Någon som känner igen sig? Idag fick jag göra bort psykologi provet och lyckan som uppstår när man märker att det är ett hyffsat lätt prov. Nu blir det franska plugg innan fys träningen som börjar kl.5! KRAM
 
Ett konstverk gjort av mig och mitt öga. Fin va? ;)

Fredag

Alla fredag brukar kännas bra, men inte idag. Jag ska nämligen jobba på julfesten med laget från 16-22 både idag och imorgon. Middag ska vi hunnit äta innan och jag slutar 15.40. Jag får bara bita ihop och göra det. Eftersom att julfesten tar bort mycket tid från min helg så kommer söndagen bestå av plugg, har tydligen psykologi prov på måndag. Önska mig lycka till så jag inte spiller vin på någon v.i.p gäst....Facebook Uttryckssymbol Ledsen

Ensamvarg

 
Sitter ensam i soffan och tittar på fotbollen. Hittade en mobil idag som vi ska köpa imorgon. Är verkligen ingen som gillar och vänta utan ska ha allt på en gång men hade jag tyvärr inget val så jag får vänta tills imorgon då jag ska lämna in min nuvarande telefon och få lite cash för den.
Måste återgå till matchen nu. Heja Sverige!!!

★♡★


Happy

Ringde försäkringsbolaget och nu är allt fixat. De bjuder på 480 kr de snåla personerna men nu är jag lite rikare iallafall! Så ikväll ska jag få med pappa till affärn för att köpa en ny telefon vilket ska bli roligt! Förnya upp sig lite och äntligen bli av med skärmen som visar allt i en negativ/endast vit effekt. 
Nu måste jag sätta igång med engelskan som jag måste påbörja med från grunden då datorn gick sönder, great. 
Ha en fortsatt bra måndag :)
Jag just nu

2013.11.19

Jag har hål från 09.40 till 12.00 så det är skönt fast ändå drygt. Ikväll har jag igen träning så det blir att plugga, i guess. Nu när det är november vill man bara att det ska bli december på en gång, det är ju så mycket mysigare när det är advent och snö. Ha en bra dag!

Måndags ångest

Idag fick jag veta att vi har psykologi prov nästa måndag vilken känns tungt då jag också har franska prov både på tisdag och torsdag och även svenska inlämning. Nu på torsdag har jag även kommunikations prov, så det är bara att ligga i! Klockan fem idag drog jag på fys, vilket var sjukt jobbigt men kanske hur skönt som helst efteråt. Nu sitter jag och gör allt annat än plugga, måste ta tag i det där nu. klockan tio hade jag iaf tänkt och se på paradise hotel och se om det är någon som är tittbart. Bye
 
Just nu saknar jag värmen så himla mycket..

Gone

Något jag verkligen är bra på och tycker är väldigt roligt att ha är mina bilder. Allt från matbilder till härliga stunder som man aldrig kommer att glömma. Lilla fotonörden är just nu jäkligt nere då min hårddisk gick sönder idag vilket resulterade till att nästan alla bilder från turkiet försvann i följd av väldigt många andra bilder som jag bara hade på den datorn och som jag raderat från mobilen. I turkiet tog jag nästan 1000 bilder så ni kan förstå vilket förlust det är. 
På 4 dagar har alltså både min mobil och dator hunnit gått sönder, vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Bjuder på en glad bild från i somras efter detta deppiga inlägg

Mot älsklingen min

Ska när som helst ta bussen till Viktor så det blir ett snabbt inlägg! Gårkvällen blev bra, maten som jag lagade blev riktigt god som tur var, så det var kul! Idag har jag haft två futsal matcher. Det blev en vinst mot msk 2 och en förlust mot uik. Nu ska jag rusa!
Mina fina!


Söndag

Min situation
 
Denna söndag kommer bestå utav träning, städning, kanske en promenad, hämta min brors mobil och titta på dalens match. Matchen börjar klockan 5 så jag måste vara effektiv vilket jag inte brukar vara bra på.
Har egentligen inte så mycket söndagsångest konstigt nog, det ska nästan bli skönt att det blir måndag för då vet jag att jag är närmare jul och nyår men framför allt min födelsedag. Tänker lite längre fram men jag är så jäkla taggad! Det tog även lång tid för mig att göra klart allt så jag kan börja övningsköra (gick kursen förra sommaren) men nu är brevet inne. Med tanke på att dagarna tills jag fyller år är under 100 strecket så ska jag nu ta tag i både körkortet och skoterkortet så jag har det denna vinter. Även prata med mina päron så jag kan få ett ok att tatuera mig till jul vilket skulle vara riktigt nice. Nog om mina planer, dags att sätta igång med söndagsgöran.
Mysig söndag på er!

Heldag på stan

Dagen har som sagt bestått av en heldag på stan med min bror. Var väldigt mysigt då vi nästan aldrig går på stan tillsammans men det ska det bli ändring på! Köpte även en hel del fina grejer och bytte bland annat min nyårsdress till en annan men som jag ska sy till om jag behåller den.
Ikväll blir det nog en hemmmakväll men massa gotta. Ha det bra:)
Bjuder på två bilder till bara för att jag inte får nog av denna tjej.

Godmorgon lördag

Igårkväll kom Amelia och gjorde mig sällskap, mycket mysigt var det. Jag vaknade för en stund sedan och har just ätit frukost. Dagen består av lite matteplugg, kommunikationsplugg, mat och 90210. Ikväll kommer Viktor och förmodligen ska jag laga middag till honom. Jag är ingen höjdare på att laga mat så wish me luck!!
 
Kan ju alltid försöka fixa någon liknade...;)

Godnatt

Hade en mysig kväll men som blev ganska spårad när elina och emma ville springa the naked mile. Jag fotograterade så nu har de ett par fina bilder haha..
Ska på stan med min bror imorgon, vet inte när det hände sist men det ska bli trevligt, lär nog titta ut någon jacka åt honom då jag tydligen har ett öga för sånt ;) 
Trevlig fredag på er :)

Helg

 
Idag har jag haft riktigt roligt med mina tjejer vilket har höjt hela min fredag men något som dock har sänkt den är att jag gjort sönder min telefon. Jävligt surt måste jag säga, den som klarat sig genom så mycket.. Listan kan bli lång! Får låna emmas gamla iphone ikväll innan jag får min brors 4 så jag får dock inte någon väldigt gammal telefon vilket jag är väldigt lycklig över. Aja ni får ha en bra fredag, jag själv ska mysa här hemma med tjejerna och fortsätta vårt Harry Potter marathon som vi inte hann långt på alls sist vi såg. Puss!
 

En sommar för längesen

Tittade igenom arkivet och hittade denna bild, vem kommer egnetligen på att bära ett får? Nog hade jag kul iallafall.
 

Friday baby!

Hellu guys, idag är det fredag! Den här veckan har gått sjukligt snabbt men det är inte så konstigt med tanke på hur chill skolveckan har varit. Fick veta igår att jag fick A på vårat senaste psykologiprov så jag är huuur glad som helst!! På grund av träningsvärken jag hade igår så sket jag i träningen och körde eget hemma på de muskler jag inte hade ont i. Ikväll har jag inte planerat in någonting så det är bara att höra av er om ni är intresserad av att vara med lilla mig. Ha en underbar helg!♥

2013-11-14

Känns skönt att ha gjort bort provet, allt gick bra och efter det lunchade jag med agnes som också hade prov på morgonen då hon är nyhemkommen från New York och Mexico.
När jag kom hem drog jag på mig träningskläderna men jag har dock inte kommit iväg än, ny tränings t-shirt så då blir man alltid lite extra peppad fast är så jäkla trött. Har inte haft en jobbig vecka alls då jag varit ledig i princip hela tiden men helgen känns så himla efterlängtad, det enda som krävs av mig nu är att ta mig igenom fredag vilket betyder heldag.

Lyx frukost

Imorse klev jag upp och bakade scones som blev gudomligt goda. Klockan tio drog jag och mamsen iväg på mitt utveckligssamtal som var lika chill som vanligt. Efter det drog jag hem igen och bakade på nytt, den här gången chokladbollar. Nu ska jag iväg på min enda lektion för dagen som är franska.. efter det ska jag pallra mig hem och se om jag orkar fara på tredje fyspasset för veckan. Ikväll kommer min älskling och gör mig sällskap för natten. Kram♥

Onsdag

Skön dag idag också, behövde åka på medialektionen då vi skulle göra klart vår folder så åkte på matten också. När vi slutade for jag och elina ner på stan en snabbis och jag fick med mig hem en ny topp och imorgon ska jag ner igen och köpa mig en shortsdress som jag hade tänkt till nyår, väldigt fin var den och jag känner att jag verkligen är ute i tid haha. Nä nu blir det sovdags för min del, har psykologiprov imorgon då jag missade det då jag var utomlands men annars är jag ledig. Sov gott :)
 
 

Onsdag

Har haft det riktigt mysigt hos Viktor idag och igår. Ikväll blir det däremot mindre mysigt, fys står på schemat. Det är en sen träning vilket är dryyygt. I nuläget känns det som om träningsvärken från igår kommer göra det svårt att springa, men jag får kämpa på!
Viktor har blivit stadsbo, me like!!♥
 

Tittar på tatueringar

Har inte gjort mycket alls idag vilket inte förvånar mig när jag är ledig. Bara sett på film och pluggat lite. Snart ska jag käka middag och efter det hade jag tänkt att gå ut på en promenad för att rensa tankarna lite, behövs verkligen.
Till något lite roligare så har jag tittat på tatueringar och nu har jag beslutat mig för att gadda mig på min 18 års dag vilket inte är så långt kvar. Är sjukt peppad på det så nu gäller det bara att hitta just den där tatueringen som man vill ha livet ut.. Har några förslag nu som jag verkligen gillar och som jag tänkt på tidigare också.
Jag och min fina syster

J'aime être libre de l'école

Morgonpigg som jag är klev jag upp klockan sju för att få skjuts till sjukhuset där jag skulle klippa mig. Det är en jätte bra salong som jag rekommenderar starkt! "Centralklippet" heter den. Jag klippte bara topparna så jag tror ingen förutom jag ser någon skillnad. När jag kom hem satte jag på 90210 och har sett ett antal avsnitt nu. Klockan fem har jag fys/styrke träning och efter det drar jag till Viktor och sover där. Ha det bäst!♥
Älskar att vara ledig! Då kan man ha på sig myskläder, dricka kaffe och bara ta det passivt.

Don't forget


Ledig

Hade en väldigt kort dag idag så till lunch åt jag ute med mina fina tjejer och det blev såklart sushi. Det var väldigt gott och jag blev härligt mätt! Nu hade jag tänkt sätta på en film och bara ta det lugnt, ingen stress att behöva gå och lägga mig då jag är ledig imorgon och i princip resten av veckan tills på fredag, riktigt skönt!
Sov så gott mina vänner :)

På svenskan

Sitter just nu på den sista lektionen för dagen, så det blev en riktigt chill dag som resten av dagarna förutom fredag också kommer bli. På tisdag och onsdag är jag helt ledig och på torsdag har jag en lektion och utvecklingssamtal.

2 matcher, en vinst och en förlust.

Spelade futsal idag i vännäs, vi vann den första mot hörnsjö men förlorade andra mot msk. När jag kom hem därifrån blev det snabbt att hoppa i duschen och packa alla saker som skulle med till mamma. När vi kom dit så var det fördelsedagsfika för Alvin som igår fyllde 8 år, han börjar bli en stor lillebror nu! Efter det så blev det middag och jag kan säga att jag är kanske hur mätt som helst! Ikväll blir det att bara ta det lugnt och lägga mig i tid.
 
 

FARS DAG

 
 
 
Amelia smakade sushi för första gången, fick mata henne då hon och pinnar inte gick hand i hand
 
Hade en supertrevlig kväll igår med amelia, käkade ute i timmar och åkte sedan hem och gick ut på en promenad. Pratade om allt vi missat vilket var en hel del så denna kväll var välbehövlig, verkligen underbar vän jag har♥
Klev upp vid halv 1 idag och kom hem nu efter att ha varit lite överallt under dagen, ska om en stund på konsum för att köpa ingridienser till efterrätten jag ska göra till ikväll, mycket choklad så tror det kommer smaka bra. Komihåg att krama om er pappa idag, min ska iallafall bli lite extra uppvaktad!
 
 

LÖRDAG

Jag vaknade inatt av att jag hade senadrag/kramp i vaden. Satan vad ont det gjorde... Dagen började med att alla förutom pappa drog på ica maxi för lite middags handlande och presentköpande. Det är ju farsdag imorgon om någon lyckats missa det! Ikväll är det alltså alla förutom pappa som står för maten, det blir gomat ska jag säga med både förätt och efterrätt. Efter det så kommer Viktor, det blir en myskväll helt enkelt. Ha det bäst!
Myskläderna är på, bara jag som tycker det är sjuktligt kallt?
 

Godmorgon!

Emma och Sanna igår

Är uppe med tuppen denna lördag. Hade tänkt mig en lång och skön sovmorgon då jag sovit dåligt i veckan men det blev jobb istället, kommer jobba 7-14/15 så det känns ändå bra och få in lite cash. Nu ska jag käka upp min gröt och sen hoppa in i duschen och göra mig iordning, bilen till jobbet går halv 7. 
Ha en bra lördag! :)

NI VÄLJER

Vi båda skulle tycka det var roligt om ni kunde ge något förslag på vad vi kan skriva här i bloggen. Är det något speciellt ni vill läsa om? T.ex. mat, kläder, skönhet ja vad som helst som ni kanske vill se mer av! 

Rebecca Stella

Så snygg denna kvinna är och inte tala om hennes kropp!! Hon får mig också att vilja färga håret mörkbrunt och förlänga det.. Och klänningen hon gjort för nelly kanske är något för nyår?
 
 
 
 

Thank you

Äääääntligen fredag! Sitter på den drygaste och sista lektionen för dagen, sociologi. Kära Gud snälla säg att vi får sluta tidigare, amen. Nu lät jag som min mormor, hehe. Kvällen kommer att spenderas med min saknade Amelia. Ha en super mysig fredags kväll.
 Det där är typ jag varje fredag.
 

Härliga fredag

 
Har just börjat engelskan, har avverkat ett prov och fått tillbaka ett som även gick bra så är väldigt glad över det! Idag har jag även haft så himla roligt, skrattat som bara den med mina bästa tjejer så jag är på topp :)

Plugg

Sitter och pluggar svenska samtidigt som jag käkar lite chips, måste belöna sig själv!
Ska bli så skönt med fredag imorgon, göra bort ett prov sedan bara njuta hela helgen. Planerna är att imorgon ha myskväll med mina tjejer som kommer inkludera en färgning på elinas hår och på lördag blir det mer mys men då med amelia. Mycket mys i helgen helt enkelt :)

zorro gillar snö

Hade just matteprov, min hjärna har dött...

Så fint minne

Blir glad när jag ser denna bild och blev därför extra glad när jag kikade in på emmas blogg här om dagen då hon hade lagt upp den. 
Bilden är från mammas och pappas bröllop, dagen som bara var helt magisk och fulladdad med en hel det känslor. Mina mungipor fastnade nog i den glada ställningen som på bilden hela dagen/kvällen och jag var bara så lycklig. Tänk vad glad någon annans kärlek kan göra en men samtidigt ibland göra en så avundsjuk.

Onsdag

Har varit lite dålig uppdatering från min sida. Har egentligen inte gjort så mycket sen sist, gått i skolan och sedan åkt hem och försökt mig på lite matte som oftast slutat med massa annat.
Nu ska jag sätta igång med svenskan. Det är prov på fredag så ingen vila. Imorgon kommer vara en ganska skön dag, vid halv 2 slutar jag med lektionerna för då är det filmning som gäller.. haha riktigt pinsamt.
Saknar detta fina ställe

Min hemväg från bussen

Fick sluta lite tidigare idag tack vare någon möte alla lärare skulle på. Dagen började mindre bra med att jag lyckas göra illa min han när vi gjorde tester på idrotten.
Det har inte gått över än och det är uppsvullet men jag hoppas det inte är något speciellt och att det gör över snabbt! Tonight blir det fysträning från 20.30-21.30, taggar verkligen inte.

Måndag 4 november

Happ, första skoldagen gjord för den här veckan, seegt gick det. Efter skolan fikade jag och satte mig och pluggade lite matte. Nu chillar jag bara och väntar på att pappa ska komma hem och laga mat. Ni som inte hört låten "I will be here" av Edvin Berg borde lyssna på den. Låten hann han inte skriva klart innan han dog så de i idol skrev klart den. Så halva låten är Edvin och resten är idolerna. Ha det mysigt!

Godnatt!

Ligger nerbäddad nu efter en trevlig kväll på bion! Känns väldig konstigt att ställa väckaren för skolan då lovet gått så himla snabbt. Men det är bara att ta nya tag och räkna ner dagarna till jul :)
Sov så gott folket!
Var på graven idag och tände ljus för min älskade farmor :)

Söndags ångest

Godmorgon folket, tyvärr är det ju så att det är söndag idag. Lovet gick alldeles för snabbt, eller vad säger ni? Jag har haft ett bra lov iaf. Idag blir det plugg och träning. Julafton är bara 51 dagar bort..



Heath Ledger♥


Trevlig kväll

Igår blev en mycket bra kväll med trevligt folk! Jag och Viktor kom oss i säng ganska sent vilket resulterade i att vi vaknade ganska sent också. Trött är jag ändå. Just nu sitter jag och kollar på så mycket bätte med ma famille. Blir en lugnt kväll ikväll. Tack för igår alla som var i Bjenberg!
Last night

Halloween

Hade en riktigt bra kväll igår! Hann dock inte blogga något då jag hade fullt upp hela kvällen.
Började iallafall med middag och fix hos elina följt av ost och kex med alexander och erik. Efter det åkte vi från elina till lokalen som låg ute i bjenberg där det var en hel del trevligt folk. Somnade sent och klev upp ganska pigg ändå vilket var skönt, nu ska jag snart fara och fira en i min släkt som fyller år. Får se hur länge jag stannar där men sedan blir det troligtvis bara hem och se någon mysig film. Älskar att fara ut på fredag så man kan vakna upp och ha lördag framför sig istället för söndag och söndagsångest! 
Ha en bra kväll :)
 Började med att vara lite extra snäll genom att göra en efterrätt till mina mami och papi.
Följt av midddag som var riktigt gott. Cred till Elina som var kocken!
Såhär såg jag ut plus ett par glasögon.
hahaha..